Lütfen cevaplarınıza ihtiyacım var?

Arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum daha doğrusu düşüncelerinizi merak ediyorum çünkü şu an dertlesecegim bu konu hakkında biri yok. Şöyle ki aynı iş yerinde olan bir erkek arkadaşım var zamanında çok yakın dostum dediğim bir insan birbirimizin ilişki dönemlerini biliriz. Hatta bana o kişileri anlatırdı. Aynı iş yerinde olan Ayşe ve Fatma adında iki tane daha arkadaşım var Ayşe işten universite için ayrıldı. şu an onunla görüşmüyoruz fakat fatmayla hala aynı iş yerindeyiz ve yakın bir arkadaşlığımız var. Bu erkek arkadaşıma mert diyelim, mert bir zamanlar Ayşeden hoslaniyordu ve Ayşeyle arasını yapmak için ugrasmistim. Bu mert ayseden olmayacağını anladığı için bıraktı artık cabalamayi. Ve aradan belirli bir süre sonra mert fatmaya karsi mantıkla yaklaşmaya başladı. Mantıktan kastım mert dinine oldukca bağlıdır Fatma da gerek din olsun gerek aile kriterlerinden sebep merte hoş gözükmeye başladı. Fakat fatmada Mert'in daha önceden ayseden hoslandigini bildiği için ona karşı yaklasmakda doğru olmadığını biliyordu. Denedi gibi oldu fakat olmadı hiç ben o anlarına da şahit olan biriyim. Aradan yine zaman gecti biz hep bu mertle Ayşe de fatmada varken iyi anlaşan iki insandık demeye çalıştığım onlardan sonra aramız iyi olmadı hep iyiydi. Lafın kısası şimdi mert benden hoşlanıyor ve diğer iki kişi benim arkadaşım biriyle ne kadar görüşmüyor olsam da diğeri yakın iş arkadaşım. Nasıl söylenir bilmiyorum arkadaşlar ama onlara karşı sevgisinin benim kadar yoğun olmadığını ve onlara karşı herhangi bir gücenme olmadigini ve pişman olduğunu söyledi benim üzerime aşırı derecede titriyor ve beni üzmemek için benim istediğim her şeyi yapıyor. Onun gozunde aslında birbirimizin yanlış verdiği kararlar bizi ortak noktada birbirimizi bulduğuna inandırdı. şahsen normalde olsa şans vereceğim bir insan ama işin bu kısmını düşününce beni iten şeyler var oda arkadaşlarımdan dolayı duyulmasını bile istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz şans versem çok yanlış anlaşılacak bir durum olur mu sonuçta ileri zamanlarda hala arkadasin olacak mı bu kişiler diyor. Belki anlattıklarımdan şıp sevdi gözükecek ama sevdiğine aşırı sadık ve hiç bir kıza bakmayan hatta hiç bir kızın elini tutmayan birisi. Yorumlarınızı çok merak ediyorum 🙏🏻

Lütfen cevaplarınıza ihtiyacım var?