Dalga mı geçiyor? İnstagram isteme olayının saçmalığı ne?

(kütüphaneye pek gitmiyorum çok aralıklarla) 5 ay önce başladı kütüphanede Ali adlı biri anlamsz bişi söyledi sonra yanlışlıkla kapı diye pencereye yönelmemle dalga geçti Bana bakıp şapırdatarak ekmek yiyince Dikkat çekmeyemi calışıyosun dedim çekmek istesem eli yüzü düzgün birine yaparım dedi sonra elin yüzün gayet düzgün alınma buarada dedi Kütüphaneye hergittiğimde bakışını yakaladım ama hiçbizaman yüz vermedim hep pencere olayını gündeme getirdi Uzun zaman snra kutuphaneye gittm çay dolduramayınca arkamdan gelip Yardım istermisin diye sordu Neiçin dedm bilmem dedi gittim. uzaktan yanımdan geçerken arkdaşıyla dalgayla güldü Bikaçgün sonra dikkat çekme amaçlı terasta çöp atarkengeğirdi sessizlik olunca yine pencere olayını gündeme getirdi Arkdaşına sana anlatmıştımya pencereye giden kız dedi. benden bahsetmis sonra terasa arkdaşıyla gelip özellikle bana bağırarak bakarak arkdaşına İddiaya giriyorum ne istersen yaparım dedi Yanıma geldiler arkadaşı Instagram istedi konuştuk hiç dalga geçiyo gibi değillerdi yaşımı sordular biz seni... yaşında sanıyoduk dediler yüz vermediğimden pek diyaloğum yok bile nyse Instagram için ısrar ettiler vermedim sonra Ali arkdaşına Alamadınmı dediğini duydum. iddiaya giriyo kendisi ısrar ediyo? ayıp ettin BiÇay içseydiniz eve bıraksaydı dedi Başkazaman erkek knkmla gittim Ali uzunca bakıp güldü Amaç ne Fullgün Kütüphanede. sıkılmak olabilir mi
Dalga mı geçiyor? İnstagram isteme olayının saçmalığı ne?