Sizinde içinize kapanık kimseyle konuşmak istemediğiniz, tahammül seviyenizin en dipte olduğu hatta kendinize bile tahammülünuzun olmadığı günleriniz oluyor mu?
Sizce sebebi ne?
Sizce sebebi ne?
Oluyor tabi ki muhtemelen çoğu kişide oluyordur. Yaşadığın hayattan çevrenden memnun değilsen normal. Sürekli devam eden problemlerin varsa depresyonda olma ihtimalinde var. (sadece tabi gözlem doktor değilim)
Elbette oluyor. Her gün mutlu olamayacağımızı kabul etmeliyiz. Bazı günlerin en iyi yanı sadece bitmesi gerçekten. Bu tarz hislerin kalıcı olmadığını ve geçeceğini kendine hatırlatırsan etkisi daha az oluyo. Denendi onaylandı
Cevap
5Cevap
Tabi ki de oldu sebebi değilde nasıl önüne geçeriz o önemli, en önemli şey kafayı dagitmaktır mesela bir film ile ya da komik videolar ile ya da oyunlar ile bunlar hiç yoktan moralini biraz düzeltir buda seni ayakta tutmaya yeterdir
Benim oldu ve maalesef hala oyleyim
Kendimi K19 operasyonundaki nukleer deniz altı gibi hissediyorum dışta iyi olsamda içim cok kötü ama ne olursa olsun dıştan yani pskolojik detsek alamam
Oluyor tabi ki. Hiç ara vermemek ve çok yorulmak olabilir.
Arada sırada ama o zamanda disari cikarim yoksa sakinleleşmem
Sen ne yapiyosun bu durumda
Elbette oluyor ve bin n nedeni de herşeyin üst üstte gelmesi ve sonunda da acısını hiç suçu olmayan birinden çıkıyor 😂😂
Oluyor bazen kafa dinlemek lazım
Bıkıyor insan bazen herşeyden oluyor arada bana
Her daim sdfadf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?