Kizlar bi erkeğe değer veriyorum aşk oluyorum elimdeki her şeyi veriyorum ama yine kaybeden benim oluyor ne yapicam🥺🥺🥺?

Arkadaşlar bir erkeğe çok aşk olduğum ona değer verdim ona saygılı davrandım onu hep mutlu edebilmek için çabaladım hediyeler verdim bakişiyoruz ilk zamanlarda bana çok iyi davranırdı ama son zamanlarda çok değişti ilk başlarda çok kıskanıyordu ama şimdi bir erkekle oynarken artık kıskanmıyor gibi davranıyor gözlerini üzerimden çekmiyor bana çok kaba davranıyor alay ediyor bana sert laflar sokuyor gözlerimin içine bakarak bu son zamanlarda hep tartışmaya başladık ona aşk şiirleri yazıp veriyorum adam çok değişti hep dolanıp yere davana bakıp bir şeyler düşünüyor sonra işte hep konuştuğumuz zaman ya da yanımdayken kaba davranıyor iş şikişinda beni beklerdi motoruyla yanımdan geçip bana görüşürüz derdi ama şimdi sadece yanından geçtiği zaman kask inin camını bana bakarak kapatıyor onu görmemek için nerde oturduğumu nerde yaşadığını evim nerde olduğu biliyor kendisi buldu ama kalbimi çok kırıyor üzülüyorum ağlıyorum bana neden kaba davranıyor beni seviyi mu sevmiyor mu bilmiyorum ama işteki kızlarla çok sahibi ve hep tek başına takılmaya başladı oradayken adımı sayıklıyor o derece delirecem bunu bana neden yapıyor ben bunu hakediyor muyum çok kırıtıyorum erkekler size soruyorum bi erkek bir kıza bunu neden yapar

Kizlar bi erkeğe değer veriyorum aşk oluyorum elimdeki her şeyi veriyorum ama yine kaybeden benim oluyor ne yapicam🥺🥺🥺?