Eşim 3 haftadır aynı şeyleri tekrarlıyor?

3 hafta önce benle alakalı maddi sorun oldu akabinde ağır sözler etti evden gitmemi istedi evin anahtarını filan aldı ailesinin yanına gitti iki hafta boyunca başka yerde kaldım tartışmalar devam etti sonra geldi konuşalim dedi ama boşanma kararıyla gitmiştim sonra seviyoruz birbirimizi devam edelim dedik eve geldim 3 gündür benim hatalarımı söylüyorum mutlu etmeye çalışıyorum ama dün akşam işten eve döndüm sürat asık dedim sıkıntı var şöyle bişey demiyor sonra herşeyi düzeltiriz bişey demiyor arkadaşını arıyor bana laf sokuyor bişey demedim yine konuşmaya calisiyom yok sonra başladı sen bunu yaptın şunu yaptın neden anlatıyorum kabul etmiyor şiddetini artırıyor bende artık dayanamıyorum dedim 3 haftadır aynı kelimeleri soruyor cevaplıyorum tamam diyor seviyorum çözelim sabah iyi akşam başlıyor hesap sormaya bende aşırı yoruldum şiddetini artırdı kendime vurdum diger odaya gittim peşimden geliyor hesap soruyor uzaklaş sinirim geçsin yok her türlü hesap vericen diyor aşırı yoruldum ne yapmam lazım güzellikle konuşuyorum ama artık baş edemiyorum?

Eşim 3 haftadır aynı şeyleri tekrarlıyor?