AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Yani eviniz sonuçta sizin özel haneniz, ev içinde de helalin olduğun eşinden mahremini gizleyeeksen o vakit niye evlendiniz?
Eşinle baş başa iken istediğin gibi giyinebilrsin. Kocan senin helalin. Rahat ol ve açık giyin. O senin mahremin
evde acık giyinebilirsin dinen bir gunahı yok zaten acık giyinmende iyi evde adamın gözu dısarı kaymaz
Kocan sana sen kocana helallsin. Adamın gönlünü etmek dinen görevin. Kaldı ki eğer bunu yapmazsan başkalarının yapmasına sebep olursun. Kocanın gönlünü et. Üzme onu sonra yapsan da faydası olmaz
Evde kapalı bende istemem zaten kapalı birinden hoşlanmıyorum din düşmanı değilim sadece özgür olsun isterim
Çok yanlıs yapıyorsun. Eline karsı giymek gayet normal günah değil. İçinden gelmeli kendini acık halinle beğen melisin seksi hissetmelisin. Yap bunu, elin yokken giy giy ayna karsısınds kendine bak onlarla yürü seksi seksi
Kocan tabiiki evdeki mahremiyetin tam olduğuna emin olduktan sonra kocanın yanında giy ondan asla çekinme dışarı kaymasın gözü
Bu kocanın hakkı ve cidden amacın dini açıdan bakmaksa onun istediği gibi olmazsan sana günah yazılır
Yav evlisin sadece kocana açık giyinecen daha ne istiyonnn ne güzel iştee ayrica ben de kapaliyim ama evde kocamin yanında her türlü açığım
Abla sen şimdi seks de yapmazsın kocanla alışamamışsın diye allah enişteye sabır versin ve umarım boşanmazsınız böyle giderse
Abartma sende 🤣🤣
ablacim senin psikolojini kucukken bozmuslar evde rahat olmayi kafana yerlestir once
Giy elbet eşe giymeyip kime giyeceksin Allah aşkına
İslam dinini öğren kocana karşı gelince lanetlenecegini bil yeter …
Evde giyinmeni istiyor, dört duvar arasında. Umuma açık alanda değilsiniz.
Haklı tabi eviniz de mutlu olmak varken kapanmak niye
Babanın abinin yanında saçını neden örttün ki o da ayrı saçma kendi başınıza din mi uyduruyorsunuz? Artı o senin kocan kimden neyi saklıyorsun?
ergenlikten sonra örtünmesi daha uygundur, abi baba da olsa.
Kime göre uygun hangi ayette yazıyor bu, böyle aşırılıkların kimseye faydası yok. Bak bu kadar katı büyüdüğün için hormonların bile çekilmiş bir kadın normalde eşinin yanında olabileceği en dişi halinde olmak ister ama bu bile sana yasak ve ayıp olarak geliyor.
Evde açılabilirsin kocana karşı bunda dinende bir mahsür yok dışarda açılma yeter.
Evde de mi başın kapalı yoksa senin?
Ben evde bir dk duramam kapalı
Sabah elimi yüzümü yıkayıp başımı örtüyorum, abdest harici gece uyuyana kadar çıkarmıyorum. 9 yıldır böyle
ona açık olabilirsin bu sorun değil. yabancı kimselere yapamazsın mahremin o senin..
Ailenizden öyle görmüşsünüzdür ama artık yeni bir hayatınız var
Kocana açık giyinip neden günahkar olasın helalin sonuçta
Olması gereken günah bir şey yok yavaş yavaş kendini alıştırabilirsin.
Keşke kocan sadece küsse. Kendi ellerinle başka kadınlara yolluyorsun!
Eşinin isteği normal. Daha yeni evli olduğun için Böyle düşünmende normal. Yani dene belki alışırsın , olmuyorsa istemediğin şeyleri yapma, güzel bir dille söyle..
Evde p. Rno yıldızı gibi sokakta tesettürlü ol öğrenin artık 🤣
Evde de giy ya o zaman soyunup sevisme de yazık adama senle ömür mu geçer
Kocan haklı. Dinsel yönden de haklı. Alışacaksın. Bu tutumun saçmalık.
Şeytanların seni görmesinden mi korkuyorsun?
Şimdi değilse de, bigün en dip günahkar olacaksın.. en tehikeli grup sizsiniz
Ne var ki bunda evin içinde açık giyinmenin normal yanii
Kocan çok haklı evde niye teseddur takıyorsun perdeleri KAP'a istedin gibi giyin
Kocan istiyorsa giyinebilirsin o senin helalin sonuçta.
eee ne var bunda? yani evde giy sende ne olacak sanki
Evde rahat giyinebilirsin. karar senin tabiki. rahatsız ediyorsa seni biley diyemem
Kocandan gizli buraya girinxe aldatmamis olur günahkar olmaz
Kocanla yalnız yaşadığın evde tesettürmü olur bu nasıl kafalar böyle adam haklı
Saçmalama Ayten O senin kocan istersen çırılçıplak dolaşacaksın
Evde kocan için ragat olman lazım. Dışarı için kapalısın ama kocan dan tesettür yok ki.
Haklı canım, ben içinde plug ile ön ve arka açık tutarım seni
Kocan o senin bence giymen lazım. Bizde aynı sorunları yaşadık atlattık
benim kocam olsa 1 dk nefes aldırmam yazık lan adama
Şansa bak ya
O kadar mı diyosun
Kocana giynezsen kime giyeceksin kime açılacaksin. Suslen fanteziler bul hatta sen iste. Adamın aklını başından al ki gözü başka yere kaymasin
Kimse görmedikten sonra evin içinde açık saçık giyinebilirsiniz bunda bir sorun yok, ki böyle de olması lazım zaten.
Ben eşimde 6 yıldır değiştiremedim bu huyunu ve bende başkalarıyla oluyorum maalesef gözümü dışarı kaydırdı
Cokmu kapalı
@soramayanüuye sanane yrrraaam
Evde ikinizdken kocana da süslenmeyecekaen ne zaman kime süslenecen
Evde duvarlarda ayet falan var mı
Ev sizin mahremine ve orada birbirinize hiçbir şey bile giymeden yaşayabilirsiniz bence
Ya ben 10 sene boyunca uykudan uyanıp tekrar uykuya dalana kadar tesettürlü yasadim evde abilerim ve babam görmesin diye en erken ben uyanır en geç ben uyurdum alısamadim napim? Tesettürlü şekilde 4 erkeğin olduğu evde yaşayınca böyle oluyo
Tamam sende ufak ufak başla o zaman birden fantezi takılmayın
Öyle istiyor ama gitmiş bana kısacık şort almış bunu giy diye ben ömrümde şort giymedim şimdi nasıl giyeyim
Ya işte yavaştan başla rahat ettiğin gibi şimdi anlatmayayım burdü
Valla eşini evde bari mutlu et dedigi olsun alışma ama arada bide olsa ona süprizler yap ya da onunla otur konuş
Evde başbaşayken bi şey olmaz, kocan sonuçta. Gelen giden olur diye düşünüyorsan da, belli saatlerden sonra kocanın istediği gibi giyinirsin
İnsan kocasına güzel giyinir zaten kocana giymenin nesi günah? Eğer dindar birisiysen ahirette kocalarımızı mutlu mesut edip etmediğimizden hesaba çekileceğimizi de biliyorsundur
Çok güzel düşünüyosun. Bekar mısın bu arada?
Evet bekârım
Kocanın yanında da günahkar hissetmezsin yani. Adamın evde açılmanı istemesi bence normal
Günahına girmek istemiyorum ama eminim evli bile değilsindir...
O artık senin helalin günahkar hissetmeni gerektirecek bir şey yok ki bunda
Günahkarlık tam olarak neresinde bunun nikahlı eşin zina yapmıyorsun ya rahat bırak kendini küçüklükten beri sana dayatılan görüş bu çünkü rahatsız olunacak hiçbir şey yok
Çok gençsiniz , zamanla uyum sağlarsınız. Utanılacak bir durum değil ama sizin de rahatsız olmamanız önemli. Karşı taraf da biraz anlayışlı olmalı.
İnsanlık ne hale geldi bacım biraz mahremiyetin olsa mahremini burada paylaşmassın. Kocan da adam değil senin. Sende hanım değilsin. Bu uygulama dakiler de insan değil.
Günah falan olmaz nikahlı kocan alışırsın zamanla içindeki seni serbest bırak
Bu adamin boyle huyu oldugunu evlenmeden anlamis olman lazimdi. Sen ne dusunuyorsun peki
Eşin için süslen tabi evde giy eşini mutlu et biz eşimle sürekli kavgalıyız anlayışsız dik kafalı bildiğim bildik birisi aldatmaya kadar geldik yani eşinin dinle derim mutlu et onu o da seni mutlu etsin
Bence kocan fazla istekli çok iğrenç ya nasıl baş ediceksin ki böyleleri doymaz bi kadın da yetmez bunlara
Demekki dışarıda görüyor, evde de görmek istiyor snjdjjdmr adamın gönlü gözü açılsın giy anam giy ssjjdrnnnrn