• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Gerçek alfa erkek nasıl olunur?

Anselelgort89
Anselelgort89 Takip Et
Xper 6 Yaş: 69
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
arkadaşlar gerçek alfa erkek nasıl olunur arkadaş ortamında kız konularında yani nasıl cool dikkat çeken biri oluruz
Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Sporcuadam180
    Sporcuadam180 Takip Et
    Bilge Yaş: 108 , eic 76%
    +1 yıl

Yani insanların baskınlığına göre alfa beta gibi karakterler türetmişler ama aslında bunlar çok da doğru terimler değil ama yinede örneklendirebiliriz tabi.

Mesela bir ortama girdiğinde kendine güvendiğin duruşundan belli olmalı ama kasıntı olmaktan bahsetmiyorum bak dik duruş ve güven veren bakışların olmalı.

Sonra fikri olduğu konularda insanları etkileyebilecek ve güçlü bir fikir belirtebilecek yani genel kültürü yüksek bir adam olmalı ki çevresindeki insanlar fikirlerine saygı duysunlar.

Kılık kıyafet tarzı spor dahi olsa ağırlığını korumalı her zaman.

Sonra söylediği sözler anlattığı hikayeler sözde kalmamalı icraate de geçirebilmeli ki insanların gözünde prestij sahibi ve güvenilir birisi olsun.

Kısacası hayatta kendisine prensip edinmiş başkasının karşısında ezilip büzülmeyen bir yapı demektir alfa demek.

Ama etraftaki aylak aylak gezen ona buna takılan serseri erkekler gelmesin aklına onların esamesi çoğu yerde okunmaz ancak kendi gibi kadınları etkileyebilirler.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bele06
    Bele06 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 35%
    +1 yıl

Duruşunun yaptıklarının arkasında olan, insanları çıkarı için değil menfaati için değil sevdiği için yanında bulunan sevdiklerini koruyup kolluyan, her şeyi zamanında ve yerinde yapmasını bilen güçlü bir beden akıllı bir beyin, bazen mantıklarıyla, bazen yaptıklarıyla, bazen duygularıyla, ön plana çıkan her gün evine ekmek götüren yemeyip yediren çocukları ve ailesi için kendini veda eden geleceği ve ailesi için her şeyi yapmaktan korkmayan annesi ve eşinden başka kadınlara bakmayan, daima hep kültürlü ve hoşgörülü, ve güçlü duruşunu esirgemeyenler erkekler olabilir.

4
    0 Yorumla
  • Karapakss
    Karapakss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 81%
    +1 yıl

Bilgili, görgülü, kültürlü insan herzaman dikkat çeker. Eğitim önemli. Bir kız sana bir sorununu söylediğinde (misal bilgisayarda şu oyunu oynayamıyorum anlarmısın ya da telefonum donuyor nedendir) çözüm bulup yardım edebiliyorsan dikkat çekersin. Konuşacak ortak ilgi alanlarınız varsa, ilk görüşte koyu bir sohbete daldıysanız zamanla dikkatini çekersin.

1
    12 Yorumla
    • ysoyubol
      ysoyubol
      +1 yıl

Peki dikkati cektin diyelim
      bir kiz " Biz sadece arkadasiz" tribine girerse?

Yorumla
    • Karapakss
      Karapakss
      +1 yıl

@ysoyubol ozaman şunu yapacaksın arkadaşı olmaktan ziyade iyi arkadaşı olasın ki sevgilisinden ayrılırsa kendini senin kollarında teselli etsin.

Yorumla
    • the-imam
      the-imam
      +1 yıl

@Karapakss senseii

Yorumla
    • Karapakss
      Karapakss
      +1 yıl

@the-imam :)

Yorumla
    • mediterenian
      mediterenian
      +1 yıl

Bilgi görgü kültür ve bilgisayar oyunu... Peki 😕

Yorumla
    • Barışİnfinity0
      Barışİnfinity0
      +1 yıl

Başkasının artığını ben neden teselli ediyim? :) Kültür görgü her şeyi bilmek demek değildir. bilgisayar oyununu çok iyi bilen başka bir konu da cahil kalabilir.

Yorumla
    • Karapakss
      Karapakss
      +1 yıl

@Barışİnfinity0 ben bilgisayardan oyun olarak kastetmedim oyunu bir örnek olarak gösterdim. Çünki günümüzde çoğu genç asosyal ve buralarda. pubg, cal off duty gibi oyunları oynamayan yok. Bu yüzden sosyal medyaya erişim onlar için çok önemli ve bunu yapmadıklarından sorunu çözmeye çalışıyorlar. Tabii pek çok konuda bilgili olmak en iyisi herzaman ama maalesef ki kitap okuma oranımız okadar düşük ki. Son zamanlarda tüm sosyal ptaltformlarda koronavirüsün panzehiri sirke diye paylaşıyorlar mesela. Normal bir insanın buna inanmasın anlarım ama bunu benim doktor arkadaşlarım bile yapıyor. Anabilimdalı başkanı onkolog bunu paylaşıyor. Zaten ameliyathaneyide sirke ile dezenfekte ediyordunuz dedim içimden ve okkalı bir yazı yazdım. Ve her insan sevgilisinden ayrılabilir niye artık olsun ki. Benim bir arkadaşım bir kızı deli gibi seviyordu ve kızda başka birisi ile nişanlıydı. Arkadaşım kıza okadar aşıktı ki evlenip boşansa bile alırım diyordu ki gönül bu. Sen arık olarak görürsün bir başkası aynı düşüncede olmaz.

Yorumla
    • Barışİnfinity0
      Barışİnfinity0
      +1 yıl

Haklısın Emeğine sağlık güzel yazmışsın, ama aşk konusunda ben aynı fikirde değilim, Bir kız benden önce birini sevip birlikte olmuşsa benim için değeri kalmamıştır, Deneme yanılma ile olmaz aşk. zaten evlenip boşansa alırım diyen aşık değil yokluktadır muhtemelen aşk bu değil,

Yorumla
    • Karapakss
      Karapakss
      +1 yıl

@Barışİnfinity0 Benim bahsettiğim çocuk kıza daha önce aşkını ilan etmiş ama kız istememiş. Belkide senin de dediğin gibi bu aşk değildir. Saplantı olabilir. Öyle insanlarda çok dünyada. Deli gibi aşık olup zarar gelsin üzülsün istemezler. Unutmaya çalışırlar ama unutmazlar. Unutmak için evlendikleti kişi de bile onu hayal ederler ve mutsuz bir evlilikleri olur. Sürekli boşansada bana dönse diye tetikte beklerler. Var işte böyleleri de.

Yorumla
    • Barışİnfinity0
      Barışİnfinity0
      +1 yıl

Haklısın, Her insanın aşk tanımı farklıdır, ama bir başkasıyla birlikte olan bir kızı hala sevebileceğini zannetmiyorum bana göre saplantıdır. ya da Dış görünüşüne Aşık olmuştur.

Yorumla
    • Karapakss
      Karapakss
      +1 yıl

@Barışİnfinity0 kesinlikle saplantı.

Yorumla
    • Barışİnfinity0
      Barışİnfinity0
      +1 yıl

Karapakss Evet Haklısın

Yorumla
  • Lalalupsy
    Lalalupsy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 47%
    +1 yıl

Medeni. Yalnız kelimede değil her anlamda medeni. Onu giyme çok açık, şununla konuşma, benim ol benim ol sadece bana bak bana bak.. Benim olanı kıskanırım, kadın kısmı diye başlayıp susmayanlardan olmayan her erkek medenidir. Aksini iddia eden erkektir.

2
    1 Yorumla
    • nazzional
      nazzional
      +1 yıl

beynimi yaktın ben ne okudum töbesteyşın

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

55

Cevap

• cCcengaver10
    cCcengaver10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 57%
    +1 yıl

akışına bırak gizemli ol samimiyet seviyesini vede aradaki mesafeyi iyi ayarla fazla uğraşmaya gerek yok görsellikte sade lik iyidir bit pazarı gibi dolaşmanın manası yok bir söz vardır eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek :) ilk önce davranış samimiyet evvela her kapı açılır

5
    0 Yorumla
  • Hüseyin1122334455
    Hüseyin1122334455 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Başkan bunu biliyorum ama ben bunu yakaladım geri vites attım hiç onermem kabuktan başka bir şey değil. Cesaret duygusu oluşturmak için korku duygusunu baskılayan bir bilincalti kodu herkeste bu kaynak mevcut gel görki korkusuz oluyorsun korku olmadımı yüksek güven falan oluyor şunu farkettim akıl ile cesaret bir arada durmuyor konuşmayı unutuyor insan kabuk sadece kızlar böyle kadınlar da var karşı taraf psikoloji bilmeyen farkına varamıyor hapı yutuyor insanı narsizme şiddete itiyor tam bir illet vs...

2
    0 Yorumla
  • Sercan3407
    Sercan3407 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Alfa erkeği Aslında hayatın tüm kontrolünü eline almış insandır.
    Bunlar kendi oluşturdukları düzende her hangi bir dayatmayı kabul etmez, özünü kaybetmez , bildiği doğrulardan şaşmazlar kendi kişilik özelliklerini ortaya çıkarırlar.
    Cool olmakta bir nevi alfalıktır.
    Çünkü o da senin kabul ettiğin yaşam tarzındır.
    Yapman gereken şeyler zor değil bir hareketi bir yerde yapıyorsan her yerde tekrarla böyle oturmuş bir alfa olabilirsin.
    Örneğin; Kadınların bulunduğu bir mekana Güneş gözlüklerini burnunun ucuna düşürerek soğuk bir biçimde giriyorsan bunu en gergin toplumdan en rahat topluma girerken de yapmalısın :)

0
    0 Yorumla
  • Kuşcu34
    Kuşcu34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 47%
    +1 yıl

5 ay köyde kalmıştım amcamların 100 e yakın koyunu vardı kuzenle onları güdüyorduk bir kaç kurt sürüye saldırdı
    Amcamın köpeği karabaş kangal sanırım sürüye ilk saldıran alfa kurtdu yanlış yerden saldırmıştı kangalı saldırı anında kangalı gören kurt geri fites yapınca alfa kurtdan nefret ettim. Kangalın geri dönmesi sabahı bulmuştu nere kadar kadar kovaladı ise
    Ben şimdi bunu niye anlattım mk 🙄🤷

2
    1 Yorumla
    • Kuşcu34
      Kuşcu34
      +1 yıl

Teşekkürler efendim 🙏

Yorumla
  • pale100
    pale100 Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.

Alfalık diye bir şey yok, kaliteli insan olmalısın. Kimse üzerinde üstünlük kurmaya çalışmamalısın, her zaman kendin gibi davranmalısın, kriz anını iyi yönetebilmelisin. Bu seni daha kaliteli bir insan yapar, bir adım önde olursun ama bu durumu kimseyi ezmek için kullanmamalısın.

4
    0 Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Olum biz hayvan mıyız da alfa seçiyoruz?
    Hayvanlar aleminde olur alfa, insanlarda değil.

Dünyada güçlüler değil, zekiler hayatta kalır.
    En kral alfanın da tek bir mermilik canı vardır.

Sıktı bu alfalık muhabbeti.

Bu yüzden her yer arap kırması, sakallı ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen taşra kekolarıyla doldu ya..

Bunlara mı özeniyosun?

Bu tür içi boş zırvalıklarla uğraşacağına, zeki ve kaliteli kadınlar nasıl adamları tercih eder, onları öğren.

1
    0 Yorumla
  • Şansız34
    Şansız34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 76%
    +1 yıl

Kardeş kimse için degismesye gerek yok illa olacam diyorsan, ağır ol asla boş konusma yerinde ve zamanında doğru kararlar ve kendini kültürel ve fiziksel olarak geliştir. Kimseye minnet in olmasın. karı kıza güzel gorunecem diye sekillere girme ve risk al ama gereksiz risk olma aptallıktır

1
    0 Yorumla
  • mortinie
    mortinie Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24 , eic 40%
    +1 yıl

Cool olmak yersiz kendin ol yeter seven böyle sevsin

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kadınla çok yüz göz olmaz aramaz sormaz yakışıklı olur göze batar ses tonu güzeldir. Buldumcuk yavvsak erkekler gibi kadın budalası olmaz çünkü her zaman bulabilir istediği an ve saatte! Kıyafeti diksiyonu vücut tipi ile ön plana çıkar. Kız arkadaslari genelde bunların peşinden koşar bağırsa da küfurde etse kadın vazgeçmez it muamelesi yapar yine vagecmez kadın

2
    0 Yorumla
  • Peridüş
    Peridüş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bazıları alfa olayim derken bir baltaya sap olamazlar 😂

8
    0 Yorumla
  • Sistrumu
    Sistrumu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 44%
    +1 yıl

babacım alfa erkek diye bişey yoktur. seni yemişler :D bir tane sevdiğin insan olur. onu mutlu eder onunla bişeyler paylaşırsın. öyle alfa olcam falan diye kendini hüsrana uğratma.

4
    2 Yorumla
    • merryıts
      merryıts
      +1 yıl

Aradığım yorum 👀

Yorumla
    • Sistrumu
      Sistrumu
      +1 yıl

👀 saol

Yorumla
  • gökhantabiki
    gökhantabiki Takip Et
    Xper 4 Yaş: 57
    +1 yıl

Alfa Yunanca bir harf. Harf olacağınıza adam olun adam. Sizin yüzünüzden kadınlar kızlar erkeklerden kaçar oldu ( Türkiye'de). Yurtdışı na gittiğimde oradaki hatunlar Türküm deyince korkuyor, uzak duruyor. Kendimi ya Lübnan lı ya da Kıbrıs lı olarak tanıtıyorum. Türk erkekleri ( ben dahil) o kadar çirkin bir imajımız var ki dunyada. Alfa neymiş = ukela dümbeleği

2
    2 Yorumla
    • Ferhan1
      Ferhan1
      +1 yıl

Allahına kurban

Yorumla
    • gökhantabiki
      gökhantabiki
      +1 yıl

@Ferhan1 hahaha. Ne o öyle köpeğe isim takar gibi.. Benim bir köpeğim var adı beta

Yorumla
  • Barışİnfinity0
    Barışİnfinity0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 36%
    +1 yıl

Türk kadınlarının cool anlayışı serseri olmak kadınlara kötü davranmak olduğu için. kötü bir insan olmanız yeterlidir. bu ülkede kimse kalbinize bakmaz. cüzdanınız ve tipiniz iyiyse Yaşadınız bu hayatı demektir.

1
    0 Yorumla
  • Gxjldjflfhdhd
    Gxjldjflfhdhd Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Benim bildiğim alfa gama teta ışınları var kimyada, fizikte, geometride. Baska ne anlama gelir ilk defa burda duydum ve ilgi alanimin dışında mean cikti.

6
    2 Yorumla
    • gökhantabiki
      gökhantabiki
      +1 yıl

Yorumunu beğendim ama teta diye bı ışın yok. Betadır sanırım

Yorumla
    • Meteordüştükalbimee
      Meteordüştükalbimee
      +1 yıl

Beta olmasın o lkjhhjkl

Yorumla
  • engin_dolphin
    engin_dolphin Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Yok olum böyle şeyler 😏alayı saçmalık. Alfa erkek ne a MK infirared ısıtıcı mi alıyorsun. İnsan ilişkileri , kadın-erkek ilişkileri bu saçma sapan tanımlamalardan çok daha karmaşık çok daha kompleks.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ayrıldığımızda hediyeleri alıcı ödemeli göndermişti skdjfjdkdk alfa kendisi

5
    1 Yorumla
    • DrHaydar
      DrHaydar
      +1 yıl

Kral 😂

Yorumla
  • isibala
    isibala Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 38%
    +1 yıl

alfa yani dominant demek istiyorsan dominant insan dogarken olunur yani dominant dogulur insan sonradan sahte patronluk taslamak uzre porofessor olsan neye yarar

1
    0 Yorumla
  • Vindicta
    Vindicta Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Dikkat çekmek zorunda mısın? Alfa kurttan alfa erkek uydurmasına gitti bu teori. Hayvan değiliz ama insan menfaatleri için oyunlar oynayıp seni alfa hissettirebilir.

1
    0 Yorumla
  • maniacotaku
    maniacotaku Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Duruşu olan ve o duruşu tavizsiz koruyan, bilgili, karşısındaki insana sadece konuşarak hükmedebilen, iradeli, kırmızı çizgilerini geçenlere hadlerini bildiren erkek olmalısın.

2
    0 Yorumla
  • Turâr
    Turâr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Alfalık saçma bı kavramdır he olmak istiyorum diyorsan sonradan da olamazsın çünkü bunu soruyorsan bile umursayan birisin demektir alfalık da ise umursama diye bişey yoktur.

0
    0 Yorumla
  • GS_Aras
    GS_Aras Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 59%
    +1 yıl

Yani olmadığımız biri gibi nasıl davranılır öyle mi :D Kasmayın hayat akıyor arkadaşlar efendi olun dürüst olun isteyen sevsin istemeyen sevmesin nedir yani bu yarış

0
    0 Yorumla
  • Charlie_Luske
    Charlie_Luske Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Başarılı, kibar ve centilmen, sorumluluklarının farkında olan ve kadınını mutlu eden alfadır bana göre eğer böyle bir kavram varsa.

2
    0 Yorumla
  • Ihatemyfather
    Ihatemyfather Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Esprili olarak eğlenceli olarak bu arada yaş gerçek mi

1
    3 Yorumla
    • BlackEagleEye
      BlackEagleEye
      +1 yıl

ihtiyar bir gözü çukurda bir gözü başka yerde :D

Yorumla
    • Ihatemyfather
      Ihatemyfather
      +1 yıl

Ne diyorsun?

Yorumla
    • Anselelgort89
      Anselelgort89
      +1 yıl

laa yaş gerçek değil gerçek yaş 21

Yorumla
  • azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Bizim Türk kızlarına alfa erkek durumları sökmez
    beyin var mı der kalırsın öyle ortada

2
    0 Yorumla
  • anonimserseri
    anonimserseri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Dikkat çekmeye çalışma, kendine güven ve kendini cool göstermek için başka birilerini ezme.

5
    4 Yorumla
    • Anselelgort89
      Anselelgort89
      +1 yıl

ya zaten bizim milletimiz coolluğu ukala, bencil, kendini beğenmiş insanlara cool diyorlar

Yorumla
    • anonimserseri
      anonimserseri
      +1 yıl

Evet, maalesef

Yorumla
    • gökhantabiki
      gökhantabiki
      +1 yıl

Kesinlikle doğru bu cahillikten ve görgüsüzlük ten kaynaklanıyor

Yorumla
    • lareya
      lareya
      +1 yıl

Hayir. Alfa erkegi alfa oldugu icin her kes begenir. Bencil insanı sozde begenmesen begendigini dige bilirsin ozdeyse sevmezsib alfasa oyle degil hem sozde hem ozde karizmatik ve begenilen kisilerdir. Alfalik dedi mi her kes tarafindab begenilir ve onun karari rehber tutulur cunku her kesin yuregini okumus bir sekilde dogru karar vermeyi ve cevresine onca insan toplamayi becermis kisilerdir

Yorumla
  • na-noow2
    na-noow2 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

Genlerinde olacak sonradan kazanılamaz bir söz var var ya eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek diye 😉

0
    0 Yorumla
  • UnhappyLife
    UnhappyLife Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Kızlara alda görünmekse amacın net bir şekilde kızlar sana yanaştımı elinin tersiyle it ittiğin kız dışında tüm kızlar “ohaaaaa alfa hareket” dicek %100 yani

1
    0 Yorumla
  • Mad_Soldier
    Mad_Soldier Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 49%
    +1 yıl

Erkeğin de alfası betası gaması mı olur len. Erkek olun erkek. Coolmuş.

1
    0 Yorumla
  • Feyzaaa06
    Feyzaaa06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Tam olarak böyle :D

1
    0 Yorumla
  • sacclina
    sacclina Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 34%
    +1 yıl

Bak durustce anlatiyorum
    Sakin sessiz pas vefmeyen ams muhabbeti aksn gizemli

1
    0 Yorumla
  • Boğa1993
    Boğa1993 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Bana göre dövüs klübündeki brad pitt ve kurtlar vadisindaki memati gibi olur..

2
    0 Yorumla
  • Scard
    Scard Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

Şu Fotoğraftaki Zibidi gibi Olmaz Onu Biliyorum.. Masa Altında 23 Rus* Bitiyormuş.. Heyy Allah'ım ya*

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Gerçek alfa erkek kimseden çekinmeden asıl karakterini yansıtabilendir bana göre. Kızların dikkatini çekmek için her türlü maymunluğu yapan erkek alfa değil eziktir

0
    0 Yorumla
  • kod_ismi_tck
    kod_ismi_tck Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl

Bence cool ve dikkat çeken erkekler yapmacık oluyo

6
    1 Yorumla
    • kod_ismi_tck
      kod_ismi_tck
      +1 yıl

Cool erkek nedir ki Allah aşkına bu şey göreceli ve saçmadır her insanın beğenisi ilgisi farklıdır...

Yorumla
  • ɢᴀᴠᴜʀ
    ɢᴀᴠᴜʀ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110
    +1 yıl

Alfa beta omega cart curt derken bir baltaya sap olamıyorsunuz

1
    0 Yorumla
  • asiyazarrrr
    asiyazarrrr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Kalbin, aklın, gözün sadece bir kızda olacak. Böyleleri gerçekten çok alfa oluyor.

2
    1 Yorumla
    • Professore
      Professore
      +1 yıl

Huhuuu 😂😂😂👍👍👍

Yorumla
  • Rossoneri22
    Rossoneri22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Bir erkegin nasil olmasi gerektigini baskalarina sormayarak baslayabilirsin mesela 😀

2
    0 Yorumla
  • Kova-adamı
    Kova-adamı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Alfa olmaya çalışırsan maymun olursun... Kendin ol doğal ol kasma...

2
    0 Yorumla
  • aurorahodzic
    aurorahodzic Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Cok film bakiyorsun heralde sakin ol kocum kimse alfa falan olamaz

4
    1 Yorumla
    • Pıtırcıkımsı
      Pıtırcıkımsı
      +1 yıl

Buralarda bir booooooşş kokusu varrr

Yorumla
  • Pıtırcıkımsı
    Pıtırcıkımsı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Çok öz konuşmalı , doğal olmalı , yeri gelince espiri de yapmalısın ses faktörü de var tabii

3
    0 Yorumla
  • incisonnn
    incisonnn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

Oyle bir erkek turu var mi?

3
    0 Yorumla
  • lacivertpusula
    lacivertpusula Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Kendine güvenen erkek

3
    1 Yorumla
    • Panjur06
      Panjur06
      +1 yıl

Kendime güvendim sonsuz ama gezemiyorum donduz 😉

Yorumla
  • KilimcigeldiHağnıım
    KilimcigeldiHağnıım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 109
    +1 yıl

Alfs insan zor şartlarda tek başına hayatta kalandır

2
    0 Yorumla
  • basityasamaklazim
    basityasamaklazim Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Senin gibi tam olarak.

3
    0 Yorumla
  • Fbcvc12
    Fbcvc12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl

63ten sonra baya zor..

3
    1 Yorumla
    • Anselelgort89
      Anselelgort89
      +1 yıl

yaaş 21

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Alfa olunmaz alfa doğulur kardeşim

6
    0 Yorumla
  • Doliii
    Doliii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Terbiyeli görgülü kendini geliştiren

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Oyle bir kavram insanlarda yok.

4
    0 Yorumla
  • Kazanovanuh
    Kazanovanuh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Arkaya geçelim göstereyim sjsjs

1
    0 Yorumla
  • murohazal
    murohazal Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Bide alfa çıktı ammk.. Kurtmuyuz biz

2
    2 Yorumla
    • Ferhan1
      Ferhan1
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • aurorahodzic
      aurorahodzic
      +1 yıl

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA SESLI GULDUM

Yorumla
  • bestakinever
    bestakinever Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

bu tür şeylere kafa yormamak gerekiyor olmak için

0
    0 Yorumla
  • wtspmA-n
    wtspmA-n Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

Alfa erkek dedikleri ne yav

0
    0 Yorumla
  • Acil_yardım
    Acil_yardım Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Alfa erkek ne🤔

3
    0 Yorumla
  • Antepşekeriii
    Antepşekeriii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Lider ruhlu olması yeterli alfa olabilmesi için

1
    12 Yorumla
    • erdincbaytekin
      erdincbaytekin
      +1 yıl

Ben 😂

Yorumla
    • Antepşekeriii
      Antepşekeriii
      +1 yıl

@erdincbaytekin 😂😂😂

Yorumla
    • erdincbaytekin
      erdincbaytekin
      +1 yıl

Senle neden hep konuşasım var benim 😂

Yorumla
    • Antepşekeriii
      Antepşekeriii
      +1 yıl

@erdincbaytekin bilemem

Yorumla
    • erdincbaytekin
      erdincbaytekin
      +1 yıl

bir mesaj atsana bana 😂

Yorumla
    • erdincbaytekin
      erdincbaytekin
      +1 yıl

Ben sana atamıyorum çünkü xper azmışmış😂

Yorumla
    • GuneyKutlu
      GuneyKutlu
      +1 yıl

Aaa anteplii @Antepşekeriii

Yorumla
    • Antepşekeriii
      Antepşekeriii
      +1 yıl

@GuneyKutlu ilk defami gördun antepli birini 😂

Yorumla
    • GuneyKutlu
      GuneyKutlu
      +1 yıl

Yani bende Antepli olduğum için burada ilk gördüm😄

Yorumla
    • Antepşekeriii
      Antepşekeriii
      +1 yıl

@GuneyKutlu çok fazla ama kimse kimseyle karşılaşmamış gibi duruyor ben hariç😂

Yorumla
    • GuneyKutlu
      GuneyKutlu
      +1 yıl

Takip ettim antepliii

Yorumla
    • Antepşekeriii
      Antepşekeriii
      +1 yıl

@GuneyKutlu sagolasin eyvallah

Yorumla
  • Fatihh93
    Fatihh93 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Benim tipimde olman gerekiyor

0
    3 Yorumla
    • Fatihh93
      Fatihh93
      +1 yıl

O eksileyen canım kız, sen benim gibi yakışıklı adam gördün mü hayatında?

Yorumla
    • Fatihh93
      Fatihh93
      +1 yıl

Canım değil canım olacak o

Yorumla
    • Fatihh93
      Fatihh93
      +1 yıl

G*rizekali olacak o

Yorumla
  • omrumyetermi
    omrumyetermi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bilmem var mı öyle bir erkek 😄

0
    0 Yorumla
  • Gently_
    Gently_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Alfa olunmaz doğulur xd

1
    7 Yorumla
    • ervahi_ezheli
      ervahi_ezheli
      +1 yıl

Ya su xd ne anlama geliyor
      Bugun biri banada atti oyle kaldim bu ne lan diye😄😄

Yorumla
    • Yusufv
      Yusufv
      +1 yıl

@ervahi_ezheli matrak ha yani anladın mı espri değil de absurd mizah gibi

Yorumla
    • ervahi_ezheli
      ervahi_ezheli
      +1 yıl

Ne yani simdi bana atanda bir nevi dalgami geçti😅😅

Yorumla
    • Yusufv
      Yusufv
      +1 yıl

@ervahi_ezheli o aranızdaki konuşmaya bağlı

Yorumla
    • ervahi_ezheli
      ervahi_ezheli
      +1 yıl

Gecmis olsun mesajiydi

Yorumla
    • ervahi_ezheli
      ervahi_ezheli
      +1 yıl

Yeminle arayip kavga ederimmm😁😁

Yorumla
    • Yusufv
      Yusufv
      +1 yıl

@ervahi_ezheli "geçmiş olsun güzellik xd" gibi mi

Yorumla
  • Acilci
    Acilci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Alfa olunmaz alfa doğulur 😄👍

0
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.

Zengin yakışıklı olmalısın ilk önce

0
    0 Yorumla
  • KediŞaman
    KediŞaman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

canım kardeşim olur cjsjcj

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Gerçek alfa erkek nasıl olunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Alfa erkek nasıl olunur? 6 cevap verildi
Alfa erkek nasıl olunur? 14 cevap verildi
Alfa erkek nasıl olur? 9 cevap verildi
Alfa erkekler nasıl tavlanır? 24 cevap verildi
Yakışıklı ama beta olan bir erkek nasıl alfa olabilir? 13 cevap verildi
Beta erkek olmaktan nasıl kurtulunur? Nasıl alfa erkek olunur? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨