Antin kuntin işler, yeni terimler, değişik erkekler.. ben bu durumdan memnun değilim acilen acillenn bir iki devir öncesine dönmek istiyorum bir kaç ilişki yaşadım olmuyor ben trip yiyorum o nazlanıyor ben istiyorum o vermiyor gösterip.. anacım ne oldu sizlere böyle gereksiz egolar, masadaki hesabı da ödedim en son çocuk bahane aradı ay içim daraldı 23 yaşındayım ama ilişkilerden bezdim hep aynı tipler değil siz değiştiniz artık havadan sudan yediğinizden mi bilmiyorum artık.. ayy grnçliğim güzelliğim vah vah anacım vahh😔😔😔😔 Bir de genelde yakışıklı bulduğum tipler de genelde hem cinsini seviyor allahım o nasıl bir kafa instagram keşfetim twerk atan erkeklerle dolu + mekanlarda bir de zenne çıktı başımıza öff nerde erkekler erkeksilik özelliklerini kaybetti artık damat makyajı da geldi aklıma
Devir prenses erkekler devri! bulunduğunuz durumdan memnun musunuz kızlar? siz katılıyor musunuz erkekler?
Ya diğer erkeklerin ne yaptığı bemi alakadar etmiyorda. Sizde sütten çıkma ak kaşık değilsiniz kaldı ki bu prensesler sizin eseriniz.
Hem eski erkekleri istiyorsunuz, hem siz eski kadın olmak istemiyorsunuz? kadınlar cidden ne istediklerini bilmiyorlar.
Kadınların feminist davranışları erkekleri bu hale getirdi. Ben şu işi de yaparım, ben bunu da yaparım, sen bana karışamazsın, geç saatlere kadarda dolaşırım falan fistan
Erkeklere ait olan rolleri kendiniz üstlenmeye başladınız bir de utanmadan erkeklere prenses diyorsunuz.
Erkeklerde en sonunda sosyolojik olarak değişmeye başladılar; Madem erkek gibi olacaksınız, o halde "hesabı sende ödeyebilirsin, ev kirasını da sen halledebilirsin, faturları da ödeyebilirsin nasıl olsa eşitiz" vs. gibi saçma olan fakat ekonomik ve sosyal açıdan geldiğimiz durumunda etkisi olaraktan kişiye "madem eşitiz bu böyle olur" gibi bir mantık yürütmesiyle başladı. Ki bu sizin hareketinizin olabilitesi yüksek bir sonucuydu siz bile isteye yaptınız.
Kadın çalışma hayatına girmeli fakat erkek rolünü üstlenecek kadar ilerlememeliydi çünkü doğa bu şekilde bir mekanik yürütmedi.
Kadının çalışma hayatında olması gayet normal fakat her işte olması gerekmiyordu. Üstüne üstlük, daha şu son 10 yılda çalışma hayatına atılan kadınlar erkekleri küçümsemeye, bende çalışıyorum param var demeye başladılar ve erkekler bunu bin yıllardır yapmasına rağmen siz daha 10 sene ya 10 senedir iş hayatına atılımlar başlaması esnasında yapmaya başladınız, görmemiş gibisiniz yani
Hemşirelik, Psikolog, Danışman, Doktor vs. gibi meslekler kadınlar açısından daha uygun kadınsı meslekler.
Siz kalkıp kadın şirkette yönetir onu da yapar bunu da yapar kafasına girdiniz ve ilişkide de yönlendirilenin kadın olduğunu bilmenize ve bunuda kendinizce her yerde kullanmanıza rağmen, her yerde erkeklerin baskın olmadığını, planı ben yapıyorum, onu ben hallediyorum diye diye erkek yönetimine karşı bir duruş sergilemenize rağmen hala şikayetçi olanda sizsiniz. Cidden ne istediğinizi bilmiyorsunuz, bilseniz bile yaptıklarınız arasında dağlar kadar fark var alakası yok yani.
Bunlar benim sosyolojik çıkarımlarım, gerek çevremden gerek forumlardan, hayatlardan edindiğim izlenimler.
Ben çalışan bir eş istiyorum mesela çünkü ülkenin ekonomik durumu şu an bunu gerektiriyor geçim çok zor fakat gelirim ileride ikimizin gelirini de kapsadığında ona evde oturma seçeneği sunacağım mesela, yuvamızı güzelleştirsin onunla meşgül olsun ben ona yine bakarım yine gezer, yine evimize bize renk katar, gelirini de ben sağlarım.
Bunu geçen buradaki taşş gibi bi çıtırın birinin hesabından çökmüştüm (Görüyorsa da selamkee, şöyle 2-3 yaş daha erken doğsaydın hrrrr kaçırırmıydım LKJDSAFLKSDADFSAF), aşırı hoşuma gitmişti. Demek istediğim bu işte, roller bellidir. Roller kurallara dayatılmamalı. Hesap konusu, planlamalar, gelirler vs. "bu böyle olmalı, kadın şunu yapmalı, erkek bunu yapmalı" gibi -meli -malı ifadelerle kalıplaşmış ruhsuz rollerdense bunu birbirlerine çok güzel ifade edip anlatan, veya anlatmaya bile ihtiyaç duymadan direkt rollerinde kasıntı bir hal sergilemeden kendisi gibi davranabilen ilişki insanları bence en mutlu olanları olacaktır.
Bunun sebebi geçende söylemiştim. Laf üstüne laf yedim. Kadınlar ben yemek yapmam erkek yapsın ben çamaşır yıkamam erkek yıkasın gibi tavırlarıyla artık yol aldığı için erkekler de dişil enerji oluyor. Ben dedim ki yemek yapmak kadının sorumluluğu eşi de yardımcı olabilir. Ama yapmak kadınındır. Bir ton laf yedim. Erkek yemek yapar çamaşır yıkar yani bu sorumluluğu üstlenirse erkekliği kalmaz ki. Bende sevmiyorum. Dişil enerjili erkek nedir ya. Veya eril enerjili kadın. Biraz değiştiler gerçekten. Adamın bir ağırlığı olmalı. Eşin mi var. Koru kolla ilgilen sahip çık. Zaten şu hesap ödeme muhabbeti daha başka. Bi alman usulü çıkardılar gidiyor. Aslında kendi düşüncem maddi sıkıntım olmadıkça ben hesap ödetmem. Bu aslında biraz onur gurur meselesi. Ve nezaket. Ama ne bileyim. Şimdi linçlenmeyelim. Erkekler kadın gibi kadınlar erkek gibi oldu gerçekten.
Valla benim kendimce çözümüm var. Genel olandan banane 😂 ben olması gerektiği gibi davranıyor ve yaşıyorum. Trip atan bir arkadaşım olsa erkek hemen iletişimi keserim. Gerçi çok şükür bizler de öyle laytlık yok. Ama genel olarak konuşacak olursak böyleleri de çoğaldı. Kadın dediğin naz yapar trip atar narin ve zariftir. Ama şimdi bakıyorum erkek giviler. Erkekler ağır başlı olmalı koruyan olmalı şimdi narinler. Bilemedim ama dediğim gibi çok şükür öyleleri hayatım da yok.
Valla bilemedim ki. Ben herkesle muhatap olmuyorum. Zaten iki kelam etsek insanın huyu suyu belli ediyor. İnsanlar olgun değil. Konuşmasından tavrından davranışından hal ve hareketlerinden zaten kendini belli ediyor. Senin dediğin zihniyetler kendini çok belli eder ki. Konuşmasından hiç anlamıyor musun?
Görüntü olarak söylüyorsan bilemem. ya da şöyle söyleyeyim kısa sürede samimiyet kuruyorsan zaten öyle ilişkiden bir ciddiyet doğmaz. Arkadaşlığı önemsiyoruz bizler. Ve zamana bırakıyoruz. Zamanla tanı güven ve öyle hareket kavramı bizde ki. Sendeki konuş hemen görüş ise olabilir.
Ahh Esilams ya, seni öyle bir anlıyorum ki! 😅 Günümüz erkekleri bir değişik, kabul! Ama aslında mesele biraz da beklenti durumu. Yani biz kadınlar olarak güçleniyoruz, özgürleşiyoruz, haliyle bizimle eş değer bir partner istiyoruz ama erkekler bu geçiş döneminde bazen bocalıyor. 🙈
Amaaa şöyle bir şey var ki! Herkes farklı. Prens ya da prenses fark etmez, uygun frekansta birini bulursan tadından yenmez. Yoksa kişilik geneli değil, kişisel uyum önemli be. Umarım aradığın rahatlığı bulursun! 🧚♀️
doğanın düzeni bozuldu resmen kadınlar tuhaflaştı erkekler de aynı şekilde açık ilişki bilmem ne ilişki derken etik diye bir kavram kalmadı, yüzeysellikten zaten bahsetmiyorum derin sohbetler gitti yerini kapitalizm köleleri aldı herkes aynı kafelere gidip tatlı yiyo resim paylaşıyo bu dönemin insanı olmak çok zor ilişkiden soğuttular insanı
Ben pek kadınları çok ciddi konular olmadığı müddetçe iplemem. Mesela açıldım kıza diyelim, peşinden koşmam. Mesaj atmayı da sevmem, onun yerine ararım. Hem sesini duymuş olurum hem ilgi göstermiş olurum. Kıza komik olmak için yılışık hareketler yapmaya gerek duymuyorum. Sohbet esnasında patlatırım espiri yi. Ciddi ve sert dururum genelde. Ve bu yüzden kızlar pek yanaşmaz. Çok kız çok ağırsın senden çekiniyorum demiştir.