Bunun çözümü nedir?

Merhabalar, gerçekten çok yorulduğum ve bu konuyu çözemediğim için fikir almak istiyorum sizden. Ben 27 yaşındayım, 22 yaşında biriyle tanıştım ve çok toksik bir ilişkimiz oldu 4 yıl boyunca. Sonunda nişanlandık ve düğüne 3 ay kala geçen sene Mart ayında ayrıldık. Ayrılmayı o istedi. İlişkimiz çok toksik olduğu için kendimi toplamam çok uzun sürmedi. Bir süre yataktan bile çıkmadım ama 2 ayın sonunda yine arkadaşlarımla görüşmeye, dışarı çıkmaya başladım. Aynı zamanda yurt dışında okumak için başvuru yaptım ve yaz sonunda başka bir ülkeye taşındım. 2 aydır yeni bir ilişkim var ve her şey yolunda. Açıkçası eski ilişkim neredeyse hiç aklıma gelmiyor ve gerçekten sevildiğimi hissediyorum. Türkiye’ye 2 kez ailemi ziyarete geldim. Her geldiğimde aynı şekilde eski nişanlımın rüyalarını görüyorum. Aynı şehire aynı hatıralara döndüğüm için mi bilmiyorum ama her geldiğimde psikolojim bozuluyor. Karşılaşırız düşüncesiyle dışarı bile çıkmak istemiyorum. Onu sevmediğime eminim ama aklıma gelmesi beni çok rahatsız ediyor. Bunun düzelmesi için ne yapabilirim?

Bunun çözümü nedir?