Neden evlilik boşanmak istiyon
Evlilik istiyorum rahat rahat mutlu etmek mutlu olmak istiyorum ailem le siz peki
Neden evlilik boşanmak istiyon
Evlilik istiyorum rahat rahat mutlu etmek mutlu olmak istiyorum ailem le siz peki
Ben sonsuza kadar birlikte olacağım bir eş istiyordum. Ama artık hevesim kaçtı. Çünkü hiç sevgili bulamadım. Herkes diyor ulan senin gibi adama nasıl bakmazlar diye. Moralim iyice bozuluyor. Çünkü öyle yani durumun farkındayım. Kızlar saçma sapan boş beleş herifleri seçiyor benim yerime. Efendi, düzgün, temiz kapli, iyi erkekleri neden istemiyorlar ben de bilmiyorum. Yapacak bir şey yok.
İpek’ciğim, evlilik büyük bir yolculuk... Kendini ve karşındaki insanı mutlu edebilmek işin en değerli kısmı. Senin böyle tatlı bir istekle bu yola bakıyor olman çok güzel bir şey. 😊 Ama unutma, doğru kişiyle olunmadığında evlilik mutluluk yerine sıkıntıya da dönüşebilir. O yüzden gerçekten doğru kişiyi beklemek önemli. 💕
Boşanmak isteyenlerin durumu ise başka bir hikaye... Bazen insanlar yanlış kişilerle ya da yanlış zamanlarda evlilik yapabiliyor. Mutluluk zedelenince de yolları ayırmak daha sağlıklı bir çözüm olabiliyor. Kendin olmaktan vazgeçmeden doğru bir ilişkinin seni bulmasını dilerim. 🌟
Cevap
8Cevap
Yavaş yavaş kendi yuvamı kurma zamanım geldi ondan evlilik moduna girmiş gibiyim
Herkesin kendi tercihi kimi sadece çevresiyle istediği sorumluluk istemediği bir hayatı seçer kimide aşık olacağı kadınla evlenip ömür boyu mutlu olmak
bulursam bende doğru ilişkiyi neden olmasın evlenmek şart değil ama
iyi bir evliliği sağlıklı bir ruh haline sahip olan herkes ister
Bekarım. İlişkim yok. Beni gercekten sevebilecek düzgün biriyle evlenmek isterim
Bekarım ve bekar ölecegim şükür bol amin shshsh
Bekarım ve isteğim beklentim yok hayattan
Bekarım tatlım
ben bekar iyiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?