İnsanların farklı yönleri, kişilik özellikleri, ilgi alanları ve deneyimlerle şekillenir. Örneğin, bir kişinin sosyal yönleri, arkadaşlık ilişkileri ve insanlarla etkileşim kurma becerisi olabilir. Aynı zamanda profesyonel yönleri, iş hayatındaki başarıları ve kariyer hedefleriyle de ilgilidir. Bunun dışında sanatsal, sportif veya akademik yönler de önemli bir yer tutar. Kendi hayatımızda farklı yönlerimizi keşfetmek, kişisel gelişim açısından önemlidir. Bu yönler, zamanla değişebilir ve yeni ilgi alanları edinmekle genişleyebilir. 🙌🏻
Sabırlı, inatçı, çocuksu, üşengeç, lafın altında kalmayı sevmeyen bir kişiliğim var iç yüzüm biraz yorgun ama dış yüzüm eylenceye doymayan bir kişiliktir benim özetim 😅
Evet böyle gezip eğlenmek sanki hiçbişey yokmuş gibi davranmak sanki daha önce kafamı kurcalayan beni üzen beni darlayan bana inanmayan beni korkutmayan şeyler olmamış gibi yapmak gerçi yapabiliyorum ama yanlız kalınca korkuyorum bendeki piskolojik garip bişey
Şöyle bişey yalnız kalıp bazı şeyleri hatırlamak ki çok hatırlıyorum tek başıma sesiz bir yere gitmek tek kalmak dışarda tek başımada gezer eylenirim ama gezip eylendiğim yerde tek olmamam lazım kalabalık olması lazım ya da gerçekten yanlız olduğumu bilmem lazım
Seni sandığından daha çok anlıyorum aslında 😅 bende tek bir sırt çantası ile canım sıkıldığı zaman yola çıkarım bazen yeni bir şehre bazen de yeni bir ülkeye giderim ama yanımda kimse yoktur sadece gittiğim yerler kalabalıktır bir cafede oturur kahve içerken etrafı izler acaba şununla buraya gelsem nasıl olurdu diye düşünürüm tabi o düşündüğüm kişiler asla müsait olmazlar benim için 🥲
Evet genelde bizim için müsait olan olmuyor o yüzden tek takılıyorum çoğunlukla evde kalıp düşünmek istemiyorum çok düşününce fazla derine iniyorum çıkmak biraz zor oluyor
Nasıl diyorlardı Overthing yapmaktan yoruldum azcık renk gelsin hayatıma senle aynı kafadayız anlaşılan tek takılmaktan sıkılırsan bizim grubumuza katılabilirsin akşamları spor amaçlı yürüyüş yaparız ya da spor salonuna gidiyoruz kız erkek karışık ordan sonra herkes evine dağılır genelde 😅 ama muhabbet etmek veya kahve içmek bile istersen seni aramızda görmek hoşumuza gider… ☺️
Sağlık olsun teklif var ısrar yok her zaman yazabilirsin bana 🫶 mesaj atmak için takip etmen gerekiyor sadece… olurda yolun Edirne Kırklareli Tekirdağ veya İstanbul’a düşerse sana bir kahve ısmarlamaktan mutluluk duyarız 🫴🌸
Bu adam niçin böyle dedirtmeye kalmayacak kadar envai çeşit. Hiçbir insanın da yakalamaya gücü olamaz, sen a derken demenle ben çoktan a’yı geçip b’ye varırım. Öyle bir dönüşüm hızı. Beni çözmek için zahmetle sevişmeye kalkm @eayın çünkü başaramazsınız. Ancak Bana Dost olacak olanlar Beni düşünerek çözebilir, düşmanlarım ise hakkımda sürekli bir şüphe ve zan içindedirler. Üstelik bu şüphe ve zanlarından da gafildirler, onlar oyalanmadan başka bir şey yapmazlar
Evet Instagram ve kızlar soruyor kesinlikle ikisi de bilinmeyen şeyler ya 😛 genelde kızlar soruyordan instagrama geçeriz orada konuşmak ve kaynaşmak daha kolay oluyor 😏