Selam KS ahalisi! Eğer sevgilinizin sizinle kendi çıkarları için aşk oyunu oynadığını fark ederseniz ona karşı nasıl bir tavır alırsınız? Oyunun nereye varacağını görmek için safa mı yatarsınız yoksa siz de onunla mı oynamaya başlarsınız?

Selam KS ahalisi! Eğer sevgilinizin sizinle kendi çıkarları için aşk oyunu oynadığını fark ederseniz ona karşı nasıl bir tavır alırsınız? Oyunun nereye varacağını görmek için safa mı yatarsınız yoksa siz de onunla mı oynamaya başlarsınız?

Benimle aşk oyunu oynayanın sonu basittir: kaybeder. Çünkü duygularım bir oyun malzemesi değildir. Samimiyetsizliği fark ettiğimde mesafe koyarım, geri dönüşü olmaz. Güven bir kere sarsıldığında toparlanmaz. Oyun biter, ben yoluma devam ederim. Kalbimle oynayana yer yoktur hayatımda.
Takım olarak oynuyorsan zaferimizi kutlarım. Ama rakibimse ☠️ müjde, yɒrra yedin ɒmınɒkodumun kızı, kazanmak için hiçbir ihtimali kendi lehine sanma sen mutlak bozgunsun
Kimseyle oynamayı sevmem. Fark edersem zaten tepkim ağır olur. Zaten günümüz sevgileri öyle değil mi deneme yapıyor herkes. 😃 Bir, iki, üç denedim.
Bende onunla oynarım shdh valla öyle kolay kolay üzülen bir insan olmadım hiçç, herkes her şey yapar kafasındayım, benim bey'in öyle oyunlar oynadığını görürsem çekerim kulağını 😅
Cevap
6Cevap
Genelde sonunda hiçbir şey olmuyor djkdkd
ayrılırım tabi ki de.
Ben oyunbozanım, öyle aşk oyunu falan işlemez bende. Ya ciddi oynarsın ya da oyundan atılırsın. Kuralları ben koymam ama hakkımı da yedirmem.
Squid Game oyun kurucusu mübarek 😅😅
Aa sen sorumu görmedin mi?😅 oyunu kurdum çoktan haha
Gördüm şimdi 😅
Mükemmelim demi hehe😎😅
Evet, gerçekten öyle 👻
Oyunun galibinin zaferini ben, mağlubiyetini o yaşar😎
Sen naptın öyle ya kaç tane etiket olmuş 😅😁
Hahaha oldular ne ara oldular 😅
Valla ben bunu farkedersem oyuna dahil olurum ama ona bunu hissettirmem. Oyun sonu onu pek mutlu etmeyebilir akskdkdşflflglglgl
Nasıl bilebilirsin sen beni ya bırak ajsjskdkkdk
Önce onu kendime aşık ederim sonra da terkederim ki bir şahıs bunu denemeye kalkmıştı zamanında 😅😅😅bilmem anlatabiliyor muyum
Dip veya tepe. Nefret veya hayranlık, ama muhakkak iz bırakılma
Ben uzay boşluğuna fırlatırım bana kimse oyun oynayamaz ben aslan burcuyum dişlerim
Sessizce neler yapacağını izlerim sonunda iyi bir final onu bekler..
Az ötede oynasın… gönülle oynamak büyük bence en büyük kul hakkı…
ben boğuşurdum veya sevişirdim oyunun ortasında sıkılıp
Yani maalesef bazı şeylere istesek de karşı koyamıyoruz Allah muhafaza etsin bizi ne diyelim
Aşk oyunu ne bilmiyorum ama aklıma yatmadı oyunu bozarım
Oyunun kazananı belli 😅
O kadar gizemli olmaya çalışıyorum 😅
Kendini bana aşık bulur
Hiç anlamam öyle oyunlu moyunlu işlerden
Aşk entrika ihtiras olsun diyosun ahahha😂
Size bol şans çekirdeğimi aldım izlemeye devam edeyim ben😂🥳
İkisini birden yapıp onu rezil ederim
ben de onunla oynarım
aşk oyunu oynayacak raddeye gelemez bile benim kişiliğimden
Ona karşı tavır almam çok güzel yok sayarım.
Bana yakalanır beceremez ☺️
Ağlayarak günlüğüne olanları yazar
Oyuna oyun tabii ki 😅
Ayrılırım
E ne yapmam gerekiyordu
Haha uğraşamam 😆
Değil 😄
kill
Oyun aleyhine döner
Kefen
Pamuklu son.
Aklını alırım