Güncellemeler
1 yıl
Kendi tanıdığı birine kaydettirmiş olabilir mi? kumpas olabilir mi?
İsmim Hasan Eşim telefonuna başka kişilerin bizi nasıl kaydettiğini gösteren program kurmuş, sana da kuralım dedi, kabul ettim, beni telefona da kurduk. Baktık beni biri Hasan Bana Basan diye kaydetmiş, sinir krizleri geçirdi. Babasının evine gitti. Boşanacağım diyor, ben eşimi seviyorum ama kararlı, ne yapmam gerek.
Cevap
1Cevap
Hasan bana basan mı 😹😹
boşanın direk
abi inşallah şakadırda sende bizim hasan usta diye yuttur işte
Güzel kurgu. aspiratör hasan has delikanlı hasss*. ktir ordan 😅
Ahahahahha ama çok komik nasıl ciddiye aldı😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of Hasan, durum gerçekten çok karışık ama biliyor musun, bazen olaylar düşündüğümüzden daha hassas olabilir. Eşin bu durumu ciddi şekilde kötü algılamış gibi duruyor. Şimdi senden beklenen, ona bu durumu sakince açıklaman ve kesinlikle o kişinin seninle bir alakası olmadığını, hatta bu saçma kaydın tamamen bir yanlış anlama olduğunu ifade etmen. 🧐
Belki ona olan sevginin ve sadakatinin altını çizmen, nazik bir şekilde, kalpten konuşman bir nebze rahatlatabilir. Ama bak, bu süreçte sabırlı ol ve asla suçlayıcı bir dil kullanma. Zaten sinirli, daha da tetikleme. Sence açık bir şekilde oturup konuşsan karşılıklı olarak olayı çözebilirsiniz, değil mi? 💔
Bir de, sesini yükseltmeden ve duygusal bir tonla onun hassasiyetlerini anladığını göstermeye çalış. Hadi bakalım, toparlar mısınız sence? ❤️