Boyum 180.
Biliyorum bir kız için çok uzun. Evet biliyorum aşırı itici. Ama benimle yapacağım bir şey yok. Ben bu boyumu nasıl sevebilirim çok mutsuzum
Biliyorum bir kız için çok uzun. Evet biliyorum aşırı itici. Ama benimle yapacağım bir şey yok. Ben bu boyumu nasıl sevebilirim çok mutsuzum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
1.77yim ama boyumu çok seviyorum çünkü giydigimiz her şey çok yakışıyo fiziğin iyiyse baya güzel bence
Erkek arkadaş konusunda sıkıntı çekmiyor musun
Hayır uzun erkeklerde çok😂en kötü ihtimalle kendinden bikac cm kisalarla birlikte olursun
Senden 5 cm uzunum ve sıkıntı yapmıyorum böyle de güzeliz. Olduğun gibi kendini kabullensen
İnsanların sana uzaylı gibi bakmalarından rahatsız olmuyor musun
Daha çok kimisi hasetle bakıyor ve umursamıyorum. Şayet umursasaydım hayatı kendime çekilmez kılardım.
Genelde kız arkadaşlarım yanımda uzun boy çok itici kötü vs şeyler kullanıyorlar aşırı rahatsız oluyirum. Peki böyle insanlara karşı ne yapıyorsunuz
Bir kere benim bazı arkadaşlarımla esprili şekilde boyuma takılır önemli olan niyetleri. Bu konuda rahatsız olduğunu belirtebilirsin sen nasıl bir enerji yayıyorsan onlarda öyle yaklaşıyor.
Bazıları neden uzun boylu olmadım diye üzülür sen uzunum diye üzülüyorsun ilginç gerçek ama alışmalısın ben de 1.82 yim keşke daha uzun olsaydım diyorum.
Seni kıskananlar sana laf yapıyor ve seni kötü hissettiriyordur. Üzülecek bir şey yok. Boyunu kabullen ve kendini sev. Çevrende boyunla ilgili seni rahatsız eden insanları tutma.
Keşke o kadar boyum olsa giyerim kısacık elbiseyi fıstık gibi olur pantolonlar falan ne güzel durur
Ne güzel işte uzunsun kısa minik olmaktan iyi değil mi,?
Taş gibi kadın boyu. Hiç sekmez... Ne giyse yakışır
Yakışıyor zaten ama insanların uzaylı gibi bakması can sıkıcı
Sen boşversene insanları. Taş gibi kadınsın tabi bakacaklar 😂
İtici olduğunu sanmıyorum
o kadar kötü değil aslında güzel boylu olmak.
Basketçi sevgili yap. Seni miniğim diye sevsin
Benim boyum 155 😂😂kiz sana her şey ykisr
Memnun oldum ben de 190 ım.
sevemezsin
Niyeymiş
bunu sorun edenler çevrende her zaman olacaktır illaki ve yüzüne her vurduklarında moralin yine sıfıra inecek
Ne güzel bir tespit. Hep öyle oluyor seviyorum diyorum biri bir yorum yapıyor bütün sevgim bitiyor
bide sevgili bulma konusunda çok sorun yaşarsın. o da ayrı mesele. avrupa olsa neyse de türkiyede erkek boy ortalaması kısa biraz yapacak bişe yok
Zaten bunlari biliyorum
Nerelisiniz
manken gibi kızsin iste gayet guzeel⚘
Gayet güzel bence
Manken gibisin