Erkekler!!!
dün gece kapattı hala daha kapalı.ne olacak şimdi ne yapardınız?bu kız kötü mü yapıyor?ne düşünürdünüz bu durumda.
dün gece kapattı hala daha kapalı.ne olacak şimdi ne yapardınız?bu kız kötü mü yapıyor?ne düşünürdünüz bu durumda.
Erkeğin hangi sebepten ötürü sinirlendiğini bilemediğim için pek yorum yapamayacağım, fakat durum bu noktaya geldiyse onun bulunduğu yere gidip yüz yüze özür dilemen gerekir. Görünüyor ki telefon ile halledilecek bir durum değil. İhtimal olarak şunu diyebilirim ki, senin "yürü git" demeni kafasına taktıysa ve hiç aklından çıkmıyorsa, telefonu kapatarak bir müddet seni düşünmemeye çalışma eylemini gerçekleştirmeye çalışıyordur.
Dediğim gibi, ihtimal sadece.
yürü git lafını yiyen benim ztn:D
En son yapacağım şey bile değildir bir insanın yüzüne telefonu kapatmak. Eğer kapatmışsam da o insan bende bitmiştir. Bir daha geri dönüşü olmaz. Ve karşımdaki insandan da bunu beklerim. eğer yüzüme telefonu kapatılıyorsa deliririm. Uğrunda ölecekde olsam bakmam yüzüne.
Wuuu sevgilime "sktir git" demiştim gitmişti saat gece 10 da beni tek başıma bırakmıştı taksimde. Geri döner veya gitmez sanıyoruz ama ağzımızdan cıkanları 5 kez dusunmeliyiz.
bence merak etmiştir.
Cevap
22Cevap
Bu kız kötü mü yapıyor demişssin ? sen kız mısın erkek mi cidden anlamadım
kızım görmüo musun
ee kızım cevap verebilir misin?
Durmak yok, yola devam ;) aklı başına gelene kadar tavrın bu olsun...
teşekkürler
beni sevmiyeni ben seemm diye bir şey yapmam ararım eğer tam benlik kadınsa tam benlik sevgili ise asla ayrılmasına göz yummmam asla bırakmam ararım onu :d
bence daha fazla uzatmamalısın fazla naz aşık usandırır:)telefonunu aç seviyorsa zaten yaptığı hatanın farkına vararak gönlünü mutlaka alacaktır zaten sevmiyorsa onun için iyi bir bahanedir
Erkek seviyorsa gurur yapmaz 1 gün sonra aşkım der yazar yani abicim olay budur .
hosuna gidiyo bi saat glyo hahaha dye yürü gt ddgmde ne gülysn dedgm zaman gülerek cddlesmeye clsyo snra tatlı olyosun snrlennce ypyo...farklı karektrler...
Eğerki sevgiliniz ayrılmayı düşünüyorsa bunu iyi bir bahane olarak görebilir ve tekrar iletişimden kaçabilir.
böle seyleri sorun yapmam daha başka önemli sorunlar var.
birbirine endeksli ergen hayatları.
dün geceden beri aralıksız 35 orgazm yaşayarak intihar etmiştir.
kötü tabi. belki o kişi pişman oldu, belki hatasını anladı. uzatmanın anlamı var mı?
ben yeni bir hat alırdım yeni sünger çekerdim altıma oda öyle yapmış baksana aferin ona, öyle kızgınlık mı olurmuş
olur o kadar abartmaya gerek yok telefon aç adam gibi konuşun anlaşın. ne lan bu çocuk gibi adamın asabını bozmayın.
saygısevgi sadakat. bu üçünden birinin ihlalisözkonusu.
Bu kız sıktı artık diye düşünürdüm.
başka bi numaradan ulaş
ne alaka?o bana baska numaradan mı ulassın bunu mu diosun
aynen.. seviyosa tabi. çaba götersin di mi ama
annemi arayabilir bilmem yaparsa
merak ediyosa yapmalı. ilk adımı sen atsan?
:S yürü git dedi ama:S
o zamn salla ya. başka birini bul hemen mal gibi kalsın :D
cok sacma.. sanki firsatini aramis gibi..
kızım bak git dediysek telefonunumu kapa dedik!
bokunu çıkarmaya gerek yok
kızn kesinlkle özr dilemesi gerekli
Git ve ayaklarına kapan.
yazmaya değmez bi durum ya
defol git demesinden iyidir :)
Cok fifi (buyuzden sevgilim yok)
konuya baglı
Kalkar yanına giderim.
evine dayanırdım
ölmüstür belki de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar