Aşağı mahalle kan ağlıyor, özel günümdeyim, birde dini kitaplarda bişey günü deniyor unuttum. 5-6 sene önce bir erkek kullanıcı ksde 20'den fazla çeşit söylemini yazdı, kızların çoğu bilmiyormuş bence çok fena tuttu, aylarca yorum aldı.
Hastayım, özel günümdeyim, regliyim, gibi ama amiyane tabirlerle de belirtenler var tabi çok iğrenç olucak özür dileyerek söylüyorum ama ana vatan kan ağlıyor, tarla çamurlu, ay başı gibi şeyler de var 🙈😁
@MelekX95 Eskiden doğu bölgesinde kızlar adet olmaya başladıklarında halaları gelip kızları evlendirirmiş. Kızlar da adet olunca halam geldi derlermiş öyle kalmış
Adet oldum Günümdeyim Regıl oldum Hasta oldum Karnım ağrıyor Özel günümdeyim Anavatan kan ağlıyor bunlar aklıma geldi (iç sesim hepsini derleyip yazdın seni çakal diyor) 🤭
Kuranı Kerime bakacağım tabii ki de Müslüman olduğum için kuranı kerimde sizin tabir ettiğiniz şekilde bir ifade geçmiyor ki cahiliye döneminde hayız kadınlarla aynı sofraya oturulmuyordu islamdan sonra bu değişti bilip bilmeden konuşmayın lütfen
ayet mayet bilmem ben ama eğer adet olduktan sonra heryerini Temizlesen bile üzerinden 1 hafta geçmiş olsa bile eğer "abdest" almazsan hala kirli sayılırsın her adımında allah lanet eder bla bla bla
Evet eğer Müslümansan bu kurallara riayet etmen gerekir, ben ayet biliyorum ki konuşuyorum. Cünüp sayılırsın taharetsiz sayılırsın vücudundan kan çıkıyor o kadarı da olsun, ayrıca gusül gereken her yerini temizlersen zaten o da gusül yerine geçer canım bilmediğin konular hakkında biliyormuş gibi artistlenme git araştır iki kitap oku, bende okuyorum merak etme