Az önce böyle bir konu oldu. İlişki uzmanının tavsiyelerini takip eden erkek alfadır, dedi arkadaşım. Düzgün ilişki kurmak için uğraşıyordur falan. Öyle mi? 😅

Az önce böyle bir konu oldu. İlişki uzmanının tavsiyelerini takip eden erkek alfadır, dedi arkadaşım. Düzgün ilişki kurmak için uğraşıyordur falan. Öyle mi? 😅

İlişki uzmanlarını takip eden erkeklerin "alfa" olup olmadığı, kişinin kendi değerleri, inançları ve davranışlarına bağlıdır. İlişki uzmanlarından tavsiye almak, kişinin zayıf olduğunu veya alfa olmadığını göstermez. Aksine, bu durum kişinin kendini geliştirmeye açık olduğunu, ilişkilerine önem verdiğini ve daha iyi bir partner olmak istediğini gösterebilir.
Baskın gelme çabasında olan kişi gerçekte baskın değildir. Kendini iyi yönde geliştirmekse lider karakterli birinin yapacağı bir harekettir.
Kişi manipülasyon öğrenmek için de yardım alıyor olabilir, ilişkisini iyileştirmek için de. Kimden yardım aldığın ve alma amacın önemli.
Bence tam tersi. Kendine bir şeyler katmak isteyen biri kişisel gelişim kiyaplarına, ilişki koçlarına koşmaz. Bana bu yapay geliyor. Onun yerine yaşar ve hatalarından ders çıkarır. Çevresini, kendisini gözlemler ve bu şekilde hem ilişkilerini hem karakterini geliştirir.
Gerçek alfa, gelişime açık olup kendi yolunu çizebilen kişidir. İlişki uzmanlarını takip etmek, bir perspektif kazanmak için faydalı olabilir, ancak sürekli dışarıdan yönlendirme beklemek ve kendi kararlarını verememek, özgüven eksikliğini gösterebilir. Önemli olan, bilgiyi alıp kendi süzgecinden geçirebilmek ve kendi doğrularını oluşturabilmektir.
Cevap
26Cevap
İlişki uzmanını takip etmek alfalık değil taktik meselesidir. Bina yıkılmasın diye temeli sağlam atıyor 😬
Hayır bana göre eziktir
Şu zamana kadar ilişki konusunda hiç kimseden gram tavsiye almadım, çok şükür de hayatımda çok sevdiğim, bir o kadar da bana karşı sevgisi ve bağlılığından emin olduğum dünyalar güzeli bir yarim var. Demem o ki bu hayat benim, zevkler de benim tercihlerim de, neyi nasıl isteyeceğimi bilemeyecek kadar aciz biri olsam belki benim hakkımda zerre fikir sahibi olmayan birilerine gidip akıl danışırdım. Bu betalıksa arkadaşının gözünde böyle betalığa canım kurban :)
Hayır ya shsh kız genelde pek iyi tavsiyeler vermiyorlar manipulatif şeyler de olabilir. Valla bu erkek milletine hiç güvenim yok en ufak şeyde midemi bulandırıyorlar kusasım geliyor.. iyhh yanii
Haklısın 😅❤️
Taktikleri için takip ediyordur, yine kendi çıkarına yani 😄
Sinsice içimize sızmaya çalışıyor diye yorumladım ahshdh
Kesinlikle öyle😅
Hayır taktik alıyordur altyapı hazırlıyordur sjsjs
Vay pislik vayy😒😅 dövelim onu
İlişki uzmanı takip eden bir insan sadece konuyu anlamak için de takip ediyor olabilir. Sonuçta ilişki demek iletişim halinde olmak demek ve bu iş, arkadaşlık, aile, karşı cinsle olan iletişim dahil çoğu konuyu içine alır.
İnsan iki şeyi çok iyi dinler ve duyar; 1. işine geldiği kadarını dinler 2. Duymak istediğini dinler.
çok mantıksız
ilişki uzmanı benden fazla ne biliyor olabilir ki
cahil cesareti değil bu, yaşanmışlık
Mantıklı ama uzman ne kadar uzman inanmıyorum bu kendine uzman diyenlere sanki kombi tamiri yapiyorlarda uzmanlar
Gerçekten alfa olan bir erkek o tür sayfaları takip etme gereği duymaz.
cevap, hayır alfa değildir. Büyük bir ihtimalde olamayacaktır.
İlişki uzmanı nedir la? Çok kişiyle ilişkiye girmiş kişileremi deniliyor
Alfa mıdır bilmem de mantıklı olan şeyleri yapması güzel ilişki in çaba göstermesi iyi birşeydir
Öyle yapar, alfa görünür, ama beynini içindeki Recep İvedik yönetir 😅
Kadınlar badboyların her haline bayılıp diğerleri ne yapsa yüzüne bakmıyor.
Alfa değildir:)
eekek adam hele popüler kültür uzmanları takip ermez çok ta felsefe yapmadan her şeyi düzgün hale getirir merak etmeyin…
Kızmayın ama aklı hiçbir şeyi tam basmayan insandır ve oradaki taktikler ve öğrendiği bilgileri de kendi için öğrenir kendi çıkarları için birini elde tutamadığından açıkçası.
İlişki uzmanı diye bir şey yoktur Böyle şeyler de bizim ülkede olur ıq 0 olan halkımızın bir kısmı kandırılmayı çok sever
Alakası yok Ben bir ilişki uzmanlığı niye takip edeyim ki abi sorunum vardır kendim de hissediyorumdur takip ederim o ayrı bir şey
Sallamış🙂. Kendisi takip ediyor belli ki alfa sanıyordur Bi de. Alfa ilişki uzmanı takip etmez zaten ilişki de ne yapacağını bilir.
hayatındaki kişinin duygularına kendisine düşüncelerine değer veren Alfadır
helal
Olgunluk karakterde yoksa beyinde boşa durur bilgiler
Vardı burada öyle biri 28 yaşında hukuk okumuştu galiba sürekli aynı şeyleri yazıyordu gizlenip 😂😂
Alfa olmaya özenen betadır
O tür insanlar kadınları asagiliyor
Bence saçma konuşmuş 🤣
Entel erkektir alfa gerek duymaz aura meselesi bu
İlişki uzmanı beni takip etsin
Alfa olmak için takip ediyordur.
ay hayir ya bence cok sacma ve abarti
Alfa değil, bilinçlidir.
Yok ben sevmem öyle şeyler
Hayır o zaten ilişki uzmanıdır
Sigma veya betadır sdfsdfdf
Ben zaten ilişki uzmanıyım❗