Nişanlım neden böyle yapıyor?

Merhaba herkese , 2 yıllık ılıskımız var 8 aydır nısanlıyız 3 ay sonra düğünümüz var. Artık cok sıkıldım kendisi ikizler burcu. Dün kendi yaptıgımız evimize gittik ve yeni yapılan mutfağımıza bir sıvı dökülmüş ve nişanlım da bunu görmüş ve silmemiş neden silmedin diye sordugumda silmedim zorunda mıyım dedi bende zorundasın dedim tartıstık ve daha sonra onu işe bıraktım aksama kadar konusmasık gece 11 de işe almaya gittiğimde calıstıgı yerın 1 metre onune kadar gittim ve o kadar ınsan içinde yüzüme bile bakmadı daha sonra cıktı ısten ve görmediğini söyledi bende inanmadm. Bugün doğum günüm hala doğum günümü kutlamadı. Rezervasyon yaptırdığı yere de tek başıma gidip inadımla baş başa geçireceğimi söyledi 2 gün benden uzak kalmak istediğini söyledi ben cok kırgınım dostlar cok ne yapmam gerek yasamak dahi istemiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
İşyerine gittiğimde gayet neşeli ve güle oynaya calısıyordu bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir ya kafam almıyor , yanındaki kadına takılıyorum abla ya diyip gülebiliyor. Bir ınsan neden bu kadar vicdansız olur?
Nişanlım neden böyle yapıyor?