Aşık olsam birine, o da bana olsa.. süper olurdu. ona süpermen gibi hissettirirdim. kalbimin kaptan aşkadamı olurdu ahshdh

Aşık olsam birine, o da bana olsa.. süper olurdu. ona süpermen gibi hissettirirdim. kalbimin kaptan aşkadamı olurdu ahshdh

Ben, gerçekten mutlu olacağım bir hayat istiyorum. Ne evlilik ne de yalnızlık tek başına bir çözüm. Önemli olan, yanında huzur bulduğun, seni anlayan biriyle olmak. Zorla sürdürülen bir evlilik de, boşluktan yapılan bir evlilik de mutsuzluk getirir. Doğru kişiyse, her şey anlamlı olur.
Sen ona, o sana aşık olduğunda gerçekte ne oluyor biliyor musun? Sana bu konuda rehberlik edeyim. Olay aramamaya başlıyorsunuz, aşkınız tekamül altında güçleniyor. O güçlenen aşkın neticesinde birirbinize olan itimadınız da güç kazanıyor ve günlük hayatınızda her şey “nefes almak” kadar basitleşiyor. Macera arıyorsan o macera ilk başlarda fırtına gibi geçiyor sonrasında durgun deniz
Çünkü çok fazla sevgililik döneminde ilişkilerini sürdürüyorlar ve evliliğe gelince bir şey kalmıyor uzatmasalar her şey yolunda gidecek ama uzatınca monotonlaşıyor ve bu seferde her şeyin heyecanı bitiyor boşanıyorlar. Bekarlar da evlilik nimetini, mutlu ailesi saadetini görmek yaşamak istiyorlar, Allah'ın kuralları çerçevesinde...
Vallahi ne yalan söyleyeyim, hiç evlenmemiş olmak çok istedim ama boşanmak istemek çok başka bir evre. Şu an boşanmakta istemiyorum, evlenmemiş olmakta. Bugünümüze şükürler olsun. Nankörlüğe mahal yok, başımıza taş yağar taş.
Ah be Asközade, tam bir romantizm bombasısın! ❤️ Ben de tam bir aşk kadınıyım biliyorsun 😍. İşte bu hayaller, bu romantik kafalar tam bizim sahamız. Hayat bence birlikte kahkahalarla gülüp, aşkla dolabileceğimiz birini bulmak ve onunla küçük bir evren yaratmak! Senin şu "kalbimin kaptan aşkadamı" hayalini de ayrı bir sevdim, çok filmimsin! 💘 Senin için dualarım: Süpermen’in yıl sonuna kadar yanına ışınlansın! 😄💕 Peki ya sen gerçek aşk için birinin hayatına hangi süper güçle girmek isterdin? ✨
Cevap
125Cevap
Aşk istiyorum hayatıma birisini almak istiyorum ama sadece böyle hayatıma birisini almış olmak için değil gerçekten sevdiğim değer verdiğim karşıdaki kişiden hoşlandigim için almak istiyorum.
Sen bulursun, eminim.
Evliler boşanmak istiyor olabilirler ama bekarların evlenmek istediği tamamen basının uydurması..
Sevelim, sevilelim ve sevişelim kâfi
Kimse halinden memnun değil açıkçası
ben bir şey istemiyorum
Kimse halinden memnun değil. Gerçeklerle beklentiler arasında çok fark var. Sosyal medyada süslenmiş hayatların, dayatılan kalıpların etkisi büyük. Evet insanın doğasında ilerlemek var gelişmek var ama bu sahip olduklarınla yetinmeye mutlu olmaya engel değil. Mutluyum daha da mutlu olmalıyım demeye gerek yok. Kıymet bilmek lazım. Aşkı arzularız kavuşunca aşk biter. Başlarda her şey iyi gider keşfetme arzusuyla yanıp tutuşuruz sonra şöyle olsun böyle yapsın amaaan en iyisi yalnızlık. Ben halimden memnunum. Çok mutluyum.
Biz evlenilecek erkek yok diyoruz, erkekler evlenilecek kız yok diyor. Aslında hepimiz haklı ve hatalıyız. Bu ülkede ahlak, edep, namus kavramlarını bitirdik ellerimizle. Daha sevgiliyken evli gibi davrandık, tatillere gittik, sarılıp öpüştük koklastik. Hatta daha ileri gidip birlikte olduk. Sonuç olarak hepimiz hevesimizi aldık, ayrıldık. Evlenelim desek evliliğe bir şey kalmamıştı çünkü. En masumu internet üzerinden o konuları konuştu veya nude attı. Ben tamamen gerçek bir Müslümanım, hiç yanlış bişey yapmadım demesin kimse..
Şöyle bakıyorum da , yalnızlık iyidir ya. Millet cinsellikle kafayı yemiş , aldatmalar aldatılmalar çoğalmış. Kimse doğru düzgün sevmeyi bile bilmiyor. Menfaat ve çıkar ilişkisi içerisindeler. Bu yüzden yalnızlık iyidir. Zaten evin araban veya iyi bir gelirin yoksa kadınlar için o kategori de olmuyorsun 😂
Evliler boṣanmak istemiyor çoğu halinden memnun. Insanla anlaṣmak çok zor zaten hele boṣanan insana 2x zor.
Bekarlarda evlenmek istiyor kimse yalan konuṣmasın. Evlenmek istemeyenler hovarda olanlar zaten veya psikolojik sorunları olanlar.
Biz o yollardan geçtik.. ne istediğimizin pek önemi yok..
Senin isteklerin güzel şeyler keşke her şey öyle devam etse
Zamanla sen onu Süpermen değil hiç gibi görürsün
O da kaptan mağara adamına dönüşür..
Evlilik zor iş bu zamanda herkes beceremiyor
Ama senin gibi duygularla evlenip bunlaari kaybetmeyenler de var inşallah sen de öyle yaşayabilirsin
Önce neden boşanmalar çoğaldı ona bakmak lazım
Bence bekarlar bile artık evlenmek istemiyor
Ben evlenmek istemiyorum. Ama biri çıkar , severim ve beni ikna ederse düşünürüm. 😅
Bekar olduğum için Evlenmek :)
Belki Evli olsam stresten kurtulmak olabilir. Benim de dikkatimi çok çekmiştir bu olay.
Evliliğin içindekiler dışarı çıkmaya çalışıyor, dışındakiler içeri girmeye. Enteresan bir olay bu gerçekten.
Erken yaşta cahılce bır hevesle yapılan evlılıkler hüsranla son buluyor maalesef.. O yüzden geç olsun doğru ınsanla olsun.. Ayrıca bu ülkede evlılık ıcın özel ruhsat verılmelı. Belırlı krıterlerı saglayamayanlara evlilik yasak olmalı..
Huzur bekarların evlen diye başının eti yenmese ve evlenene kadar aile tarafından çocuk muamelesi görüp kısitlanmasa saygı görse zaten çoğu evlenmez
Ne sen ona kahraman gibi nede o sana prenses gibi hissetirmesi önemli, herkes ask mesk pesinde, biride saygi demiyo, biride ben ona sicacik ev hissi veririm demiyo, evlilik hopdini dini sanki yat kalk ye ic s*c degil o yuzden bence her basi bos evlilige özenmesin , beyni bos olanlarda bekarlara özenmesin
Sıkılıyor insan , en cok kızlar üfff sıkıldım demiyor mu. Püff sıkıldım , canım sıkıldı diyen de kızlar biz erkekler ne yapalım , siz ne derseniz onu yapıyoruz kader katlanmaya bağlı
Yaşlanmak istediğim kişiyi bulduğumda basacağım nikahı önünde sonunda çünkü birlikte yaşamaya karşıyım.
Ama o zamana kadar hayır evlenmek istemiyorum yapmak istediğim çok şey var çünkü.
Bekârım evlenmeyi düşünmüyorum başımı ağrıtamam,
evli değilim ama bekâra kadın boşamak kolay 😂
henüz aklımı kaçırmadım ki hayatıma birini alayım❗
Evlilik son düşüncem olabilir bekar birisi olarak. Hayatımda yaşamak istediğim birçok şey var birçok hayalim var gerçeğe dönüşmeyi bekleyen evlilik kararı çok zor bir karar.
Kendim olabildiğim, görüşlerimin desteklendiği ve aile için kendimi feda etmem gerekmediğini düşünen medeni bir adama gereksinimim var... 😏
Enerjim kalmadı. Bir kadının bana sebepsizce aşık olup hayata döndürmesi ihtimali dışında bir şansım yok. Benim pil seviyesi bitti.
Evlilerin evlenmeyin evlendik biz ne gördük laflarına inanmasınlar çok pişmanlarsa boşansınlar gerçekten inanalım.
Bir arı kovanı düşün;
Kovanın içindeki arılar dışarı çıkmak isterken, kovanın dışındaki arılar da kovanın içine girmek istiyor...
Ben evliyim, boşanmak değil evliliği mesaiye bağlayıp, haftaici evli haftasonu tatil olsun istiyorum 🤣
Herkes sadece mutlu olmak istiyor ve sahip olduklarının değerini bilmiyorlar bu yüzden de mutlu olamıyorlar
O iş yaş. Ben geçtim artık o ilişki işlerini. Kime şans versem bir b0kluk yapıp bitiyor. Uğraşamam. Kendime focusum tamamiyle kanka
İlerde olursa eşimi kızımı alıp herkezden ve herşeyden uzakta bahçeli evimde yaşamak….
Şu sadece Bahçeli ev hazır 🙄
herkes değil herkes
herkes değil olacak
herkes değil
herkes olacakti
Zzzzz olacak birincisi
Evet önemli yuh arka arkaya kaç tane şey paylaşmış jskdjdmdkskdkd ömür boyu unutmazsin artık
Boşanmak istemeyen bir evli olmak istiyorum. Ama yok işte.
Huzur, ve doğru kişi, illaki imza olmasına gerek yok
1 ay evli 1 ay bekar takılırsak sorun çözülür
Zamanı geriye almak ve tüm hatalarımı bir daha yapmak:) hepsi de çok zevkliydi...
Benim gibi tatlı birini bulursam evlenebilirim
Evlilik Aşkı bozuyor, Aşık olup günün çoğunu birlikte geçirmek isterim ömür bitene dek.
Ebem bu konuda ne der bilemem ama kulaklarımda hala sesi. 😅
Ne evlenmesi daha bitti o işler 😅 ben halimden memnunum
Ya tek takilacam ya da yurt dışından evlenirim kararsızım
Evliler boşanmak istemiyor.
Herkes sevdiğiyle evlensin İnşallah.
Aile ve toplum yapısını ahlak yapısını bozdukları için öyle
Bekarım SAP kalmak istiyorum ve gayette mutluyum period ✨️💅✨️
Herkes sevsin sevilsin ben de herkesin sevip sevilmesine sevinen yalnız kalmaya devam edeyim.
Bütün bunlar amaç değil araç. Asıl istenen mutluluk...
Ben bir kere evlendim.. Bir daha evlenmem.. Hiç ama hiç gereği yok.. Böyle iyi. :))
Birine sadakat aşk ve inançla bağlanıp ona ait olduğumu hissetmek ve bilmek hoşuma giderdi doğrusu
Yatağım boş kalmadığı sürece yemeğimi de evden gelince biri hazırladığı sürece evlenmek istemem
Bekarlığımın tadını çıkarmak istiyorum ama sevgilim evlenelim diye zorluyor
Ben hiç bir sey istemiyorum agırmayan basımı agırtamam
Ben üniversite mezunu olmak ve güzel bir işe girmek istiyorum
Aklıma kalbime sinen maddi manevi en az denk biri olsa evlenmek isterdim…
Utangacligimi yenmek , gönlümün sultanini bulmak ve evlenmek istiyorum...
Hep sözde kalıyor bunlar, bence aşkın ne olduğunu bile bildiğinizi düşünmüyorum
Doğru kişiyi bulmak istiyorum artık. Kısmetim olmayanlarla uğraşmak istemiyorum.
Bende evlenmek istiyorum ama işin içine maddiyat girdi mi sıkıntı çıkıyor
Bunun ortasını kim ne zaman icat eder acaba sabırsızlıkla bekliyorum
Evliler Keyfinden mi boşanmak istiyor Muhtemelen ki yürütülemeyen ilişkiler var
Hayat böyle garip ve saçma işte.
Her insan ulaşmak istediğini ister
su manitamla mutlu bi hayat ya baska da bi seye luzum yok
Ben bir bekar olarak evlilik istemiyorum. Belki 37 40 arası.
Çok doğru bir soru olmuş./. Elindekinin kıymetini anın hakkını vermek gerekiyor … şimdi de öyle bir gün evlenirsem de evliliğin hakkını verirken de öyle
Bugüne dek evliliği ve aşkı reddettim bundan sonrası için tamamen akışına bırakmak tercihim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?