1 yılMutsuz olmana odaklanmak yerine seni iyi hissettirip kafanı dağıtacak bir şeyler yap ayrıca ölüm kurtuluş değil orada dinlenme tesisi yok aksine hayatına son verince bi ömür bundan kötü cehennemde kalcaksın ayrıca hiç bisi için değmez güçlü ol biraz mutsuzum diyip durma vakit geçir bir şeylerle
129 Yorumla
Soran1 yılAnlattım yukarıda bak
- 1 yıl
Peki toxic ilişki çoğu kişinin başına geliyor maalesef demekki senin için doğru kişi o değilmiş hayatının ilerleyen dönemlerinde çok güzel bi aşk yaşayıp onunla evlenmediğine şükrediceksin onun gibi biriyle evlensen tüm hayatın mahvolurdu bi erkek için özellikle de senin duygularını bile umursamayan bi erkek için değer mi acını küçümsemiyorum ancak insanlar neler neler yaşıyor evlatlarını kaybeden anneler kaç yıllık eşinden şiddet gören kadınlar tüm ailesini kaybedenler bu insanlar neden intihara kalkışmıyor da sen bi erkek için kendi canını hiçe sayıyorsun sana canı o mu verdi bu kadar basit mi hayatından çıkarıp başka şeylere odaklanmak yerine zaten belli bi süresi olan ömründe yaptığın şeylere bak değer mi
Soran1 yılEvet değer ben çok yoruldum sürekli böyle yapıyor dayanamıyorum
- 1 yıl
Bi insan kendine neden böyle bişi yapar canilerden ne farkın kaldı onlar başkasına zarar veriyor sen kendine veriyorsun nası yapabiliyorsun böyle bişeyi sen ölüp gitsen onun hayatında ne değişecek olan sadece sana olur
- 1 yıl
Değer yani dayanan kişiler nası dayanıyo
- 1 yıl
Sana yazdım dimi evlat acısı dünyadaki en kötü acı ve kadınlar bu acıyla bile yaşıyo sen bi erkek evlenmek istemiyo diye canına kıymaya kalkıyosun o canı sana Allah emanet etti böyle bi sahip cikiyosun emanete
Soran1 yıl6 yıl olup yarım yamalakta olsa bana böyle davranması ne kadar doğru ağlatması bir olsa tamam ama kaç kere ben bunu açtığımda böyle yaptı yoruldum yoruldum bu ilaçlar bir şey yapar mı yapmıyorum yapmıyor da hâlâ ama sıkıldım
- 1 yıl
Sana böyle davranması doğru değil ve bunun kendinde farkındasın sıradan bi insan sadece sen gözünde büyütüyosun yapman gereken hayatından çıkarmak
Soran1 yılBen evlilik konusunu açtığım için anlaşamıyoruz anlayışlı değilsin sabırsızsın istemiyorum konuşmak diyor
- 1 yıl
Tamam çıkart hayatından 6 yıl boyunca sana zarar vermiş bu ilişki geldiğin noktaya bak kocaman bi dünyada yaşıyoruz içinde milyarlarca insan var sen ruh hastasının birinin seni kendine bağlamasına izin verip intihar düşünüyorsun zaten yaşayacağın kaç yıl var ortalama insan ömrü belli bu sürede sana zarar veren kişileri hayatından çıkarıp güçlü bi şekilde yoluna devam etsene
- 1 yıl
Ölüm emin ol kurtuluş değil bundan fazlasıyla emin olabilirsin ahiretini de yakma
Soran1 yılYok işe yaramıyor ki eski ben olsam hayatımdan çıkartırdım ama o bana bunu yapıyor hemen bir şey olsun istemiyorum diyor gidiyor engellicem diyor
- 1 yıl
Seni cepte görüyor ne olursa olsun gitmeyeceğini yansıtmışsın ona engellerse engellesin hatta sen engelle kim bu sana mutluluktan fazla mutsuzluk getirmiş biri ve tüm değeri senin bakış açında önce yeni bi sayfa aç kendine ve bi daha ölmek intihar falan da sakın aklından bile geçirme
Soran1 yılBen diyorum ki ona o kadar yıl beraber olmuşuz beraber büyümüşüz beni bırakıp başkasıyla yuva kurma dayanamam çok üzülürüm sana hakkımı helal etmem diyorum yapmam demiyor
- 1 yıl
Onun için üzülmene bile zerre değmeyecek kıymet bilmez biri ilişkini sürdürdükçe daha çok üzüleceksin bitirirsen o kadar rahatlayacaksınki sen bile şaşırırsın bitir yeni bi sayfa aç sadece aşk ve o kişi olarak görme hayatı
Soran1 yılBen onun o kadar şeyine katlandım diyor ki nerden biliyorsun belki başkaları da katlandı bana
- 1 yıl
O zaman o başkalarına git de
- 1 yıl
Sadece güçlü olduğunda kazanabilirsin
- 1 yıl
Kendine zarar verince arkandan seni seven kişiler üzülecek böyle biri için sevenlerini üzmeye değer mi kendini geç
- 1 yıl
Ben sana olacakları söyleyeyim 3 gün sonra unutacak pişmanlık bile yaşamayacak silinip gideceksin güçlü olup ayakta durduğun zaman şaşırtırsın onu
Soran1 yılO vicdan azabıyla yaşayacak mı
- 1 yıl
Evet onun gibi karaktere sahip biri vicdan azabı bile çekmez sen güçlü olup hayatına devam et anca öyle üzülür o
- 1 yıl
Bi yerleri kalkmıştır
- 1 yıl
İndir kalkan yerlerini vazgeçilmez biri gibi davranma artık
Soran1 yılBen onu bıraktım kaç kere yazdı aradı
- 1 yıl
Sende net bi şekilde konuş o zaman bunları umursamayacak ama güçlü biri olmaya bak o zaman peşinde dolanır
- 1 yıl
Ölüm ve intihar hiç bi işe yaramaz sonsuza kadar cehennemde yandığınla kalırsın o zaman pişman olursun
Soran1 yılBöyle yaparak beni sevmediğini düşünüyorum
- 1 yıl
Zaten ondan olmaz hayatından çıkar engelle bitir net bi şekilde de söyle yaptığı şeyleri kendisine ben böyle devam edemem de intihara getireceğin bi şey yok senin durumunda binlerce kız var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Neden mutsuzsun? Ailevi konular mı, duygusal konular mı yoksa maddi konular mı?
011 Yorumla
Soran1 yılDuygusal
Soran1 yılŞöyle yıllardır konuştuğun çocuk toxic bile seninle evlenmek istemiyor bu seni ağlatıyor üzüyor hep bu konuya gelince bırakmak istiyor işine gelmiyor çok yoruldum anlamıyor beni dayanamadım dediklerine evlilik meraklısı dedi bana öyle biri olsam başkasıyla çoktan evlenirdim o yüzden bitti yaşamak saçma gereksiz bekliyorum işe yaramasını ilacın
- 1 yıl
Saçmalama bunun için bu kadar üzülür mü insan, ne insanlar var 30 yaşına kadar bir sevgili bulamıyor, ayda bir sevgili değiştiriyor, sevgilisi aldatıyor dövüyor... Evlenmek istemiyorsa istemiyor, ayrılırsın yarın karşına başka biri çıkar. Bu kadar şey için bu kadar dertlenme, yazık edersin kendine ve gençliğine.
Soran1 yılBen onu çok seviyorum ve saçmalamıyorum
- 1 yıl
Ben de sevdim zamanında birini, deliler gibi, tahmin bile edemezsin. Çok ağladım çok üzüldüm ama olmadı bitti, sonra önüme baktım. Şimdi dönüp bakıyorum, keşke üzülmeseydim o kadar diyorum. Şu an içinde olduğun ruh halini anlıyorum ama 2 yıl sonra dönüp bugüne baktığında çoktan her şey geçmiş olacak ve yeni bir hayatın olacak.
Soran1 yıl6 yıl kolay mı?
Soran1 yıl22 yaşındayım
Soran1 yılOyyyy
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılİnan yalnız değilsin. Herkes aynı durumda. Sadece dışarıya karşı mutlu görünmeye devam ediyorlar
00 Yorumla Neden itihar ne oldu
040 Yorumla
Soran1 yılKötü hissediyorum kendimi aşırı
Soran1 yılEvlilik konusunu açtığımdan beri
Soran1 yılYaşamadım
Soran1 yılYıllardır beraber olup evlilik konusunu açınca istemiyorum diyor üzüyor beni sürekli ağlıyorum bugün söylediklerine dayanamadım ilaç içtim çok kötü oldum benim onunla böyle düşünmem kötü mü niye kıymetimi bilmiyor
Soran1 yıl6 yıl
22 ben 27 o
İstemiyormuş zaman diyor
Soran1 yılNeyin zamanı
Soran1 yılİstemiyor ama
Soran1 yılKendisi dedi
Soran1 yılİşine gelmeyen bir şey olsun sürekli böyle yapıyor
Soran1 yılBen bunu dedim önceden kızdı bana
Soran1 yılEvet
Soran1 yılNe var
Soran1 yılBak ben kimseyle yakınlaşmadım ilk defa onunla yaşadım böyle düşünmesi ne kadar kötü
- 1 yıl
Saçma sapan fikirler vermeyin kıza cinsellik için sevecekse zaten defolup gitsin gerçekten seven adamın gözü gtü başka yere kaymaz kayıyosa da cehenneme kadar yolu var öyle birinden zaten olmaz
- 1 yıl
Kız sana cevap vermemiş asıl o sorarsa öyle cevap verirsin ayrıca dm den neyi sormuştum sizofren misiniz?
- 1 yıl
Ne diyon abi aw
- 1 yıl
Evet tutkalcigim anlıyorum saçma sapan şeyler yazma erkeğin gözü kayar bilmem ne diye o zaman
- 1 yıl
Her erkek aynı değil benimde erkek arkadaşım var biliyoruz heralde ayrıca benimle ilişki yaşamadığı için gözü başkasına kayıyorsa gerçekten sevmiyordur aşkı basitleştirmeyin aşk böyle bir şey değil
- 1 yıl
Arzu olur zaten ama sebebi ne olursa olsun gözü başkasına kaymaz aşk böyle bişi değil
- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılMutluluk sırrı var sadece arkana bakma
02 Yorumla
Soran1 yılMutluluk sırrı ölüm
- 1 yıl
Bunu düşünene bişi diyemem
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden mutsuzsun peki söyle bakalım?
06 Yorumla
Soran1 yılboş ver
- 1 yıl
Derdini anlatmayan derman bulamaz
Soran1 yılAnlamak istemiyosa ben çok yoruldum
- 1 yıl
Anladım anlamayana davul-zurna saz
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Anlayana sivrisinek az
1 yılSebep?
11 Yorumla
Soran1 yılboş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
m 1 yılSorun ne
03 Yorumla
Soran1 yılŞöyle yıllardır konuştuğun çocuk toxic bile seninle evlenmek istemiyor bu seni ağlatıyor üzüyor hep bu konuya gelince bırakmak istiyor işine gelmiyor çok yoruldum anlamıyor beni dayanamadım dediklerine evlilik meraklısı dedi bana öyle biri olsam başkasıyla çoktan evlenirdim o yüzden bitti yaşamak saçma gereksiz bekliyorum işe yaramasını ilacın
- 1 yıl
Hmm
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBişi yapma.
08 Yorumla
Soran1 yılYaptım bile
- 1 yıl
naptın ki?
Soran1 yılİlaç içtim
- 1 yıl
afiyet olsun
Soran1 yılÖlmek için
- 1 yıl
bişi olmaz merak etme
Soran1 yılDaha fazla içerim o zaman
- 1 yıl
sen bilirsin.
Hobi bul kendine bir şeylerden zevk almaya bak
019 Yorumla
Soran1 yılYok ölmem lazım
Soran1 yılEvet doğru söylüyorsun ama ben dayanamıyorum sondu bu cidden
Soran1 yılAnlattım aslında okuyabilirsin
Soran1 yılAğlıyorum telefonda ağlıyorsun karşımda kapatıyorum diyor
Soran1 yılÖnceden benimle düşünüyordu 4 yıl önce ben onu reddedince böyle yapmaya başladı ben bu yıl ona ciddi olduğumu gösterince böyle oldu
Soran1 yılÇıkmasın istemiyorum
Soran1 yılBende üzüldüm kendi adıma
Soran1 yılİlaç işe yarıyor galiba terliyorum sıcakladım
Soran1 yılSağol
1 yılAğla
07 Yorumla
Soran1 yılİntihar
- 1 yıl
Hayır
- 1 yıl
Sorun ne
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Nooo
Soran1 yılBak bunu yapmazdım ama yaptım bir işe yarar mı bilmiyorum aşırı aşırı yoruldum o kadar yıl senınle olur ama hiç kıymetin olmaz istemez senınle ilerisini bu ne kadar üzücü bi durum biliyor musun
- 1 yıl
Ayrıl knk
1 yılNeyin var anlat istersen
01 Yorumla
Soran1 yılboş ver
Gizli Üye(25-29)1 yıldoldur mideyi
021 Yorumla
Soran1 yılDimi ölmek mantıklı
Cevap sahibi1 yılyemekle doldur.
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılevet.
Soran1 yılİşe yararsa ilaç ben gidiyorum.
Cevap sahibi1 yılSaçmalama daha genciz
Soran1 yılBoşa yaşıyorum ağlıyorum sürekli üzüyor beni anlattım oku bak
Cevap sahibi1 yılHayatta insanın başına her şey gelebilir, ilaç içtiysen direkt doktora git
Soran1 yılHayıır
Cevap sahibi1 yılBak lütfen
Soran1 yılçok kötüyüm çok anla
Cevap sahibi1 yılbende aşırı kötü şeyler yaşadım , pes etmek çözüm değil
Soran1 yılBoşa yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılSabır
Soran1 yılboş ver sinirlenme
Cevap sahibi1 yılKendine iyi davran
Soran1 yılOlmuyor maalesef
Cevap sahibi1 yıllütfen
Soran1 yılBenimle niye uğraşıyorsun sen şimdi ben ölim gidim ya şu ilaçlar işe yarasa
Cevap sahibi1 yılfidanız biz
Soran1 yıl🥺🥺🥺
1 yılMutlu ederdım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım