Devir prenses erkekler devri! bulunduğunuz durumdan memnun musunuz kızlar? siz katılıyor musunuz erkekler?

Antin kuntin işler, yeni terimler, değişik erkekler.. ben bu durumdan memnun değilim acilen acillenn bir iki devir öncesine dönmek istiyorum bir kaç ilişki yaşadım olmuyor ben trip yiyorum o nazlanıyor ben istiyorum o vermiyor gösterip.. anacım ne oldu sizlere böyle gereksiz egolar, masadaki hesabı da ödedim en son çocuk bahane aradı ay içim daraldı 23 yaşındayım ama ilişkilerden bezdim hep aynı tipler değil siz değiştiniz artık havadan sudan yediğinizden mi bilmiyorum artık.. ayy grnçliğim güzelliğim vah vah anacım vahh😔😔😔😔 Bir de genelde yakışıklı bulduğum tipler de genelde hem cinsini seviyor allahım o nasıl bir kafa instagram keşfetim twerk atan erkeklerle dolu + mekanlarda bir de zenne çıktı başımıza öff nerde erkekler erkeksilik özelliklerini kaybetti artık damat makyajı da geldi aklıma
Devir prenses erkekler devri! bulunduğunuz durumdan memnun musunuz kızlar? siz katılıyor musunuz erkekler?