Tartışma anında telefonu yüzüne kapatan sevgilini tekrar arar mısın?

Bu durum tamamen size ve ilişkinize bağlıdır. Tartışmalar ilişkilerde normaldir ve bazen insanlar aniden tepki verebilirler. Ancak, sevgilinizin telefonu yüzünüze kapatması, iletişim kurmakta başarısız olduğunuz ve onu anlamakta zorlandığınız anlamına gelebilir.
Eğer sevgilinizle konuşmak istiyorsanız, ona tekrar arama özgürlüğü verilir. Ancak, onunla konuşmak için doğru zamanı seçmeniz önemlidir. Her ikisi de sakinleşince ve daha iyi hissettiklerinde, konuşmak için zaman ayırabilirsiniz.
Siz kendinize göre doğru gördüğünüz şekilde hareket edin ve kendinizi güvende ve mutlu hissettiren kararları verin. Her ilişki farklıdır ve tartışma konularını zaten önceden belirlemek mümkün değildir. Önemli olan, karşılıklı anlayış, saygı ve sevginin her zaman var olmasıdır.
Hayır.
O telefonla birlikte bütün ilişkimiz de bir daha açılmamak üzere kapanır.
Gururuma yediremediğimden ötürü değil, ettiği yüz kızartıcı hakaretten, yaptığı terbiyesizlikten ötürü.
Bir insanın yüzüne telefonu kapatmak, o insana hakaret etmektir. O insanı aşağılamaktır. Aklının yetmediği yerde hakarete başvuran insanla da değil sevgili olmak, aynı ortamda dahi bulunmam.
Tartışmak başka, hakaret etmek başka.
Ararım tabi kızmıştır sinirlidir o an konuşmak istemiyor olabilir. Beklerim bir kaç saat sakinleşince ararım konuşuruz böyle durumlarda iki tarafta yıkıcı olursa ortada ilişki kalmaz bir taraf her zaman alttan almasını bilecek
Haksizsam bir süre sakinlesmesi için beklerim sonrada ararım uzatmam yok o hala bıraktığım yerde devam ediyorsa bu sefer ben kapatırım hakliysamda aynı şeyi karşıdan beklerim aramiyormu kendi kaybeder trip filan gelemem ben böyle şeylere varsa bi sorun adam gibi konuşulur sorun çözülür
Cevap
69Cevap
Ya insanlar tartışma anında sinirlenebilirler ya da tartışma uzamasın farklı yerlere gelmesin diye telefonu kapatabilirler. Bence bu tolere edilecek bir durum yani şimdi sevginin sırf tartıştık diye suratıma telefonu kapattı diye gidip ayrılmam. Bu birazcık mantıksız bir hareket olur.
Evet ararım "öyle kapatılmaz böyle kapatılır" der telefonu yüzüne kapatırım. Ki yapmışlığım var.
Ararım; “aşkım öyle kapatılmaz, böyle kapatılır” demek için :D
Yemin ederim vallahi billahi aynı şeyi ben aklımdan geçirdim soruyu sorarken😂😂
Şimdi bebeğim anlatayım, sen benim soruma görüş yapınca aha aynen senin şu an düşündüğünü düşünüyorum :D bu tür şeylere şaşırmayalım artık
Mantıklı 😂😂
Genelde tartışma anlarında ağzına geleni saydırıp yüze kapatan taraf ben olurum. Eğer benim başıma gelirse de evet arar yine ağzıma geleni saydırıp iyice cirkeflesirim. Ahaha 😀😂😂
Çok sinirlenirim, ararım. Lafımı söyler bende onun yüzüne kapatır engellerim üstüne. Süründürürüm azıcık.
Belki ararım neden kapattığını sorarım cümlesini bitirmeden ben yüzüne kapatırım
Hiç konuşmam o gün o arayacak hata yapan kimse özür dilerim diyebilmeli yok öyle kadın boş ver vs.
Böyle bir durumda ben biraz uzak kalmayı tercih ederim. Durumlar yatıştıktan sonra tekrar araşırız
Ararım tabi ki ama ben sevdiğim insan ile tartışmak istemem onu üzmek en ince ayrıntıya bile girmem
O tekrar arayana kadar aramam.. Aradığı zaman da büyük ihtimalle bir süre telefonunu açmazdım..
Bu saygısızlığın üzerine tutup geri mi arayacağım
Hayır aramam demekki gerçekten çok sinirlenmiş.
Ararım ve ağzıma geleni sayarım. 😈
Hayır ben tekrar aramazdım yani aslında merak ederdim neden yüzüme kapattığını belki de acil bir durum olabilir bu noktada direk hesap sormam ya da direk trip atmam zaten yapmam da. bir kez arardım merak ettiğim için açmıyorsa da endişelendirdim arkadaşlarını falan arardım belki de şarjı bitmiştir diye düşünürüm. aslında o kadar panik yapmaya gerek yok ama yine de merak ederim
Yo o an biter ben kavga etmeyı severım sorun varsa sorun çözülene kadar ıstedıgımız gıbı bağirilabilir kızılabiliriz ama beni yanlız bırakırsa kafamda kurar saniyesinde bitiririm beni bana bırakılınca sevmiyorum
Ben genelde bağırarak kavga edilen ilişkileri sağlıklk bulmuyorum bu zamana kadar ilişkilerimde ne zaman anlaşmazlık olsa bir süre konuşmayalım diyerek konunum soğumasını bekledim sonra mantıkla çözdük hep.
Genelde kapatan ben olurum , bana kapatana iyice söverim
Senin kapattıklarında sana dövüyor olmalılar 😀
Sövüyor*
Bana bir sövene 2 defa söverim ben 🙃
Yaptığı hatanın farkına varacak zaten.
Bir ilişkiye başlarken her seferinde açık konuşurum.
Bunu yaparsan ben böyle yaparım.
Benden böyle karşılık bulursun derim.
Peşin peşin herşeyi dökerim.
Saklayacak birşeyin yok diyede belirtirim.
Yinede başıma gelecekleri garantiye alırım.
Sonra bana soylemedin diye suçlama olmasın diye.
Şu cevabı hiç unutamıyorum.
"Her seferinde senin haklı cikman sinirimi bozuyor."
İnsan olmak zor.
Şimdi daha da zor.
Ararım. Ama bir defa ararım. Sonra yüzüne kapatarım. hahah :D Benim yüzüme telefon kapatmak yürek ister. ya da kafayı yemiş olması gerekir. :D
Genelde kapatan ben olurum ama oldu da yüzüme kapatıldı tekrar arar iyice söver kapatırdım bi de üstüne engellerdim😃
En İyi Cevap