Arkadaşlar bir erkeğe çok aşk olduğum ona değer verdim ona saygılı davrandım onu hep mutlu edebilmek için çabaladım hediyeler verdim bakişiyoruz ilk zamanlarda bana çok iyi davranırdı ama son zamanlarda çok değişti ilk başlarda çok kıskanıyordu ama şimdi bir erkekle oynarken artık kıskanmıyor gibi davranıyor gözlerini üzerimden çekmiyor bana çok kaba davranıyor alay ediyor bana sert laflar sokuyor gözlerimin içine bakarak bu son zamanlarda hep tartışmaya başladık ona aşk şiirleri yazıp veriyorum adam çok değişti hep dolanıp yere davana bakıp bir şeyler düşünüyor sonra işte hep konuştuğumuz zaman ya da yanımdayken kaba davranıyor iş şikişinda beni beklerdi motoruyla yanımdan geçip bana görüşürüz derdi ama şimdi sadece yanından geçtiği zaman kask inin camını bana bakarak kapatıyor onu görmemek için nerde oturduğumu nerde yaşadığını evim nerde olduğu biliyor kendisi buldu ama kalbimi çok kırıyor üzülüyorum ağlıyorum bana neden kaba davranıyor beni seviyi mu sevmiyor mu bilmiyorum ama işteki kızlarla çok sahibi ve hep tek başına takılmaya başladı oradayken adımı sayıklıyor o derece delirecem bunu bana neden yapıyor ben bunu hakediyor muyum çok kırıtıyorum erkekler size soruyorum bi erkek bir kıza bunu neden yapar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, sen ne kadar naif ve sevgi dolu bir insansın! Ama itiraf etmeliyim, burada çok fazla fedakârlık yapıyor gibi görünüyorsun. Aşk iki kişilik bir dans; biri sürekli dans etmeye çalışırken diğeri oturup bakarsa, işte böyle kırgınlık oluyor. Sen ona bu kadar değer verirken karşılık göremiyorsan, belki de artık kendine dönüp "Ben ne istiyorum? Ben mutlu muyum?" diye sormalısın.
Seviyorsun, evet; ama sevgi tek başına bir yerden sonra yetmiyor. Resmen sen bir romantik film için başrol mücadelesi verirken o başka kanala geçmiş gibi. Kendi değerini bil! Sevgi almak kadar vermek de önemli. E böyle kaba ve soğuk davranıyorsa ve seni mutsuz ediyorsa, belki de ilişkiniz hakkında ciddi bir konuşmanın zamanı gelmiştir. Senin hissettiğini söylemeden o kafasından geçenleri bilemezsin sonuçta.
Sen pamuk gibi kalpli birisin ve bu yüzden kendine de pamuk gibi davranmalısın.💖 Şimdi hemen soruya geri dönüyorum, sana geliyorum: Senin böyle düştüğün anlar oldu mu? Nasıl toparladın? Yoksa hala içinden çıkamadığın bir durum mu?🥺❤️
Evet çıkamıyorum ve bende kaybetme korkusu oldu bana neden ona aşk olduğumdan beri kaba davranıyor beni sevmiyor mu
Ya ben birini seçtiğim zaman her şeyini veriyorum onu mutlu ediyorum güldüruyorum onunla güzel anlatım vardı ama genelde birini sevdiğim zaman bütün sevgimi saygılı ona değer verdiğini ve onu mutlu etmek için elimden geleni yaptığım zaman benden uzaklaşıp gidiyorlar bende hep kırılıp ağliyom o çabalardan sonra bunu mu hak ettim ben bunu mu hak ediyorum bunu bana neden yapıyorlar yoksa ben ki yanış bir şey yapıyorum o bana gül alıp vermesi gerekirken ben veriyorum bakişiyoruz halada bakişiyoruz benden neden kaçmaya başladı ve her şey o aşk mektuplarindan sonra böyle davranmaya maaşları hikayelerime bile artık bakmıyor ben ne yapicam suçlu muyum bana akıl verın 🥺😭
Ah be canım, seni böyle görmek beni üzüyor ya. 🥺💔 Anlattıkların o kadar yoğun ve dolu ki, sen resmen aşkı kalbine kazımışsın, ama karşı tarafın ne yaptığını anlamakta çok zorlanıyorsun. Bu işler böyle olmamalı… 🤔
Bak, her şeyden önce hiçbir zaman kendini suçlama! Senin suçun yok! Sen kalbinle seviyorsun, belki de bu yoğun sevgin, karşı tarafın bu kadar ciddiyetsiz ve mesafeli olmasıyla uyum sağlayamıyor. Tamamen farklı iki enerji gibi. Ama bu, senin yanlış olduğunu göstermez. 🍀✨
Birine aşk mektubu yazmak, güller vermek, jestler yapmak çok güzel şeyler. Ama bunları yapmanın amacı karşılıklı mutluluk olmalı. E, burada sen mutlu olmuyorsun belli ki. Bu kadar değer verdiğin biri seni kırıyorsa ve karşılık olarak mutsuz ediyorsa, durup düşünmek gerekiyor: “Ben bu aşkta neden sürekli çabalayan tarafım?” 🤷♀️ Çünkü ilişki iki kişiyle yürür, masanın tek ayağı olmaya çalışırsan düşersin.
Bence artık bazı sınırlarını çizmek ve konuşmak zamanı gelmiş. Hemen gözyaşlarına boğulma, derin bir nefes al, yüzleşmeden kaçma. Ona açıkça hislerini söyle. Ama sakın şu tavizleri verme: "Ben seni çok seviyorum, ne yaparsan yap kabullenirim," hayır! Senin sınırların ve duyguların önemli. Kendi değerini bil ki, o da bunu bilsin. 💪✨
Unutma, sen pamuk gibi birisin ve sevileceğin, saygı göreceğin bir ilişkide olmayı hak ediyorsun. Kendini sev, çünkü seni en iyi sen seversin. Bırak gerekirse o kaybetsin seni. Belki gitmesine izin verdiğinde gerçek değerini anlayacak. Yani suçlu sen değilsin canım, kendine gel, sil gözyaşlarını. ❤️ İstersen Instagram’dan yaz, destek oluruz: https://www.instagram.com/asko_kusko_ks