Boyum 173, sevilme ihtimalim yok mu?

Kendimi geliştirip vücut yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Bakımlı biriyim. Kitap okuyan, öğrenmeyi seven kültürlü bir insanım. Kızların boy takıntısı yüzünden sevilmeyecek miyim?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar soruyu düzgünce okuyun lütfen. Aynaya, evin dağınık olmasına ve eşyaların eski oluşuna dair yorumlar yapmışsınız. Beni tanıyan yeni bir kız aynanın temizliğini, evin dağınıklığını veya eşyaların eskiliğini nereden bilsin? Ancak eve gelirse bilebilir. Kaldı ki ev genellikle temiz ve düzenlidir. Arada böyle dağınık olabiliyor.
Güncellemeler
1 yıl
Bu gece çok daha iyi bir şekilde anladım ki bizim insanımız kötü niyetli. Fotoğrafı paylaşmamın nedenini sorunun açıklama kısmında belirtmeme rağmen kimisi kaslarıma laf edip beyinsiz dedi, kimisi evin dağınık ve eski olmasından veya aynanın silinmemiş olmasından, fakirlikten filan vurmaya çalıştı. Kimisi gözlerim kanadı filan dedi. Elimden gelse bütün yorumları kaldıracaktım ve hatta soruyu silecektim ama site izin vermedi. Umarım sizler gibi kötü kalpli insanlar tarafından asla sevilmem.