ya ben bi aydir okul degistirdim ve sinifta bi cocuk var gelip tenefuslerde hep konusuyo basta alismam icin gelip konusuyo diye dusundum cok takmadim sonra tatil oldu simdi de sinifta voleybol oynamaya cagirip duruyo bana sen karsima gec diyo normalde hep basket oynarken goruyodum bugun de bana ailesini anlatti yakin arkadas olarak mi goruyo yoksa baska bi sey mi var anlamadim lutfen yardim edin ve surekli bakisiyoruz bi de tatilden once bi kitap istemistim sirf konusmak icin o da onu hatirlatiyo ne zaman gelirsin okula o zaman getireyim diye o da ordan konusma aciyo ama kaliyo oyle
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
1 yıltatlım senin ona karşı hislerinde çok önemli ona göre bence hoşlanma durumunu düşün, eğer sende hoşlanıyor san muhapeti devam etir
03 Yorumla
Soran1 yılyani hos cocuk ama tanimadan guvenmek istemiyorum devam etmeli miyim konusmaya
- 1 yıl
hayatım biraz konuşmaktan zarar gelmez. çünkü zaten konuşmadan tanıyamazsın
fazla abartmadan keyfini çıkarmaya bak gençken böyle heycanlar hep güzel dir 😊
Soran1 yılyaa💞💞cook tesekkur ederimm
Hoşlanıyor
028 Yorumla
Soran1 yılbenim ne yapmam lazim bu durumda ben de belli etmeli miyim yoksa ondan mi beklemeliyim
Soran1 yılacikcasi daha once birinden bu sekilde hoslanmadim o yuzden nasil adim atacagimi da bilmiyorum ne yapsam anlar
Soran1 yılanladiim cok sagol
Soran1 yılguncellemeleri bildirecegim
Soran1 yılabi soz verdigim uzere guncellemeleri bildiriyorum gecen cuma gunu havalar cok soguk diye okula gitmedim sonra da persembe gelmicem diyip cuma gelmemek yazdi (kitaplari verecekti ben de persembe gelemem cuma gelirim demistim) cuma gunu odunc verecegi kitaplarin hepsini getirmis cok uzuldum valla cok mahcup oldum tadimis o kadar o da agir degillerdi falan dedi ama neyse sonra konustuk azicik mesajlastik ondan sonra dun ne konustuk valla hatirlamiyorum ama konustuk yine yanimdaki pencereue geliyo sonra ben de genelde ordaki petekte oluyorum oyle konusmaya basliyoruz ondan sonra bugun yine tenefuste konusuyoduk bana yine bi seyler anlatti ikidebir memlketeni anlatiyo benimkisini ezikliyo sonra konusurken cok siritiyorum neyse biz yine tam konusuyoduk ders bos sandim cok mutlu oldum ne guzel drvam ederiz diye sonra hoca geldi dedi ki siz ne kadar cok benziyosunuz gozleriniz yuz sekliniz falan akraba misiniz dedi ben de yok hocam dedim ama gercekten yuz olarak benziyoruz sonra oyle iste yani bilmiyorum konusuyoruz sadece arkadas olarak goruyosa buyuk sikingi ama cok bakisiyoruz ve ailesinj anlatiyo genelde mesela sinifa yeni gelmis kiza bogulma anilarini ankatmasi normal mi yoksa konusmaya mi calisiyo he bi de hep pencerede ikimiz kari izliyoruz artik aliskanlik gibi oldu
- 1 yıl
Beni gelişmelerden haberdar ettiğin için teşekkür ederim! Anlattıklarına bakılırsa bu çocuk seninle vakit geçirmekten gerçekten hoşlanıyor. Özellikle seni görmek için kitapları taşımış olması, sürekli sohbet açmaya çalışması, ailesini anlatması ve hatta birlikte alışkanlıklar edinmeniz (karı izlemek gibi) onun için özel biri olduğunu gösteriyor.
Öğretmenin “benziyorsunuz” yorumu da ilginç bir detay olmuş. Eğer sadece arkadaş olarak görseydi, belki böyle bir yoruma biraz daha mesafeli ya da gülerek geçiştiren bir tepki verebilirdi. Ama seninle vakit geçirmekten keyif aldığı kesin. Yeni gelen birine boğulma anılarını anlatması biraz garip, ama belki de insanlarla böyle samimiyet kuruyor.
Sen ne hissediyorsun peki? Onun ilgisi hoşuna mı gidiyor, yoksa sadece arkadaş olarak mı görüyorsun? Eğer hoşlanıyorsan, biraz daha açık davranabilirsin. Mesela sohbetleri uzatmaya çalışabilir, onun hakkında daha fazla şey sorabilirsin. Eğer sadece arkadaş olarak görmek istiyorsan da bunu belli etmek için mesafeni koruyabilirsin. Ama şimdilik bence seni tanımaya çalışıyor gibi görünüyor!
Soran1 yılhepsini okuyup yazdiginiz icin cook tesekkur ederim bi erkegin aklindan bu davranislari gormek gercekten yardimci oluyo durust olmak gerekirse ben de vakit gecirmekten cok zevk aliyorum ortak sevdigimiz seyler var sarkilar olsun oyunlar olsun konusmasi cok keyifli acaba o yuzden arkadas gibi mi goruyo diye dusundum ondan sonra bogulma anilari disinds bir suru sey anlatiyo yeni benjm bi sey anlatacak cok firsatim olmuyo ama sorun degil yani bence zamanla oturur diye dusunuyorum su an onu tanimak daha cok hosuma gidiyo ve bugun eklmeyi unutmusum okul cikisi beraber kartopu savasi yaptik gercekten cok egleniyorum benim hislerim de bu yonde bence cok hos bi cocuk ama birbirimizi tanimadan da olmaz ama cok huzurlu ve mutlu oluyorum yani onunla konusurken
- 1 yıl
Bana güvendiğin ve hislerini paylaştığın için ben teşekkür ederim! Açıkçası anlattıkların çok güzel ve sağlıklı bir şekilde ilerliyor gibi görünüyor. Onunla vakit geçirmekten bu kadar keyif alman, sohbetlerin doğal akması ve hatta birlikte alışkanlıklar edinmeniz gerçekten özel bir şey.
Bence o da senden hoşlanıyor olabilir ama bunu hemen bir netlik kazanması gereken şey gibi düşünme. Senin de dediğin gibi, önce birbirinizi tanımak en güzeli. Hem eğleniyorsunuz hem de zamanla nasıl hissettiğinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Kartopu savaşı, pencerede kar izlemek, ortak şarkılar ve oyunlar gibi şeyler zaten sizi yakınlaştırıyor. Şu anki huzurlu ve mutlu hissetme halini bozacak bir aceleye hiç gerek yok.
Eğer o da benzer şekilde hissediyorsa, zaten zamanla daha da belli eder. Sen de kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle devam et. Oyun gibi düşün, zorlamadan, keyif alarak ilerle. Şu an zaten çok güzel bir süreçtesiniz!
Soran1 yılcook sagolun yeni guncellemleri paylasacagim!! her sey zamaninda guzel gereksiz hizli olmaya gerek yok sonucta
Soran1 yıldaha da uzun bir guncellemeyle beraber geldim acikcasi isler sekillenmeye basladi ve o sekilde yani zaten carsamba gunu tatildi o gun bi sey olmadi ertesi gun okula geldi sonrasinda eve dondu ben de okula gelmedigim gun sormustu ben de onu sormam gerekiyo diye dusunup sordum neden gelmedigini o da iste hasta oldugunu falan soyledi sonra ben de dikkat et falan dedim sonra bana sarki onerdi ben de o sirada dinleymeyecegimi soyledim gercekten dinleyemezdim yanj o da onermeye devam etti sonra bana da sordu bi tik. gerildim yani bu tarz dinledigini bilmiyodum neyse onerdim sonra sana bi sey sorucam dedi ben de sor dedim iste pano hazirlama odevi varmis ve grup arkadaslari hicbir sey yapmamis nasil suslicem hangii siir gibi seyler sordu ben de iate bi siir attim sonra nasil yapacagini ankattim anlamadi ben de iste okuldan on bes dakka once gel yardim ederrim ben senin yapmana dedim o da tamam dedi sonra yetismez dahs once gel dedi en sonhnda bi saatte kararlastirdik sonrasinda konudmaya devam ettik spotifydan takiplestik ondan sonra beni bi posta zorbalsdi yemin ederim dinlemedigim bi defa bile acmadigim sarkilar ortak calma listemizdd cikti ordan konusmaya devam ettik gece ikiye kadar konustuk ama korkunctu gercekten yani uykusuzluktan ne dedigimi bilmiyorum bi anda da bitiremiyorum konusmayi insallah o halimle kafasina kazinamamisimdit sonrs ikimiz de uyuduk sabah benj bi kac defa aramis ben o sirada uyuyodum sonra bi kalktim hemen hazirlandim ciktim aradim dedim ki ben yenj ciktim sen nerdesin o da dedi ki ben biraz erken gelmisim ya😔😔yani gec kalmak bekletmek istemedigim icin hemen gittim
Soran1 yılondan sonra iste okulun onunde beklerken aradjm o da parkta bekliyomus geldi kirtasiyeden aldik tam okula giricez cok erken oldugu icin almadilar biz de tam merdivenden cikiyoduk guvenlikteki abi geldi dedi ki sizinle mi ugrasicsm dag basi mi burssi diye bi guzel azar yedik milletin onunde cok kotuydu elimizde kirmizi kagitlar siirler bu ikisi ne allaka diye bakiyo bize ondan sonta sinifa ciktik tam yapitoruz siniftakiler gelmeye basladi ooo (onun adi) manits yapmis falsn bu kalpler kime bu siiri sen mi yazdin diye sonra biz yaptik sonrs ders basladi bitti derken dun okulds kimse yoktu nerdeyse herkes hastaydi biz yine petegin yaninda camdaydik konusmuyoduk ama o biraz hastaydi ben de biraz yorgundum bi de geceki konusmadan oturu cekiniyodum cunku kendimden cok. fazla bahsetmis gibi hissediyodum sonra biri geldi dedi ki siz aynisiniz olm cok benziyosunuz dedi
Soran1 yılben de basimi salladim cunku kabul edersem yani onu begendigim falan anlasilir diye ben dededim ki biz seni sidikliye benzetoyo muyuz kardesim ( agir bi lafti anlik gelisti oyle soylemek istememistim) dahs cok yakin arkadas ayagina yatmak istedim cunku yani o gecen konusmalardsn sonra yakin arkadas gibiyiz gibi gelmisti bana sonrasinds iste siniftaki kizlar da gelip eveeet biz senj ilk gordugumuzde cok benzettik ama soyleyemedik dediler iste hoca benzettiginde de herkes katildi falsn dediler siz iste tenefuslerde konusjnca falsn yakinsiniz sandik dediler ben de gerildim bi tik sonra niye bu kada rahatsiz oldun dediler ben de dedim ki sorun benzetilmek degil sorun ona benzetilmek dedkm sonta pislik MEMLEKETIMI IFSA ETTI VALLA GUVENIM KIRILDI pislik nefret ediyorum yanlislikla agzimdan kacmisti yani sonra da soyleme soyleme demistim gitti soyledi ondan sonraki tenefus hiv konusmadim dedim ki sen ne asagilik bi insansin ya ben sana guvendim soyledim sen gittin soyledin diye o da sen kasindin bana niye laf attin falsn dedi BI DE EKLEMEYI UNUTTUM kizlar dedi ki ona noldu olm ortalikta yakisiklihim diye geziniyodun falsn diye biraz karizmasi cizildi ondan sonra ogle tenefusu oldu yine sinifta tek tuk insan vardi ben de dedim ki senin dun onerdigin sarkici kimdi ya dedim cunku ayip olurdu dinlemeseydim o da soyledi sonra dedi ki senin soylediklerinin hepsini dinledim ben sonra cok mahcup oldum ben ama gercekten dinleyebilcek durumda degildim
Soran1 yılsonra ordan konusmaya devam ettik tuumm ogle arasi konustuk ve yani yuz yuze gozlerimizin icine baka baka konustugumuz icin siniftakiler nasil yorumladi hic bilmiyorum.. ardindan tenefusun son dakikalarina dogru dedi ki sen niye benzedigimizi kabullenmiyosun ben de iste se daha beyazsin gozlerin daha kucuk falsn dedim o da dedi ki yoo gayet de benziyoruz hatta seni bi yerden taniyorum dedigimde kendime benzetmistim falan dedi ben de bi sey demedim onemli bi detay mi bilmiyorum ama sacimi duzeltti sinirimi. bozuyo onune geliyo diyerekten ondan sonra ben tam bi sey anlatirken zil caldi ben de of ya ben ne zaman bi sey anlatssm yarim kaliyo dedim o da eveet ya tam muhabbet akiyo senle sonra yarim kaliyo dedi oyle bitti sonra istiklal marsinda hoca siiri begenmedigini ve tekrar yapmasini soylemis onu soyledi son son olarak da eve gittigimdd soyledigi albume baktim hangisi bu dedim o da soyledi sonrs dinledin mi demis de ben coktan uyumustum sabah cevap verebildim bugun azicik onun hakkinda konustuk bu sekilde cok kafa sisirdim ama yani sizin de bilmenizi istedim
- 1 yıl
Öncelikle bu kadar içten ve detaylı paylaştığın için çok teşekkür ederim! Hiç kafa şişirmek gibi düşünme, ben burada seni dinlemekten ve bu tatlı hikâyeyi takip etmekten keyif alıyorum. Görünen o ki aranızdaki şey gerçekten giderek şekilleniyor — sadece arkadaşlık gibi durmuyor, daha farklı bir yakınlık gelişiyor bence. Gece ikiye kadar mesajlaşmanız, Spotify’dan takipleşmeniz ve ortak çalma listelerinizin çıkması… Bunlar tesadüf değil, kesinlikle seni tanımaya çalışıyor ve vakit geçirmekten hoşlanıyor. Senin uykusuz halinden dolayı kafasına kötü bir izlenim kazındığını düşünme, bu tür şeyler insanı daha da samimi yapar. Onun da sabah seni birkaç kez aramış olması, buluşma için erken gidip seni beklemesi de bunu gösteriyor. vPano hazırlama bahanesiyle senden yardım istemesi gayet klasik bir "sana yakınlaşma" hamlesi gibi duruyor. Birlikte vakit geçirmek için bahane yaratmış diyebiliriz. Ve sınıftakilerin "manita" imaları, benzetmeler… Bunlar dışarıdan da fark edilen bir yakınlık olduğunu gösteriyor. Senin "biz seni sidikliye benzetiyor muyuz?" çıkışın biraz sert olmuş ama belli ki kendini koruma refleksi olmuş, yoksa hoşlandığını belli etmekten çekiniyor gibisin. Memleketini ifşa etmesi güven kırıcı olmuş, haklısın. Ama belli ki aranızda biraz atışma tarzı bir ilişki var, o da sana laf atma bahanesi yaratmış gibi. Bu tür şeylerde bazen karşı tarafın sınırlarını fark etmeyebiliyor insanlar, ama sen bunu belirttiğin için artık dikkat edecektir. Ki sonrasında gelip sana şarkıcıyı hatırlatması, senin önerdiklerini dinlediğini söylemesi, aslında gönlünü almaya çalıştığını gösteriyor. Bu bence gayet flörtöz bir cümle! Özellikle saçını düzeltmesi gibi küçük temaslar, artık yakınlık seviyesinin farklı bir noktaya geldiğine işaret.
- 1 yıl
Senden hoşlanıyor olma ihtimali her geçen gün daha da güçleniyor gibi duruyor. nİkinizin sürekli aynı yerde (pencere başı, petek) buluşup konuşmanız, beraber kar izleme alışkanlığınız, birbirinizin gözlerine baka baka konuşmanız… Bunlar "sadece arkadaşlık" işaretleri gibi değil açıkçası. Hatta "tam muhabbet akıyor senle ama hep yarım kalıyor" demesi, bu anların onun için de özel olduğunu gösteriyor.
- 1 yıl
Bence aranızda tatlı bir elektrik var ve bu, sadece arkadaşlık değil gibi. Ama birbirinizi tanımaya zaman ayırıyor olmanız çok güzel, acele etmek yerine bu huzurlu, mutlu hisleri doyasıya yaşamak en doğrusu. Ve bence o da seninle daha fazla vakit geçirmekten hoşlanıyor, ama belki o da ne hissettiğinden henüz tam emin değil. Zamanla daha netleşir.
Soran1 yıloncelikle hepsini okuyup bir de ustune yazdiginiz icin tesekkur ederimm biraz hastane islerinden gecikti cevabim ama buyuk gelismelerle beraber yeniden karsinizdayim bu sefer aklimi cok karistiriyor en son ankattigim gunden sonra yazdi konustuk ne hakkindaydi hatirlamiyorum tam olarak ama konustuk sonra ben daha yakin arkadaslaeimin oldugu bi hesaba almistim cunki yeni sinifimfan bir iki kisi daha vardi o olmazsa olmazdi yani ve bi story atmistim ne yapmaliyim diye onun okayi da suydu yakin bi kiz arkadasim benj arkadad olarak gormediginj soyleyerek acilmisti sontadinds ben de ayni sekilde konudmays devsm edemedim ve bana yazmisti ben de ne yapmsliim diye story attim o da soru sorabilir miuim dedi konuyla alakalo ben de sor dedim ordan o konu hakkinds konusyuk gervekten bi kac defadir cok derin konusmalsdin jcine giriyoeuz bu benj cok supheye dusuruyo yani ardindan o gun bays gec saatlere kadar konustuk sonrasinda okul var diye uyuduk okulda benim de onin da cok hali yoktu neyse eve gecince yazdj sonra ben yazdim sonra bana yakin kiz arkadasini ankatti arkadasiyla bi sorun yassmis ben de ona kiza yazmadi geektigini falsn soyledim sonra o da yazdi devaminda yine konustuk konudmalarin konusunu hatirlaysmiyorum ve mesajlar cok ustte kaliyo o yuzden dr bakamiyorum ama onemli oldigunu dusunuyorsaniz bakip soylerim
Soran1 yılyine gecsastlere kadar konustuktan sonra yattik okulda da artik kendi icimizde birbirimizd soulemeden beraber konudmak icin bi taktik gelistimrisz gibi geliyo normaldr kiss tenefuslerde tum erkekler pencereye toplaniyo o yuzden o gelmiyo ogle araso herkes asagi inince o geciyo pencerenin yanins benim siram da tsm dibinde oluyo ben depetegin yanina gidiyorum o sekilde konusmays basliyoruz tum ogle arasi konusuyoruz yani biraz dikkat cekiyo arkadaslari varke benimle konudmasi ama korkarsam artik benj de yakin arkadssi olarak goruyo o gun okul cikisi bana reels atti sonra yazmis ama ben disardaydim acil bak demis ama goremedim sonrsdinds bsktim iste gecti falsb dedi sonrs soruncs bi kac defa ankatti o arkadasi yazmis onun gakkinds konustuk hem sarjim cok azdi hem de disards oldugumdsn dogru durusy yazamadim ona da acikladim hatta ekrsn goruntusu attim sarjimi evde acikladim ne yapmask gerktigini azicik da teselli ettim yani uzuluyorum aslinds onun boule uzulmesine ama bi sey gelmiyo elimden daha sonra o gece de konustuk.. yani bu biraz rutin haline geldi ben carsamba funu okula gitmedim okul cikisi napriniz okulds dedim o da sen naptin dedi
Soran1 yılben de o an ses attim iste dort tup kan aldilar yankmda arkadasladim vat soyleboyle kar yagiyodu ondsn yazamiyorum dedim sonra eve varinca yazdim iste sunlsri sunlari yaptim diye o da anlattin zaten ama anlat yine de dedi😔😔sonra oyle yone konustuk o sarki onerdi ben onerdim sonts ben yemek yemeye gittim yemej yitip. gelicdm dedim o da yedin mi demis yazmaya devam etmis cok mahcup oldum cunku sonrasinds uyuyakalmisyim yani onunla konudmak istemedigimi dusunursd ddiye korkuyorum bi kac defa sen muhabbetten sikildin o yuzden uyutmaya calisiyosun benj falsb dedi ama hasta oldugu icin demistim de ona acikladam onu onemsedigim cok fazla belli olur diye diuemedim biraz hislerimi belli etmekte kararsizim cunku beni cok yakin kiz arkafsdi olarak goruyoss siniftski en yakin arkadasimi kaybetmek istemem
Soran1 yılbana sinif hakkinds cok sey soyluyo ve EKLEMEYI UNUTTUGJM COK ONEMLI BIR SEH OLDU bans siniftakiler hakkinds bir seyler soyluyodu ben fe dedim ki sen boyle diyosun baskasi baska bir sey soyluyo bnim aklim karisiyo daha yeni geldim ve kimseyle aram kotu olsun istemiyorum dedim o da ben senin basins bi sey gelmesin diye diyorum tarzi bi sey dedi sonra dedi ki benim hakkimda sana bi sey dediler mj dedi ben de evet dediler dedim senin hakkinda garip covuk diyolar dedim gulerek o da sence ben garip miyim dedi ben de gariplik anlayisi herkese gore degisir onlara gore garip olabilirsin ama bana gore degilsin dedim o da iyi bari dedi neyse oyle yani sinifta en cok onunla konusuyptum o yuzden arkadasligimizi da zedelemek istemiyorum
Soran1 yılardindan iste deidgim gibi eve geldigimde konusmaua devam ettik sonra dun ben erkenden uyudum o da yazamamis aciklamis iste ksura bakma soyle soyle oldu diye bugunde konustugumuzds da yine acikladi neden ses kayitlstini dinkeyemedigini bu arada konusmalra baktim geldim bi yerde bir suru fotograf atti sacinin evrelerini acikladi iste sonra cocukluk fotograglarimizi attik hatta bi videoyu atamadim bays cebellestik nasil aatsbilecegim hakkinds sonra unutma sakin okulda goster dedi bugun de artik cok sukur surekli konusmaya gectik nasil. geldi konu hatirlamiyorum ama konu beni uzun suredir derinden etkileyen bj olaya geldi bans bays kizdi yani teokimiin yankis oldugunu falsn acikladi sonra bu durum onun da basins gelmis o dauzun uzun yazdi yani o konudan daha once kmseye bu kadar bahsetmemistim bunu ona da soyledim aynj sekildd onun da herkess bahdettigini duusnmuyorum sonra kar yagdi.. ama beraber degildik maalesef ki okulds oldugu gibj
Soran1 yılsonra ben indim ve oynadim ona da dedim in diye ama inmedi yaptigim kardan adami ona attim cok eskiden kar yagdiginda mahallede bi cocukla kavga etmistim o tekrarda geldi ve bulasti onu ankattim laf etti cocuga cok dogru muydu anlatmam bilmiyorum ama olsun sonrasinds yine konustuk bu kadardi yanj her seyi hatirlayamiyorum benm kendi hislerim ise yani gercekten hos bi insan kotu degil hatta guvenilir bazi konuladda fikirlerimiz uyusmuyo olss da saygi duyuyorum atisiyo olmamiz ds hosums gidiyo ortak xevklerimiz vat ve yani bays konusyoruz keyifli oluyo onla vakit gecirmesi sadece su an en iyi zamsnimda degilim ozellikle nakil almis olmak beeni biraz kotu etkiledi hem derslerim hem de insan ilisklerim acisindsn o yuzden karsisina kendim gibi cikamiyorum sadece ona ozel degil tum sinifa jarsi bunu da acikladim dedim ki sinifta en com seninke konusuyorum ve yankis ankadilmak istemem normald bu kadar kendimddn bahsetmem falan diye o ds anliyorum ben seni boş ver falsn dedi yanj su an cok yetersiz hissedoyorum kendimi ons karsi tanidikva boyle olmaso hos olmadi umarim benj bos bi insan olarak gormuyodut diueveklerim sanirim bu kadar ( bu kafat dedigim de desten kadar ne yazik ki
Soran1 yılabi nasilsin bilmiyorum ama insallah basina bi sey gelmemisyir ama benjm geldi cocuk yurtdisina tasiniyomus en basindan beri soylemedi hoslandihindsn emin oldum o da benden oldu uzerine konusmadi ama artik soylemese de olur her sey oldukyan sonra dedi ki ben tasiniyorum bi daha donmemek uzere napicam. bilmiyorum o da bilerek soylemedi konusmayi keserim diye o da hakli ama yurtdisi kadar uzak bi yere gitmesinj dde bilemiyorum ve bu donem icinde gidecek
Soran1 yılabi cok uzun zaman gecti hic bi guncelleme yapamadim cunku en sondakilwre cevap verememissin insallah basina bi sey gekmemisyir biz olduk cok sukur bi gun acildi benden emin olduktan sonra nerdeyse bi ay olacak senin destekkerin olmass bu kadar emin olamazdim cok sagol abi ne muradin varsa gerceklesir insallaahh
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkonuşması sade mi
03 Yorumla
Soran1 yılo ne demek yani sade konusmak ne oluyo
Cevap sahibi1 yılewettt içten we saygılı demek
Soran1 yılsaygi bilmiyorum ama cana yakin konusuyo
Sen hoşlanıyor musun
02 Yorumla
Soran1 yılevet
Soran1 yılatamiyorum puanim yetmiyomus
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canııııım, tabii ki hoşlanıyor o çocuk senden, başka bir açıklaması olamaz! 😍 Yok, basket oynayıp voleybol için seni çağırmalar, yok sürekli seninle göz göze gelmeler, ailesinden bahsetmeler... Bu kadar tesadüf olamaz tatlım! Sana yakın olmak istiyor, o kadar belli ki! Bir de kitap bahanesiyle sürekli konuşma atmosferi yaratıyor zaten. 🙈
Ama tabii ki direkt karar verme, biraz da süz bakalım ne yapacak. Hatta minik minik ipuçları bırak, yüz yüze daha çok konuşun, sonra bakarız bu romantik potansiyele! 🍀 Peki, tatlım, sen ona karşı ne hissediyorsun? Yoksa kalp hızlı hızlı atıyor mu? 🥰