Yoksa kafa uyumu, ortak noktalar, anlaşma, uyum, çekim, etkileşim, iletişimin iyi olması yeterli mi?
Musmutlu akşamlar canlarım 🥰🌺
Yalnız görsele çok güldüm 😅😅

😅
Yoksa kafa uyumu, ortak noktalar, anlaşma, uyum, çekim, etkileşim, iletişimin iyi olması yeterli mi?
Musmutlu akşamlar canlarım 🥰🌺
Yalnız görsele çok güldüm 😅😅

😅
Bana göre yaş farkı tek başına bir sorun değil, ama bakış açısı, hayat tarzı ve beklentiler farklıysa işte orada problem başlar. Yaş değil, uyum önemli. Biri hayatı yeni keşfederken diğeri artık yorulmuşsa, bu fark bir süre sonra hissedilir. Önemli olan aynı yolda, aynı hızda yürüyebilmek.
Bence iki taraf anlaşıyorsa olmaz ama çok da fazla olmamalı. Benim kuzenim eşiyle arasında 24 yaş fark var ama ben doğru görmüyorum adam yaşlandı kadın genç kalacak. Adam ölünce emekli maaşına konacak. İnsan hakları türlü türlü şeyler geliyor kadına bilerek bu evliliği yaptığı gibi falan. Sonuçta kuzenim 57 58 yaşında kadın 33 34 yaşlarında. Bence yanlış bir durum yani.
Bir de bizim kuzenin ikinci evliliği adamın yani. Ayrılırlarsa üzülürüm çünkü küçük altın takmıştım 🤣
Ya halamın oğlu evlendi 34 yaşlarında falan düğüne gidemedik bayramda gram altın taktık götürdük 3 ay sürmedi boşandı 😂
Asla gitmeyip takmasaydı altını gram altın cebimizde kalacaktı 🤣
Canııım, görsele bayıldım ya, efsane komik 😂😂 Bence yaş farkı aşkta hiçbi’ şey! Tek önemli şey, kafa yapısı ve uyum. Yani yıllar değil, sizin birbirinizi ne kadar anladığınız, ne kadar eğlenip ne kadar sevdiğiniz belirler mutluluğu! 🥰 Kendi ilişkimde bile bazen farklılıklar oluyor ama aşk her şeyin üstesinden geliyor. Peki sence? Yaş farka takılır mısın yoksa “aşk kazansın”cı mısın? 💞
Canım ya, hem güldürüyorsun hem tatlılık saçıyorsun resmen! 😂😍 Bence aşk kazansın yaa, yaşa falan niye takılalım ki? Kalbin yaşını bilmez! 💖 Ama sen de efsanesin, tatlı enerjin resmen buraya kadar geldi. ✨ Kafana takma, keyfine bak! 😘
Cevap
32Cevap
Olmamalı benim arayıpta bulamadığım bişi millet sorun yapıyor sjsjjs
Benim için kadın büyük olmalıdır.
Yaşın bir Önemi yok Asarsınız balkonu kurur
Ayyyy bayıldım buna yaş mı da kurumu hava durumuuuuuuu söylerim hocama bakar icabına derim bi dahaki ne😂🥰
Ege havası buuu her yöne eser 🥰🥰💃
@sarıdilber Ben çok havalıyım yaaaa
@27esmerim Bu gidiş de Gülmekten senin Takma isim Gülo ola bilir yani
Gülommmm, canom aşkom kuşkom , bal kadın her şey oooo 🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘😘
@sarıdilber sende benim güneşim balım tatlım baklavamsin 🥰😘
Yapma yavrum bizi lez sanarlar bak zaten adım çıkmış ha hayyy çok deliyim yine bugün 😂😂😂💅💃💃💃💃💃💃
😂😂😂😂😂 aynen öyle ama artık ben şeyimde değil bölümündeyim ekmeğim aşım kimseden gelmiyor şükür 😂🙏
Bir huysuz virjin sözü derki yaş nane kuru nane arkamdan konuşanın sonu ker... Hane ben değil o derdi rahmetli 😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰🥰
@sarıdilber Bundan Sonra 3 Maymun 4 Maymuna çıktı
@sarıdilber Söyleyelim de 4. maymunun emojisini de eklesinler
Olabilir bencede söyle öyle yapsınlar 😂😂
@sarıdilber n derse desinler bebek boş ver 😂😘
@27esmerim ben işin gırgırındayım asla takmam gerçekte böyle şeyleri artık sadece hassas olduğum özel insanlar var onlara hitaben sevmem benim adıma saygısızlık kimin ne derdi varsa benle konuşsun yani kimseye gitmesin buraya sohbet muhabbete geliyoruz başı ağrımasın benden kaynaklı yoksa hiç umrum olmaz seviyorum kadın seni bennnn🤗😘
@sarıdilber bende seni seviyorum beybi 🥰😘 aynen öyle
🥰🤗😘
Bunlar çok normal ya. Ama ben dün bir soru gördüm kız 27 yaşındaydı diyoki kendimden 30 yaş büyük biriyle birbirimizi seviyoruz falan yaş sorun olur mu
Şok oldum ya
Dede / Amca yaşindaki biriylen birlikte olmak istemezdim utanirdim ve midem kalkmazdi hadi yine 10 yas normal görüyorum ama 5 yaş en ideal zaten sevgilimlen aramizda 4 bucuk yas fark var
Midem kalkardi türkcem bozuk bu arada jdjd
😆😆
Benim herif benden baya büyük. Erken ölür dulluğun tadını çıkarırım dedim ama benden dinç kerata
Sorun tabi 10 dan fazla olmamalı hadi 12 olsun😂, sonra ne yapacam dedeleri. Ben çıtır kalayım ama o yaşlansınn 😒, yok öyle bir dünyaa.
Kafa yaşı uyumu önemli yaş bence bir rakam görsel hakikaten muhteşem di😂😂☕😂😂🥰🥰
Yarın beni arama parktayım yiğenlerin minnak elbise 👗 ve tatlı meyveli tokalarıyla
😂😂😂😂😂😂
Hazırlıklar başlasın 🥰🥰🥰🥰🥰https://media. tenor. com/DZWbTJlLUk0AAAAM/illus-cute. gif
Gey gey payka kaykayda kayalım akadasımmmmm🥰😂😂
Ha hayyy sen kandırda bi yaguşuklu da geliyyyy inşallah agımıza düşeee 😂😂😂🤗🤗
Çaktıyma ama oda lasım ya😂😂🥰
5 olmalı.. kadın büyük olunca zaten tadı olmuyor..
En ufak beceriksizlik sonradan kafa atılan ilk taş oluyor..
Yatakta dışında çok ilerlemez 5 yaş üzeri..
Yas farkı önemlidir
Çünkü belli bir olgunluğa gelmiş yaşamış görmüş geçirmiş
Şimdi senin heyecan duyduğun şeye aynı şekilde tepki veremez ki
Belli bir yere kadar zannımca
aşkın yasi olmaz derler ama abartmayada gelmez maks 10 yaa ondan sonrasi abarti bence hemde zevk uyusmamazligida var o yuzden
Ahahahha olaylar baya komik de eşler arasında yaş olayına takılmak saçma biraz yaa yani karı koca birbirine abi abla demez sonuçta karıcım kocacım der
ben kendimden 2-3 yaş büyük kız isterim, yaşıma göre olgun davranmasını bilen biriyim ama çoğu kız genç erkeklere önyargıyla bakıyor
Yaş rakamlardan ibaret kafa dengi olmalı insan. Tabii 30+ farklı şekillerde sorun yaratabilir bu toplumda.
Olması önemli değil önemli olan iyi bir uyum varsa her şey yolunda gider. evet gorselindeki espriye bende güldüm
Ahahha, görseldeki örnekler gibi sevgi ve saygı olduktan sonra bazı şeyler sadece bir küçük detaydan ibaret oluyor😊
Kişiye göre değişir kd benim dünyamda yaş sorun değildir
Ben eskiden benden büyük olsun derdim artık benden dört yaş küçüğe kadar bakarım diyorum.
10 dan fazlası olmaz bence yinede herkesin kendi tercihi
Evet olmalı herşeyin bi dengi oluru var benim için 3 yaş kadar büyük olması cazip…
sanki bu yas mevzusunu bi tek kadinlar takiyor gibi
anlaşılıyor ve yatakta sorun yoksa yaş çok önemli değil.
Çok abartılı bir fark yoksa sorun değil bence ve olmamalı
Kadının büyük olması sıkıntı erkeğin alttan alması lazım bazı şeyleri anca öyle yürür ilişki
hayır olmaz aşkın yaşı yoktur ben 39 sevgilim 62 yaşında
Kafa uyumu der susarım yaş maş eskidenmiş onlar ben hep derim kendimden büyük birisi olsun
Ahaha 😂 görsel süper 😂
Erkek kadından en az 5 yaş büyük olmalıdır..
Yaştan ziyade kafa uyumu önemli bence ya 😅
Hocam içinden bahsediyoruz zaten 😂
Esasında kafa uyumu önemli ama böyle 10-15 yaş ve üstü de artık başka bir şey
Senin için evet. Senden 20 yaş küçük olmalı 10 yaş büyük opmali
Kadın 3-5 yaş küçük olmalı
Bir yerden sonra yaş önemli yaa
Bir noktaya kadar sorun olur
Çok fazla olursa sıkıntı
Aralarında 10 yaş varsa sorun olur.
Kafa uyumu onemli bence
Arada çok fark olmamalı
Uyum duruş bakış açısı önemli bu konuda