Sevgili kaldık 4 5 ay kadar sonra bitirmek istedi ilerisi olmaz dedi ama konuşmaya devam etmek istiyor benimle f.. b olmak istiyor sırf çok seviyorum diye kendimi bu kadar aşağılamaya değer mi bilmiyorum ilk sevgilimdi zaten daha once hiçbişey de yaşamadım 25 yaşıma kadar twmiz kalıp ama Hayatımdan çıkaramıyorum böyle bişeyi de kendime yapamam lütfen bi akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Kendine saygın varsa asla kabul etme. Zaten halen sevdiğini söylemişsin, sevgin devam eder, daha bağımlı hale gelirsin ve karşına çıkacak seni sevip sana değer verecek erkekleri de gözün görmez sürekli onunla devam edeceğin için.
Ayrıca eski sevgilin kusura bakma ama karaktersizin tekiymiş, insan nasıl önceki sevdiğine böyle bir şey teklif eder. Hani buluşursunuz doğal akışında bir şeyler yaşanır, buna bir şey diyemem ama planlı olarak gel benim fb'm ol diyor. Böyle erkeklerde ne buluyorsunuz anlamıyorum, bir dakika bile yanında durulmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKonuyu anlamaya çalışalım;
Eski sevgilin diyorki ben başka kızlarla sevgili olucam aşk yaşıyacam ama canım ne zaman isterse ihtiyacım olursa seni s.. cem diyor doğrumu?
Seninle duygusal bir şey yaşamam sen buna layık değilsin seni canım istediğinde çağırıp s.. rim bedava esc gibi falan diyor sanırım.
Sende bu muamelleyi kendine yapılmış bir hakaret görmüyorsan kendine saygın yoksa hayat senin hayatın.03 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın büssürü kızla b şekilde yatıp kalkmış zaten teşekkür ederim
- 1 yıl
Bana teşekkür etme, Kendine değer vermeyi öğren
Soran1 yılHiçbir zaman kondurmadım işte oyle olduğuna
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKnk adamın amacı saade snele bişiler yaşamak anlık mutlu olursun işin sonunda üzülen sen olursun
03 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum ama nasıl hayatımdan çıkaracağım bilmiyorum onu işte
- 1 yıl
Knk unutmaya çalış engelle aen beni ne görüyosun de sevgilim var ciddi de bişe de konuştukca ayrılamazsın sende başka birini bulmaya çalış
- 1 yıl
Naptın knk neye karr verdn
Gizli Üye(18-24)1 yılBence kabul etmemelisin yani eğer cinselligi seviyorsan et derim ama sevmiyorsan yani her ne kadar değer versende olmaz o yani hem başka erkek mi yok başka birini seversin yani
233 Yorumla
Soran1 yılYok ben daha once ne sevgilim oldu ne bişey yaşadım tek olsun evleneceğim adam olsun diyodum ama şerefsizmiş aşık oldum oyle soyledi bunuda
Soran1 yılEsc ye giderim seni napayım derdim o olsa falsn diyodu
Cevap sahibi1 yılNasıl yani birtanem öyle söyledi bunuda
Cevap sahibi1 yılO zaman si* gi* esc deseydin keşke
Cevap sahibi1 yılBirde engelleseydin keşke
Soran1 yılYa once diyodum bak derdin buysa beni bırak şimdiden sevgiliyken diyodu derdim o olsa esc ye giderim sma o değil işte aşık etti sonra dedi ben yapamıyorum ben buyum takılırım geçerim fb olurum ancak ben
Soran1 yılEngelleyemiyoeum çok aşık oldum ilk çünkü o
Soran1 yılBide bunalım sürecindeydim çok bağlandım
Cevap sahibi1 yılBirtanem bak yanlış anlama beni ama gurursuzluk yapma bence
Cevap sahibi1 yılTamam belli ki aşık olmuşsun bende buna benzer birsey yaşadım
Cevap sahibi1 yılAma boş ver bak psikolojinide etkiler fazla düşünürsen
Cevap sahibi1 yılKendinde yazmışsın bunalıma girdim diye eğer bu kişiyi düşünmemeye başlarsan daha mutlu olursun bak emin ol
Soran1 yıl1.5 aydır çok ağladım alıştım artık ama bana kendini hatırlatıp duruyor başa dönüyorum
Cevap sahibi1 yılMesela nasıl kendini hatırlatıp başa dönüyor
Cevap sahibi1 yılYani nasil kendini hatırlatıyor ki mesaj mı atıyor
Cevap sahibi1 yılBak eğer mesaj atıyorsa sana mesaj atmazsan dünyanın en mutlu insanı olurum şimdiden teşekkürler gibi birsey yaz sert çıkış sende
Cevap sahibi1 yılYani mesaj atmasın ki eskiye dalma yani düşünme onu
Soran1 yılŞoyle yani başta çok zorlandım kabullenemiyodum sonra alıştım 2 hafta konuşmadık geri aradı yazdı falan görünce duygularım yeniden canlanıyo yani git demeye dilim varmıyor ama
Cevap sahibi1 yılNe yazmışk
Cevap sahibi1 yılKi
Soran1 yılBi numara ile aradı bu arkadasımın ben yeni hat alıp yazacsgım dedi 3 gun sonrada yazdı işte bişeyler diyince bahsetme artık boşs çünkü diyo normsl konuşalım diyo
Cevap sahibi1 yılSeni kandırmaya çalışıyor bence
Cevap sahibi1 yılSen benimle dalga mı geçiyorsun ya diye çıkış
Soran1 yılSoyledim napim diyo kapat şu konuyu diyo sadece neler dedim
Soran1 yılNormal ne olarak konuşacaz diyorum oylesine diyo
Cevap sahibi1 yılSeni yedekte tutmaya mı çalışıyor anlamadım gitti
Soran1 yılHayır seks için
Soran1 yılBie iki yapıp gidecek
Cevap sahibi1 yılHa işte normaldir
Cevap sahibi1 yılKonusmak istemiyorum beni başka yerlerden arama de biraz sert ol ama
Soran1 yılNasıl yapıcam🫣
Cevap sahibi1 yılBenimle konuşmak istemezsen dünyanın en mutlu insanı olacağım şimdiden teşekkürler de birdaha ararsa
Soran1 yıl😪😪 çok zor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım benim, sen kendini sevmeden ve değerini bilmeden nasıl başkasının sevgisini taşıyabilirsin ki? 🥹 İlk aşk başka elbet, her şeyini ona vermek istiyorsun, anlıyorum. Ama bak, şu an bu teklifle senin kırılmana sebep oluyorsa onunla konuşmayı sürdürmek sana iyi gelmeyecek. Kendi değerini bil, kimse senin kendini kötü hissetmene sebep olmamalı. ❤️
Kendine odaklanman gereken bir zaman bu. 'Twimiz' kalman hiç önemli değil, ruhunu ve hislerini temiz tut, gerisi zaten gelir. Şu an biraz acıysa da hayatın çok daha güzel sevgilere açık olduğunu unutma olur mu? 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılFarketmiyor sevgililik de fb seks iliskisi oluyor siz türk kızlarında beyin olmadigi icin anlamiyorsunuz söylüyorsun yine anlamiyorsunuz seks yasamak icin illla sevgililik olacak sevgiliyiz diyeceksin kafasi var sizde sevgiliyken yapiyorsan her turlu yaparsin önceden yapipta sonradan temiz namuslu olunmuyor zaten zevki aldiktan sonra da birakamazsin bir laf var o.. bunun tövbesi y. arrakk görene kadar diye
02 Yorumla
Soran1 yılBen sevgiliyken de yapmadım daha once hiç ilişkimde olmadı zaten
- 1 yıl
Eger kendine hic bir sekilde dokundurmadiysan sorun yok zaten
Gizli Üye(45 üstü)1 yılInan seni cok cok ii anliyorum, cunku ben de benzer bir durum yasadim. Bnmki acik acik fb olmak istiyorum demedi, ama bana karsi davranislari bunu ima ediyordu
Ben bunu kendi kisiligime yediremedim ve iliskiyi bitirdim. Snrsinda cok cok ozledim,. cok kafayi yedim,. cok agladim sizlandim... ama verdigim karardan geri donmedim, pisman da olmadim.. cunku o durum benim kisiligime ters, bunu kendime yakistiramazdim.. 😔😪😪
15 Yorumla
Soran1 yılBenimkide 4 ay demedi gelecek hayallerimi gorunce dedi zaten
Cevap sahibi1 yılIste erkekler boyle, is ciddiye binice yan cizmeye kacmaya basliyorlar
Soran1 yılBunun amacı oymuş zaten sonra da itiraf etti işte
Cevap sahibi1 yılOhaaa
4 ay sabretmis yanj
Soran1 yıl4 ay yol yaptı😂 askerdeydi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYa sacmalama elin o... su ol. aya degermi yahu
13 Yorumla- 1 yıl
Ne karar verdin
Soran1 yılKabul edemem herkes çok haklı ben duygusal açıdan bsktım ama zaten onu yapıp gidecek hayatımda boşuna tutmanın anlamı yok
- 1 yıl
E yani zaten sana bu teklifi yapmasi bile basli basina hakaret. Sana ne gozle baktiginin bir durumu zaten. Sirf bu teklifi dusunmus olmasi bile red etmen icin yeterli
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılo kişiden zarar gelir sana uzak dur ondan ileride pişman olacagın şeyler yapma
10 Yorumla kabul etme çünkü çıkar ilişkisine dönüyo dediğin kendi değerini ayaklar altına alma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılEğer istiyorsan ol en azında dürüst davranıp bunu teklif ediyo bide diğer o evlatları gibi seviyorum ailemle tanıştıracam bi kaç aya felan diye yalan söylememeiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdamı değiştiremezsin ki ya onun istediği gibi olursun ya da engllersin
20 Yorumla
1 yılEski sevgilin seni Fenerbahçeli mi yapmak istiyor yaniii
01 Yorumla
Soran1 yılf*ck buddy yazmama KS izin vermedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOnunla bujunyasadin yaptın diyemi istiyor veya bekaretin yok diyemi
09 Yorumla
Soran1 yılHiç ilişkiye girmedim ki ben sevgilim bile olmamıştı
Soran1 yılO kadar adi demekki bende onu anlayamıyorum işte
- 1 yıl
Sana öyle bir şey teklif edenin büyük bir genişliği var demektir. Yani öylesi beraberliklere olumlu bakan, belki beraberliği varken başkasıyla da aynı dusunceyi aynı surecte yaşamak devam ettirmek isteyen ya da daha başka türlü şeylere de evet diyebilecek kadar büyük bir genişliği srefszligi var demektir
Soran1 yılBende tecrübe edin diyo 😂😂
Soran1 yılLütfen hayırsever adam geleceğe haxıdluyo beni ilerde agaksh
Soran1 yılAllahından bulsun gozyaşarımda bogulsun başka da bişey diyemiyorum
- 1 yıl
Valla kendi kisiligime soyleyim, sen dünya tatlısı bir kız ol olma, senin hak ettiğin adam gibi bir sevgidir flört durumudur. İnsan kendisine yakışanı yapmalı. Ben adam gibi seni sevmeyi tercih ederdim 👌
Soran1 yılBende adam gibi Sevmiştim 🤷♀️ hemde ilk sevdiğim adamdı daha once flortum bile olmamıştı. Kendimi hakedene saklamıştım bunu da biliyordu ama en haketmeyen birisiymiş ne diyeyim kendi kaybetti bunlarında hesabını allah sorar elbet
- 1 yıl
Yanlış anlasilmazsa seni tanımak isterim
1 yılMasraf çıkarma beni yorma ama işimi gör diyo kabul edicek misin?
03 Yorumla
Soran1 yılYapamam bana kendini hatırlatma diyorum ama yine bi şekilde hatırlatıyo kendini istesiğini alamadı henüz çünkü
- 1 yıl
İletişimi kes tamamen nerde adi insan var gidip onları seviyor sunuz 🤷🏿♂️
Soran1 yılSevince ne yapsa da seviyosun iştw elimizdeki bişey değil ben aşık olana kadar zaten mükemmel bi adam gibiydi😬
Böyle bir şeyi kabul etme biraz saygon olsun kendine, seni kullanmış buna devam etmek istiyor
013 Yorumla
Soran1 yılCinsel anlamda olmadı ama nude şu bu isterdi
Soran1 yılSevmediğini soyledi zaten kısa süre tskılırım ben aşk sevgi yok dedi
Soran1 yılBiliyorum ben bile bile peşinden koştum vicdan azabı çekeceği varsa da çekmez zaten arsızlaştırdım
Soran1 yılO gozde mi görüyorsun diyince ne alaka onlar para karşılıhı yaparlar diyo ahsksh
Soran1 yılHaklısın o ds diyecek ben dedim bile bile yaptın bilmiyorum işte bunları da
Soran1 yıl😬😬😬 soryyy
Soran1 yılBununda suçlusu ben oldum helal bama
Soran1 yılUla hayat senin...
1 yılKendinle çelişiyorsun. Böyle biseyi kendime yapamam diyorsun akıl istiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Öyle bir pisliğe sevgin kalıyorsa kendine yazık edersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Aşağılama da başkasıyla görünce zaten içine oturur o yüzden uzak kal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoştan yere dilenme zevkine bak. yok temizim yok kirliyim züt ayağı zevk veriyorsa devam et
012 Yorumla
Soran1 yıl😂 sen hiçbişey yaşamamış olsan o.. Olmuş bi kızla yaparmısın
Cevap sahibi1 yılÜff kekemelik yapma kızım yıl olmuş 2025 her yer fuhuş kaynıyor bırak şu 20 yıl önceki muhabbetleri aklından kuruntu yapma
Soran1 yılBen kendimi korudum banane milletten
Cevap sahibi1 yılAklına takılmasaydı sormazdın boş yapıyon şu anda miletten sananeyse niye soruyorsun karşındakineden çekim alıyorsan yaparsın bu kadar basit
Soran1 yılYa tamam ben yapacaktım sevdiğim için sevgiliyken ama adam diyor ki seni sevmedim sevgili olmak istemiyorum ama fb olarak devam edelim bu neyin kafası
Soran1 yılSeviyorum yaşamak isterim ama sevgilim bile değil 1 kere zevkini alıp gidecek ha anladn mı sonra ben peişan olacam ya hani
Soran1 yılBedava o.. Oldum
Cevap sahibi1 yılHoşlandıysan yap zevkine diyor bakarsın yapa yapa aşık olur öyle çok fb yaşayıp sevgili olanlar zaten her şey fiziksel çekimle başlıyor o. gözüyle bakacaksan zevk alamazsın zaten hiç bulaşma
Soran1 yılYa biz sevgiliydik zaten ben sevgili olamıyorum dedi 4 ay sonra ben seni seviyorum bitmesin dedim bu kez başladı o zaman fb olalım ama başka bişey olmaz bunu da bil
Cevap sahibi1 yılZevk alıyorsan ol o zmn
Soran1 yılHiç ypmadım
Cevap sahibi1 yılYap gitsin
Akıllı ol ucuz gösterme kendini seni haketmiyo seven sahip çıkacak birine ada kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen aşık değilsin ve seks yapmayı seviyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin ihtiyacın akıl değil irade
20 Yorumla
1 yılbencr tamamen iletisimi koparmalisin, nerede yasiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKendine bu kötülüğü yapma
10 Yorumla
1 yılbaşkasını bul eskilerden kurtulun artık
04 Yorumla
Soran1 yılBirisini bulma derdinde değilim zaten hiçte olmadım hep ilk ve twk olsun evleneyim diye bekledim nu yaşa kadar bu da kendini adam gibi gosterdi ama değilmiş iştr kandırmış
- 1 yıl
değilmiş dedin boşvereceksin o zaman yola devam
Soran1 yılBırakmıyorum😬
- 1 yıl
yenisini bulmazsa hep eskiye takılı kalırsın
- Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.
1 yılKimse icin degmez gitsin esc tutsun kendine
01 Yorumla
Soran1 yılOnceden derdim o değil esc ye giderim o olsa diyofu aşık oldum oylr dedi bunu
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canına mı susadin engell at geç
01 Yorumla
Soran1 yılYapamıyorum işte😐
- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılSen ne istiyorsun peki
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum sadece seviyorum😑
- 1 yıl
Konuşmak ister misin
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bu ilişkiye noktayı koyup yola bak
10 Yorumla
1 yılAkik al. sana onun bunun karisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDenemek istiyor gibisin
07 Yorumla- 1 yıl
@ZehirliSarmasik0 Beni ikna edin sorusu bu :)
- 1 yıl
@Tanısan-seversin kesinlikle öyle. Ben destekliyorum seni.
- 1 yıl
Soruyu soran ben değilim
- 1 yıl
@Tanısan-seversin soru sahibini kastettim 😅
- 1 yıl
Destekliyorum seni dedin onu demen lazımdı o zaman neyse böyle ayrıntılrak takılmayayım :)
- 1 yıl
@Tanısan-seversin soru sahibi ikna olmuştur artık.
- 1 yıl
:)
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. O mu bitirmek istedi? Ayrılma gerekcesi ne
00 Yorumla
1 yılUzak durumdan unutmaya çalış
00 YorumlaBi biz fb li olamadık ak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılEski sevgiliden olmaz, başkasını bul
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
1 yıladam tadını almış bırak istemiyor, vur tekmeyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
1 yılG. tten verirsen olur de
00 Yorumla
1 yılSaçmalama okadar düşürme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeninde canın istiyo boş isler
11 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ben sadece
Gizli Üye(36-45)1 yılburçlarınız ne
08 Yorumla
Soran1 yılBenimki aslan o yay
Cevap sahibi1 yılklasik yay işte. ateş burçlarında duygu olmuyor. hele yaylar felaket. bağlanmaz onlar. ne erkeği ne kadını hiçbiri bağlanmaz. özgürce istediğini s.. mek istiyorlar
Soran1 yılAynen de oyle😂 deniyprum kişiler değişiyor ama duygularım değişmiyor dedi
Soran1 yılİkna kabiliyeti baya yüksek ben oyle kolay oltaya gelmezdim
Soran1 yılYalandan kim olmuş diyip sallıyo işte
Cevap sahibi1 yılyazık etmişsin kendine. yay erkeğiyle de kadınıyla da ciddi ilişki yürümez.
Soran1 yılKandırdı işte
Cevap sahibi1 yılyazık olmuş valla üzüldüm sana
Kabul et, en iyi ten bildiğin tendir Nerimancım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılkendine yapma bunu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılGit ol midesizsen
10 Yorumla
1 yılGururun yok mu senin
00 Yorumla
1 yılUzak dur
00 YorumlaHiç yüz verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYapma
00 Yorumla Tereddütte kaldıysan yapıcan heralde
00 Yorumla
1 yılYapma zaten mal
10 YorumlaNe demek FB
07 Yorumla
Soran1 yılSadece cinsellik için buluşmak
Soran1 yılHiçbir erkekle el ele bile tutuşmadım😂
Soran1 yılBu direkt becermek istiyor🥴
Soran1 yılSjahah kesinlikle
1 yılbunu ona ılettın mı
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ben bi erkekle daha onve ele ele bile tutmadım bama bunu nasıl dersin dedim bundsn sonra oyle ol işte diyo zevkine bak diyo🥴
1 yılBende arıyorumm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Yapma pişman olursun
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri