Yerimde olsanız sizi terkeden sevgilinizin yeni sevgilisine gerçekleri anlatır mısınız?

Bir yıl önce bir ilişkiye başladım. Çok dedikodular çıktı üçüncü şahıslar bizi ayırdı sonra ilişkimizi gizli yaşamaya karar verdik çünkü küçük yerde yaşıyoruz. Fakat bir zaman sonra öğrendim ki hakkımda yapılan dedikodulara inanıp arkamdan ileri geri konuşmuş. Yutamayacağı şeyler söyleyince tekrar benim elimi tutup meydana çıkamadı. İlişkide ciddi bir gelecek görmüyordu ama ben zamana bırakmıştım. Gelgitli de olsa tutkulu bir ilişkimiz vardı Aşırı uyumluyduk. Yılbaşı günü mesajımı Görmeyince sinirlenip bir şeyler yazdım ve beni engelledi. Bir ay sonra dayanamayıp aradım neden engeli kaldırmıyorsun diye. Bana cevap olarak “ Ben bir yıldır sana diyorum bizim sonumuz yok diye. Hayatıma birini aldım artık düzenli bir hayat istiyorum dedi”. Başta inanamadım Sen öyle şey yapmazsın dedim, Psikolojin bile yerinde değil senin dedim. “ Allah Allah sen benim psikologum musun ya ne kadar güveniyorsun kendine ne kadar eminsin hislerimden” dedi. Şok oldum telefonu kapattık. Oysaki en son buluşmamızda çok iyiydi aramız sarıldık bir şeyler izledik yedik içtik sohbet ettik. Saçımı alnımı burnumu öperek gitmişti. Sonra Bir tanıdık WhatsApp hikayesini görmüş benimkinin bir kızla fotoğraf atmış. Sonra bunun bir arkadaşına sormuş o kız kim diye. Benimkinin arkadaşı da demiş ki” onlar bayağıdır birlikteler ciddi yola giriyorlar” Demiş. Bunu öğrendim şok oldum yani benimleyken başkasıyla da görüşüyormuş. Kızı bilmiyorum ama eminim o da kandırıldı. O kız da ben de aynı ilçede öğretmeniz. Bu adi herif de astsubay. Siz olsanız bu kızı bulup kendiniz ya da birisi aracılığıyla gerçekleri söyler misiniz? Sizce biri için birini terk eden biri mutlu olabilir mi o kızla cidden evlenir mi?

Yerimde olsanız sizi terkeden sevgilinizin yeni sevgilisine gerçekleri anlatır mısınız?