iliskide erkegin kadindan daha buyuk olmasi sart mi yoksa ayni yasta mi olmalari daha uygun?
Aynı yaşta olmak güzel
Yaş farkı olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iliskide erkegin kadindan daha buyuk olmasi sart mi yoksa ayni yasta mi olmalari daha uygun?
Valla benim hani aşk sevgi ilişkim hiç olmadı bir tane kız arkadaşımın niteliğinde kızma teklif etti benim hep tekliflerim reddedildi O teklif eden kızına da 25 gün çıktım o beni aldattı ben şutladım bu saate kadar parasını verdim yattım Yaşım 35 Şu an işte Haftaya ayın dördü beşi gibi veririm parasını yatarım Bir kadın kaç derece 1000 lira 500 lira bir iki bin lira neyse fiyat hepsi gecelik yaparsın şimdi gönderirsin hayat Bu da 20 yaşında 15 yaş fark var ararım ben ya Ben 35'ten 10 20 Fark eden bir şey yok yani istesene 50 yaş ya yasa ne diyor 18 yaşından büyük kadınlar erkek ilişki kurabilirsin diyor ne bitti gitti 18 yaş altı olmasın!
İlişkide yaş farkının olup olmaması tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı insanlar yaş farkını önemsemezken, diğerleri için önemli bir faktördür. Her iki tarafın rızası ile gerçekleşen ve saygı temelinde kurulan ilişkilerde yaş farkı önemsiz hale gelebilir. Ancak, bazı durumlarda yaş farkı nedeniyle güç dengelerinde sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle büyük bir yaş farkı varsa, bir taraf diğerinden daha deneyimli, daha olgun veya daha güçlü olabilir ve bu, karşı tarafın kendi tercihlerini, ihtiyaçlarını ve isteklerini ifade etme özgürlüğünü sınırlayabilir. Bu nedenle, her zaman önemli olan, her iki tarafın da kendi ihtiyaçlarını, değerlerini ve sınırlarını anlaması ve birbirlerine saygı duymasıdır.
Yaş farkı çok önemli değil ilişkide mühim olan çiftin birbirine uyum sağlaması saygı Sevgi sadakat güven benim tercihim bnden küçük olması yinede iyi bı partner olurise büyük de olsa fark yapmaz 😀
Cevap
47Cevap
Kesinlikle arada belli bir fark olmalı özellikle erkek kadından birazcık daha büyük olursa ortaya mükemmel bir şey çıkıyor
30 lu yaşlara kadar aynı yaş tercih etmem. Ama 30 dan sonra kafa oturmuş olur. Aynı yaşlarda olmak daha eglenceli olur.
Cok bilmis seni😅
Ne dedim ki 😀
Benim bir teyzem var o dedi asla buyuk erkeklerle evlenmeyin herzman yasit olun buyuk erkek dert demektir cabuk sinirlenir erken tansiyon hastasi olur horlarlar sonra onlara bakmak zorunda kalirsin demisti😁 sende 30 yastan sonra ayni yas tercih ederim demissin bana onu animsattin😅
yani her iki durumda olabilir
çok büyük farklar olması bence doğru değil
Aynı yaşta da olabilirler, biri diğerinden büyük de olabilir. Ama büyük olacaksa en fazla 5 yaş olmalı bence.
Aynı yaşlarda olmak güzel ama yaşla bitmiyor is.. aynı tecrubelere sahip olmak yaşamda aynı beklentiler üzerinde yürümek en güzeli
farketmez aslınd açok fazla yaş farkı olmadıktan sonra sevgilim benden sadace 1 yaş ufal mesale bu bi dert değil ama ondan 4 yaş büyük olsam sorun ederdim ve sevgili de olmazdım
Bence yaş farkı olmalı, en azından ben öyle isterim minimum 2-3, maksimum 6-7 makul geliyor.
Yaş farkı olabilir tabii ki ama çok fazla yaş farkı sorunlu bir evliliğe yol açar.
Ne kadar en fazla?
Yaş farkı iyidir ya. Bazen erkekler çocuk muamelesii yapıyor o bile hoşuna gidiyor insanın. Olsun bence
ben benden büyük birisini istiyorum ama maalesef erkek kadından büyük olmalı algısı yüzünden hiç bir zaman olmuyor. istisnalar da beni bulmuyor
Ben yaş farkı olması gerektiğini düşünüyorum çünkü erkekler kadınlara göre daha geç olgunlasiyor
Evet ama butun erkeklerde oyle degil canim bazilari cok olgun
Evet bazı istisnalar var 😌 ama bence genel olarak böyle
Yeni ilişkilerde hep erkeklerin yaşları büyük, bence anormal.
Neden?
10 15 yaş normal mi? Bence çok kötü duruyor.
Bencede ya abi kardes
Eşim 1 yaş küçük benden çok iyi anlaşıyoruz
1 yas bisey degil canim ama bazilari 7-8 yas var aralarinda
Şu anki yaş grubumda aynı yaşta olmak ama 25 27 28 iken 34 falan olabilir çok sorun etmem o zaman
Bence olmalı. Bana göre erkek her zaman büyük olmalı kadından.
herkeste farkeder bu bir ölçüt koyabilmek pek mümkün değil gibi en azındna benim görüşüm bu
Farkı olsa da olur olmasa da mühim olan gönüllerin bir olması.
Aynı yaş ve veya bir yaş olabilir. Maksimum 3 - 5 yaştır.
Eşim benden 3 yaş küçük benim şikayetçi olduğum bir durum yok.
Aşırı fazla yaş farkı hoş olmuyor. Yakın yaşlar iyidir.
Aynı yaş da olmalılar yaş farkı itici geliyor bana.
Yaş farkı ilişkilerde önemlimidir bence hayır fazla olmaması kaydıyla?
iki gönül bir olsun gerisi kimseyi ilgilendirmesin
Olmalı tabiki. Erkek kadından 5 yaş büyük olmalı.
Yaş farkı olmalı erkekler 5 yıl sonra olgunlasiyorlar
Erkek kadından 10 yaş büyük olmalı. Kadınlar çabuk çöküyor.
peki erkek kadından 5 yaş büyükse?
@gururlufakir 5 yaş da olur ama 10 yaş oldu mu daha iyi olur
anladım
Ben benden büyük veya küçük bir erkeği istemem en fazla benden 2,3 yaş büyük olabilir benden küçük bir erkekle kesinlikle ilişki düşünmem ama takılabilirim onun harici bence aşk varsa yaş onemsizde bana göre cevaplarsam üstteki gib
yaş farkı çok olmamalı aksi takdirde sağlıklı bir iliski olmaz
20 yaş farkı bile etki etmiyor, yaş sadece rakamsal.
Degil
Yaşadım ve biliyorum, o nedenle demiştim.
Yasadim demissin demekki surmemis
hayır hala sürüyor
Yaş farkı da olabilir aynı yaş olsada olabilir farketmez
Aynı yaşta olmak güzel
Erkek 30, kız da 18. En ideal yaş bu evlilik için. Ömürlük olur.
Yok artik arada 12 yas var senin sevdigin kiz 18 galiba ve bu pedofiliye giriyor
Pedofiliye girmez. 18 yaşına gelmiş kız reşit sayılır. Ben 18 seviyorum evet ama evlilik için gencim daha, 30'a gelince düşünürüm.
Yakın yaşlar daha iyi.
Çok farklı olmamalı. Taş çatlasın 7-8 yaş...
Bence olacaksa da en fazla 3-5 taş çatlasın 7
En fazla 5 yaş olmalı
Az yaş farkı olmalı
Erkekler geç olgunlaşır diye düşündüğüm için erkek biraz daha büyük olmalı diyorum
bence erkek büyük olmalı geç olgunlaşıyorlar çünkü
Bazi istisnalar var ama
Farketmez iki kafa uyuştuğu sürece.
Yaştan çok uyum ve sadakat bağlı
Çok fazla olmamalı bana göre olmasa bile
*yaş farkı olsa bile..
Yaşla alakası yok kafalar uyuşsun Yeter 👍
az yaş farkı olmalı.
Erkek büyük olursa daha güzel oluyor
Olmalı kadın biraz küçük olmalı
Olsa da az yaş farkı olmalı
Evet, erkek büyük olmalı..