Güncellemeler
1 yıl
Tamam anladım Eyşan gibi olup erkekleri aşık edip s. kp bırakmak lazımmış aşık olmaları için😂😂😂re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır tabi ki yakışıklı ya da güzel olmak yeterli olmuyor
Oluyormuş
Olur diyenler tekrar düşünür bende olur diye düşünüyordum ama olmuyor emin olabilirsiniz
Yani kismen biz erkekler gözümüzle severiz iki kere iki dört bu kadar
Anladımm
Güzellik desen var seksilik desen var eyşanlık desen var yine olmadı xjxj
Çirkin kıza aşık olan erkek görmedim genelde güzel olmayan kıza sadece cinsel yönden yaklaşıyorlar
Ne alaka çok güzel bir kıza yaklaşıp işini görünce tüyen erkekler var o kız çirkin anlamına mı geliyor
O dediğin nadir. O kızı seven çok da erkek olmuştur
Nasıl yani
Erkekler genelde beğenmediği kızlara cinsel olarak yürür, ben bu kızla sevgili olmam olursa anca cinsellik yaşarım gibi. Ha her kıza böyle yürüyen de olduğu için güzel kızlara da bu şekilde yürüyen de vardır fakat güzel kıza herkes böyle yürümez, o güzel kızdan, hoşlanan ona aşık olan, onunla sevgili olmak isteyen de çok erkek olmuştur.
Saçmalama erkekler sevmeden önce arzular yani arzulamadığın insanı sevemezsin. Ki ortalıkta milyonlarca güzel kız var hepsinin tadına bakayım kafasında s. kko erkolar
Ne anlatıyorsun la ne arzulaması. Erkeklerin çoğu güzel kızı sever sevdiği kızıda özelikle ilk başlarda asla arzulamaz. Duygusal seven adam kızı yatağa atayım bırakayım der mi
Ya bırak kalmadı bunlar bu zamanda
Yoo bende dahil tandığım çoğu erkek güzel kızlara aşık oldu.
Eyşan gibi ise hayır, ama karakter ve düşüncelerde uyum varsa evet. Güzel ve cilveli olunca Eyşan olmasi lazım diye bir kaide yok illa
Aşk değil bunların ki güzelliğe olan takıntı zaaf. O kadın bir günde çökse acaba hangisi yanında durur.
Yetmiyor alkasi bile yok
İnsan gibi davranmadığı an tekmeyi yer
Yok valla oyle degil
Onaylayanlar var
Hic bi kiz eli tutmayanlardir onlar
Oluyor yani cilveyle size yaklaşıp yatağa atan kadına tutuluyorsunuz
Yatak olayina okeyim ama oyle kufur ve hakarete varan derecede biri olursa elizabete devam
Ne küfrü ya sana tatlı dille yaklaşıyor eyşan gibi cekxkkds. Yatağa attı mı okeysiniz öyle mi😂😂
Ben okeyim bacim😂😂😂
Saka bi yanada , her kusun etude yenmez
Öyle okey değil s. kise her erko okeydir. Ben kara sevdadan bahsediyorum
S.. KS yoksa ben yokum. kara sevdasida kara seyiyle birlikte onun olsun😂😂
Ya ben aşktan bahsediyorum her sktiğine aşık mı oluyorsun sen
Kesinlikle hayir aksine asik olamiyorum. benim sorunum bu
Sen anlat bide senden dinleyelim
Yetiyor
Hmm
Hee
Sende öylemisin
Hee.
Dikkat et seksi olan kızı çok erkek * ister sözüm sana değil alınma erkeklerin abazalıgını diom
O anlamda söylemiyorum hani deli gibi aşık olur Eyşan gibilere mesela. Hayatını zikse de aşkından vazgeçemez erkolar. Ben aşktan bahsediyorum
Anladımda benide anla yani
Anlıyorum sen demek istediğimi anladın mı emin değilim
Anladım ben seni
O zaman haklıyım
Haklısın tabiki