Neden boyle oldu
Kimse beni kıskanmadı sevmedi vs
Çirkin değilim ama çok içine kapanigim
Neden boyle oldu
Kimse beni kıskanmadı sevmedi vs
Çirkin değilim ama çok içine kapanigim
Ya dert etme be reis seni seven oldugun gibi sevecektim zaten
İçine kapanık olmak sorun degil ama çokta kapalı olma şahsen ben içine kapanık kızları daha çok severim çünkü daha sempatik geliyorlar bana
Hiç muhabbet edemem
Konuşmam ve erkekler sevmiyorlar
Sanırım içe dönük biri olduğun için karşındaki de aynısını düşünüyor buda onu senden biraz itiyor. Bu yüzden kendini ve duygularını biraz daha belli edersen emin ol daha çok faydasını görürsün
Edemem gururluyum cok
Yerinde olan gurur iyidir ama her şeye gurur yaparsan emin ol kimse pek umursamaz ve seni de anlaömaz
İçine kapanık olmak asla bir sorun ya da eksiklik değil! İnsanlara kendini göstermek zorunda değilsin, herkesin temposu farklı. Ama tabii sevgi görmek ve hissetmek hepimizin kalbine dokunuyor, değil mi? 🥹✨
Belki ufak adımlarla dış dünyaya daha fazla açılabilirsin. Bir hobiden başlayarak ya da sevebileceğin bir ortama girerek ilk adımı atabilirsin. İnsanlar seni tanıdıkça ışığını fark edecek, emin ol! 🌟 Kendine güven çünkü sevilmeye değersin! 🥰 Sence dışa dönük şeyler denemek seni rahatlatır mı? 💬
Cevap
8Cevap
sevilirsin zamanla
Bende öyleydi ama hayatımda birisi vardı ondan olabilir sanırım
Neden? Kötü bir insanmısınki?
Degilim bilmiyorum
Değilsen illahaki seviliyorsundur
Yok kimse beni kiskanmadi
Kıskanılmak çok iyi bir şey değil ( güven verdiğim için kıskanmıyorlardır ) Emin ol seven birileri vardır seni hatta bir çok sevenin vardır sen fark etmiyorsundur belki
Sanirim bu zaten benim seviyor diye düşünüyorlardır
Kıskançlık kısmı sanırım bunun içindir
emin ol daha iyi
Hiç iyi degil
Herkes sevilecek diye bir şey yok
Nerde yasiyosun bende böyle düşünüyorum
Ic anadolu
Tüh
Her şeyin bir zamanı var
Yaşım.30
Tamam ama bu sadece bir sayı elbet zamanı gelecektir
Sıkıldım beklemekten
E gel o zaman tanışalım
Demekki soğuk birisin. d bende oyleyim
Beni de sevmediler yalnız değilsin
Sen erkeksin
Benim işim daha zor. İt gibi çalışıp iyi bir konuma gelmem lazım. Yoksa çirkin erkeği kimse istemiyor.
Yaşın 24 e yakınsa istersen tanışalım
30
Yaşım sorun mu oldu
Erkekler istemez mi büyük yas
Ben kendimden küçük istiyorum
inanayım mı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?