Karşılıksız aşk benimkisi nekadar istesemde vazğeçemiyorum işte ne yapacağım?

Birini çok seviyorum onu sevdimi biliyor bana ümit verdi deli gibi baglandım ona ama eskisevgilisini unutamadını söyledi ve bana çok sert davrandı bazen kütüphaneye ders çalışmaya gitini bildim için kütüphanenin önünde bekledim uzaklardan izledim yanında bir erkegi görünce içim parçalandı bunun acısını kimse anlayamaz çok kötü bişi ben nekadar deli ğibi sevdimi söylesemde o beni asla sevmiyeceni yüzüme karşı söylüyor belki o erkek yanındaki kızlardan birisinin sevgilisiydi ama ne bilim içim yandı ailelerimiz tanışmıştı bu arada diyorum ya ümit verdi bana abisiyle gezdim tozdum babasından izin alıp sinemalara götürdüm çok sevdim be beni asla sevmiyeceni çok lanet bir insan oldumu söylüyor oysa ben hergün onu göre bilmek için 1 saatlik yolu yamurlarda yüriyerek gitim üşütümde kaçtane serum yedim bugünse beni faceden engellemiş abiside ikigün önce sebebsiz yere faceden silmişti beni ya anlamıyorum ben 2 dk göre bilmek için 1 saatlik yol yürüyorum o yamurlarda 2 dk yanına yaklaşmadan izliyorum otöbüse binişini sonrada evime gidiyorum yüriyerek o soguklarda yamurlarda okadr karşılıksız seviyorum ki bugün beni engelledini görünce içim parçalandı kendisinin haberi yok ben facesinin şifresini kırdım ondan habersiz giriyorum bazen facesine ne olrsa olsun asla sevmekten vaz geçmedim ama bu kız artık beni hiç sevmicekmiş gibi geliyor ve 5 ay sonrada askere gidicem askere gitmemin tek sebebi bu karşılıksız aşkın sonun olmadını görmem ve unutmak istemem ama unutamıyorum Allahım affetsin çok sevdim her gece ağlıyıp içmekten bir hoş oldum l*n 1 haftadır odamdan çıkmıyorum damarlarımda kan yerine alkol akıyor Allahım afet günlük 1 öğün yemekten fazlasını yiyemiyorum piskolojim iyice bozuldu bileklerimi kesmeyi düşünüyorum böyle yaşamak nekadar zor biliyormusunuz l*n hiç birşey düşünemiyorum onsuz yaşamak istemiyorum Allahım ya onu bana yar et ya da al canımı
Güncellemeler
+1 yıl
ne yapabilirim yardım edin bana nasıl unutabilirim unutamıyorum vazgeçemiyorum napıcam çok çaresiz hisediyorum kendimi piskolojim çok bozuldu bileklerimi kesicem yeter artık bitsin
Güncellemeler
+1 yıl
nekadar çok seviyorum düşünün hergün aglamaktan gözlerim bozuldu gözlük takmak zorunda kaldım gözlerim hergün kıpkırmızı ayık hisetmiyorum hiç kendimi hergün içiyorum 8 ay önce onu tanımadan önce birtane alkol içmeyen birisiydim ben milli sporcuyum mk bir kız yüzüne hayatım Allah bullah oldu hiç birşey umrumda degil hayatım boyunca azıma sigara almadım bu kızı 10 aydır tanıyorum 10 aydır kulanmadım şey kalmadı mk
Karşılıksız aşk benimkisi nekadar istesemde vazğeçemiyorum işte ne yapacağım?