İnsanlara değer verme, onlar hayatıma alma ve gerçekten önemseme konusunda sıkıntı yaşayan bir insanım, evet birilerini tanıyoruz konuşuyoruz ama hayatıma dahil edemiyor ve bağ kuramıyorum..
Birini kaybetmek sözünü doğru bulmuyorum kimse seni kaybetmiyor aslında ya da sen kimseyi kaybolan arada oluşan hukuk ve bağ... böyle bir emek var orada sonuçta, bu açıdan düşündüğün zaman istemediğini sözle telaffuz etmesinin yanında davranışlarıyla da desteklediğinde evet tamamen bitmiştir gözüyle bakıyorum ve ondan sonra asla gözün üzerinde olmuyor..
Bu nokta geçiş noktasıdır buraya geldikten sonra dönüşü olmadığını biliyor ve insanlar devam ediyorsa zaten hikayenin sonuna gelmişiz demektir...
Tabii ki o yüzden özellikle bu tip durumlarda istemediğini söylemesini isterim... Bunun altına özellikle çizmekle fayda vardır biri bu sözü kullanırken ne kadar rahatsa, senin için de noktalama o kadar rahat oluyor çünkü vicdani olarak bir rahatsızlık hissetmiyorsun sen elinden gelen mücadeleyi yapmışsındır, savaşmak için cephe kalmamıştır!! Cepheleri kapatan karşı taraf olduğu için de vicdanı rahatlık içinde kuş gibi özgür davranırsın o nedenle uzaktan uzağa saçma sapan hareketler sergiliyorsan karşına çıkıp hayırdır ne yapmaya çalışıyorsun demelisiniz yoksa hep ihtimaller arasında sıkışır ruhunuz...
Gitmek isteyenin gitmek istediğinden emin olmak gerekiyor. Nerede kalırsan kal gerekirse evde kal ama asla boşlukta kalma o yüzden net bir şekilde konuşulması hayat kurtarabilir.
Yanında değildir, sana eşlik etmiyordur iletişim fazla yoktur, seni ikinci plana atıyordur. Aranızda duygusal bağ azalmıştır. ne bilim seni dikkate almıyordur yalanlar başlıyor aptal yerine koyulmalar falanlar..
kademe kademe bitme noktasına geliyor anlıyorsun, sen artık onun için önemli biri değilsin. Bir insanın kafasında soru işaretleri yanıyorsa zaten o ilişki bitmiştir.
Ve artık anlıyorsunki göbek bağı kesilmesi gerekiyor..
Evli değilim sevgilim yok ama şunu söyleyebilirim ki bir ilişkide aşkta arkadaşlıkta eğer sizin görüştüğünüz konuştuğunuz kişiyle aranızda birtakım Duygu bağlarınız koptuysa sürekli olarak bir şeyleri yanlış anlama boyutuna gidiyorsanız ve özellikle de yaşadığınız ilişkilerde kişiler sizden hep bir bahaneyle uzaklaşıyorsa zaten o iş bitmiş demektir
Öncesinde içimizdeki doluluk kendini boşluğa bırakır. Kişi bizden uzaklaştıkça boşluk daha da büyür ve içine düşeriz. O boşlukta kendimizi kaybettiğimizde ise sevdiğimiz kişi artık bizimle değildir. Bu bir anda olmaz, kişi fiziksel olarak kaybedilmese de duygusal olarak ayrıldığında oldukça net fark edilir.
Ah, aman! Sevgilin yavaş yavaş uzaklaşıyorsa bu durum seni çok zorlar, biliyorum. Gözlerindeki o ışık sönmeye başladıysa, mesajlar azaldı, buluşmalar kısaldıysa bir şeyler yolunda gitmiyor demektir. 😔 İnsan sevdiği kişiden böyle bir sinyal aldığı zaman kalbi sıkışır resmen.
Ben böyle bir durumda önce konuşmayı denerim. "Ne oluyor?" diye sorarım açık açık. Çünkü hissetmek güzel ama net olmak daha güzel! ✨ Belki onun kafasında çözülmesi gereken başka şeyler vardır, kim bilir? Konuşmayı dene, çözüm olamazsa kendini harcama, kimyeyse kim, güle güle! 😘💔
Peki, bu durumu hiç yaşadın mı ya da şu an yaşıyor musun? 😢
Ah canımmm, seni içten anlıyorum. 💔 İnsan sevdiklerini kaybetme korkusuyla yaşayınca hem beden hem ruh yoruluyor. Ama sakın unutma, değerini bilen biri seni asla o hislerde bırakmaz! ✨ Kendine kocaman sarıl ve unutma: Sen sevmeye değer birisin! 🫂❤️ Bundan sonra kalbin daha sağlam yerlerde atsın, tamam mı? 🍀
Hayat pek oyle degil sartlar icerisinde bazi seyleri erteleyebiliyorsun onceligin degisebiliyor bu onemsizlestirmek degil hayatin bir akisi sorumluluklar vs seylerin getirisi
Sorumlulukları anlarım. İş esasında zaten herhangi bir beklenti derdine düşmem. Düşmek de uygun olmaz. Lakin boş vakitlerini biliyorsam ve boş şeylerle ilgileniyorsa bu önceliği sevdiğim dediği insan değil başkaları demektir.