Bana gerçekten aşık mı lütfen yazın?

Merhaba ben 19 yaşında Almanya’da okuyan biriyim ve geçen yıl sınıfımıza staja bir genç adam gelmişti 24 yaşında 180-185 boylarında sarışın alman biri ve hiç dikkatimi çekmemişti neyse işler günler geçiyor gidiyor pazartesi cuma günleri staja geliyordu bizim sınıfa öğretmen olacak kendisi bazen derste uyukluyordum kafamı kaldırıldığımda gülümsemişti o zaman çok tatlı gelmişti bana ama öyle hoşlantı falan değil neyse bir gün sınıfta o kadar yer varken gelip yanıma oturdu hocamızı dinlemeye başladı ve bana sorular sormaya başlamıştı seneye nereye gideceksin neler yapıcaksın gibi tür şeyler sınıfta o kadar kişi olmasına rağmen sınıfımızda yabancı kişiler var Ukraynalı ve hocamız onlar Ukraynalı demişti ona anladım benim adımı söylerek o Türk diyip göz kırpmıştı ona karşı içimde istemeden bir şeyler olmuştu her gördüğü yerde selam verirdi el sallardı ve sürekli derste bana bakardı bunu yakın arkadaşlarımda fark etti ama asla bir adım atmadı böyle böyle 3 ay sonunda gelmemeye başladı sürekli onu bekledim durdum ama stajı bitmişti üstünden bir yıl geçti hala içimde ona karşı bir şeyler var ama o adım atmadı hesabını buldum istek attım ama yüzüm gözükmüyordu kabul etmedi tanımadığı arkadaşım istek attı kabul etti ve öne çıkanlarında bir kadınla fotoğraflarını gördüm ama kadınla baya benziyorlar ondan birazda yaşlı sevgilisi mi ablası bilmiyorum kadının parmağında nişan yüzüğü var ama onda yok amacı sizde nedir ben öyle bir normal insan olarak görüyordur diye düşündüm ama arkadaşlarımda normal olmadığını benimle flört ettiğini söylediler diye bu kadar içime kurt düştü

Güncellemeler
1 yıl
Hoşlanma gibi durum olmuş olabilir mi
Bana gerçekten aşık mı lütfen yazın?