Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar soruyu düzgünce okuyun lütfen. Aynaya, evin dağınık olmasına ve eşyaların eski oluşuna dair yorumlar yapmışsınız. Beni tanıyan yeni bir kız aynanın temizliğini, evin dağınıklığını veya eşyaların eskiliğini nereden bilsin? Ancak eve gelirse bilebilir. Kaldı ki ev genellikle temiz ve düzenlidir. Arada böyle dağınık olabiliyor.
Güncellemeler
1 yıl
Bu gece çok daha iyi bir şekilde anladım ki bizim insanımız kötü niyetli. Fotoğrafı paylaşmamın nedenini sorunun açıklama kısmında belirtmeme rağmen kimisi kaslarıma laf edip beyinsiz dedi, kimisi evin dağınık ve eski olmasından veya aynanın silinmemiş olmasından, fakirlikten filan vurmaya çalıştı. Kimisi gözlerim kanadı filan dedi. Elimden gelse bütün yorumları kaldıracaktım ve hatta soruyu silecektim ama site izin vermedi. Umarım sizler gibi kötü kalpli insanlar tarafından asla sevilmem.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Var niye olmasın çok samimi söylüyorum olmayacak bişey değil. Kompleks yapıp kendi kendinizi bitiriyorsunuz
Kızlarda boy takıntısı olduğu için sormak istedim. Boyumu kendim belirleyemiyorum sonuçta ama kendimi geliştirmek için emek veriyorum. Kendimi de kızlar gelsin diye geliştirmiyorum. Kendim için yapıyorum.
E tamam böyle devam
Sabah akşam uzun boylu erkek diye zırlayan hemcinslerine de çıkıp iki laf etsene ikiyüzlüsünüz
@Tmfkfk kardeşim niye laf edeyim? Aşağılayanlara tabii ki ediyoruz da gerkesin zevki farklı. Erkekler yok fiziği şöyle olsun yok yüzü böyle olsun yok şunu böyle yapsın yok bunu böyle yapmasın dediğinde sen laf ediyor musun? Adamın karşısına uzun beklentisi olan bir kız gelirse bu adam yetersiz hisseder.
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kısa erkeklerin kompleks (?) yapmasının sebebi o kızlar da onlar çünkü bir sorunu çözmek istiyorsan o sorunun kaynağını ortadan kaldırman gerekir bir şeyleri halı altına süpürmek işi çözmez
@Tmfkfk sorunun kaynağı ne ve nasıl kaldırılmasını istiyorsun
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ sorunun kaynağı her kadının gözünün 1.80 üstü erkeklerde olması çözümü çoğu kadının 1.80 üstü sevdasından vazgeçmesi
@Tmfkfk erkekler de güzellik algısını kapatsın herkes herkesle olsun oldu bitti :D
Bulamadıkça böyle sapıtıyorsunuz bu yüzden de hiç bulamıyorsunuz
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ öyle bir algı yok zaten saniyenin 101 insan deneyi videosunu izle ortalama altı denilen kız ortalama üstü erkekten daha fazla kabul gördü ama 1.80 altı bir erkek hiç kabul görmüyor
@Tmfkfk niye böyle videolar izliyim ben halimden memnunum. İki video atıyorlar kurgu yiyorsunuz muhtemelen. Neyse beni ilgilendirmiyor sorununuz kimleyse onunla çözün
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ HAHAHAHAHA Aynen kurgu delüzyonelsin sadece inanmak istediklerine inanıyorsun
@Tmfkfk teşhis koymak için yeterli donanımın var mı?
Abim 178 evli mutlu çocuklu :D üç dört cm yüzünden kimsenin yüzüne bakmadığını falan savunuyorsun. Her şey boyda olsaydı oho. Saatlerdir takıntını konuşuyoruz neden ne uğruna? Hangi dünyada yaşıyorsunuz siz anlamıyorum. Sevgilin olmuyor çünkü insanlara karşı tavrın, üslubun belli. 180 değil 2 olsan işin zor senin :D herkesin bir kriteri var belli bir kesimin kriteri de boy bişey yapamayız diyemeyiz. Ulan karşındaki senden uzun birisi istiyorsa zorla ben mi diyeceksin öyle saçmalık olur mu?
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1.78 de amma kısaymış ha herkesin bir kriteri var belli bir kesimin kriteri de boy bişey yapamayız diyemeyiz. Diyorsan da boyum yüzünden sevgilim olmuyor yazan erkeklere sonon komplokson vor diye anırmayacaksın o zaman bu arada çok manipülatif bir insansın haberin olsun
@Tmfkfk e kompleks :D herkesin kriteri boy değil sonuçta
Manipülatif de olduğumu düşünmüyorum iyi günleer
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Ben de komplesk olmadığını senin manipülatif olduğunu düşünüyorum
@Tmfkfk tespit yapmadım ben kompleks yapmayın diye genel geçer bir uyarı verdim. Seni de sende komleks olduğuna ikna etmeye çalışmıyorum ama tek sebebinin boy olduğunu düşünmenin hata olduğunu düşünüyorum. Ve siz buna inandığınızda da size böyle insanların denk geldiğini. Her neyse gerçekten yeter enerjim sömürüldü be
biraz daha kaslarını göstererek ıkın belki birilerini bulursun :d
Boş boş oturmadığımı, bir şeyler için emek verdiğimi göstermek istedim.
Akıl olmayınca kas sadece süs olarak kalır
Aklımın olmadığını nereden çıkardın?
Çünkü kaslarını gösterirken beynini sakladın da ondan dostum ^^
Akıl ve beyin farklı kavramlardır. Beyin bir organdır ama akıl bir organ değildir. Öncelikle kullandığın kavramları bilmelisin.
Peki beyin bir organsa akıl da onun işlevi olmuyor mu? Bir kitabı sadece kapağıyla satamazsın içindekilerini göster de herkes anlasın seni. Bilmem anlatabildim mi? Felsefe yapıyor aklınca ama aklın da beyinde olduğunu unutuyor haha
Aklın, beynin bir işlevi olması, akıl ve beynin aynı anlamda kullanılan kavramlar olduğu anlamına gelmiyor. Aklın özü düşünmesidir. Fakat beynin özü düşünmesi değildir.
kardeş chatgpt'den felsefe yapacağına git başkalarına hava at
Ben felsefe öğretmeniyim.
tamam şu anda inandım cevher salt bey
Reis sadece kaslarla bitmiyor olay haberin olsun. Onu bunu yine bulursun ama senin kriterlerini tatmin etmez sen yalniz kalirsin.
Gayet hoş biri neye göre bu yorum hem kişinin standartlarını nerden biliyorsun
@Büşraapue sen arkadasi tanimadan gayet hos biri diyorsan dis görünüs senin icin önemli olan tek püf nokta sanirim.
Sen bu söylenimden bunumu çıkardın
Aw biz niye seni gördük simdi
hoşuna gitti demi ;)
@boşbiri12 manitamdan baskası gitmez kankacım gözüm kanadı sadece
manitan doyuramıyo seni belli ;)
@boşbiri12 iyi misin ya
Soruma gelmesen görmezdin.
Önğme düstün ya kanka özsllikle bakmadım gözğküyo zaten aw
Yorum da yazmışsın ya ondan dedim
Neden olmasın
simdi reklamlari izlediniz.
Takıntılı bir arkadaşa benziyorsun