Selamm,
Beni seninle aldattı hüüü sjdndk
Hayatınızdaki insanın sizi aldattığı kişiye gidip muhattap olur musunuz?

Selamm,
Beni seninle aldattı hüüü sjdndk
Hayatınızdaki insanın sizi aldattığı kişiye gidip muhattap olur musunuz?

İstemeden yüz yüze denk geldiğim çok oldu duygun bitmedi sanıyorsun ta ki o pis yüzlerle karşılaşana kadar😂😂 ondan sonra Allahın kurtarmış olduğunu anlıyorsun duygular tabii pufff
:D
Hayır tabii ki 😅bana bu saygısızlığı yapan birine tek bir kelime dahi söylemem, umursamam. Bu konuda netim. Geri dönüşü olmaz. kendime saygım var. Direkt silerim. geçmişte 1 kere aldatılmıştım zaten. O da beni bir erkekle aldatmıştı. Sessizce terk etmiştim. Sonra çevreye kötü görünmemek adına bir kızla çıktı. Ve ortak hesap falan açtılar jjfkfj işin garibi ben ne alaka bilmiyorum sal*k kız beni eklemişti. Hiç alakam yok onlardan😂 ortak hesap ve kendi kişisel hesabından eklemişti. Sonra exim annesinin telefonundan beni arayıp onu sevmiyorum, hâla seni seviyorum demişti. İnsta hikayelerindede ben bir eşeğim, mumla arıyorum diye atmıştı jfjf bunu ben görmedim yani arkadaşlarım hikayeyi bana göstermişti. bende komple kim var kim yok engellemiştim😂 ortak arkadaşlarımız görüşmeyi kestim. annesini ve diğer aile üyelerini engelledim jfjr Yani kimseyle uğraşamam ya. Aldatan kendini kandırır. Gözümde nokta kadar değeri olmaz 🙃
Hayır mesele başka skdndk
Seni başka bir erkekle aldatmış ya. Gidip o erkekle yüzleşir miydin gibisinden 😂
Anladım anladım. Sen aldatıldığın kişiyle yüzleşir miydin diyorsun... Hayır ya banane kfjfj beni biri erkekle ya da kızla aldatmış ne fark eder. Yani aldatma aldatmadır, bende affı olmaz... Nedenini merak etmem. Kendimi eksik ya da kötü hissetmem. karşımdakini basit sıradan görürüm. Özgüvenimde düşmez. Güzel ve özel olduğumu biliyorum. Onun yapmadığını başka erkek bana yapacaktır 😅Hem aldatan kişinin yüzüne bakmam. Hemde beni aldattığı kişi kimse onunlada muhatap olmam. Yüzleşmek değil buna kendime saygı diyorum. basit insanlarla işim olmaz. Baksınlar keyiflerine hayat devam ediyor , ben keyfime bakarım umursamam🙂
Peki 😂
Hangi yüzüyle yüzleşeceğim olmayan yüzüyle mi hayır, tabi ki.
Eic için teşekkür çok ✨
Ben istemedimde bana 4(kizda dahil) kişi pusu kurdular. Kız bende bişeyin kaldı diye parka çağırdı bende gittim tabiki ben kızı iyi tanıdığım için tedbirli gittim sağ salim döndüm. Fena çocuk değildi aslında biraz daha yürekli olsaydi belki şu an burada yaziyor olamazdim oda herhalde toprağa ayak basamazdı
Cevap
8Cevap
Böyle bir şeye ne gerek var ya. Soruyu okurken bile gerildim. Kalitesiz hareketler 😂
Dimi 😂 beni de geriyorlar djdnd
Papatya çayı ile yıkan geçer
Ben niye 😂 ağlamasınlar
Beni de geriyorlar dedin diye dedim 😂
Ağlıyorlar 😂
Bu senin ne kadar umrunda peki? 😂
Hiç değil ama işte neyse 😂
Umrunda değilseee... Lütfen yani lütfen.. Gerek yok yani anladın mı hiç düşünme bile anma bile böyle şeyleri yap kahveni bak keyfine
Doğru diyorsun. Yaptım bile kahveyi 😏
🙌🏻🙏🏻
:)
Yoo hayatımın aşkı mımk uğraşmam bile Mutlu olsun olabilirse djfjg
Aldatan şahısla bile muhatap olmam o kim ki muhatap olayım?
Hayır siler geçerim hayatımda bir daha da affetmem
kız bana yemekle alkol bile ısmarladı onu da aldatmış sonra
:D
çok güzeldi götürdüğü mekan
Zor bir konuşma olur eğer çok sevmişsen boş ver gitsin
Bi de ağlayacaksın tam olacak sksjsk
Çok ezikçe ama kanka. Ne gerek var böyle şeylere 🥹
Hayır
Aldatmanın nedeni bahanedir. İstemeyen ayrılır. Aldatan zaten karaktersizdir böyle biriyle ne konuşulabilir ki daha fazla
Eşim olsaydı onu asla aldatmazdım ha olur da cinsellikte tatmin olmasaydım oturur konuşur hallederdim halledemiyorsam ayrılmayı tercih ederdim
Aldatan kişi ile yüzleşmem ki çünkü karaktersizdir.
Ben olmam ama olanı gördüm, mantığı olmayan bi hareket.
Hayır özellikle yüzleşmem. Gerek yok yani yapmış canım bir halt kadın da gurursuzsa napayım
Çatır çatır yüzleşmiştim tabi o an ki sinirimle bütün mahallede benimle beraber yüzleşmişti.
Hayır Allah korusun ikisiyle de iletişimi bitirmek isterim
Yok fazla konuşmam bile o saatten sonra, harcadığım nefesime değmiyor
Çok aşağılayıcı bir durum olurdu bence ya ne gerek var?
Yüzleştim
Seneler önce şu an evli 😊 aynı memleketteyiz Allah a havale ettim.
Benim varlığımı bilsin isterim ama hesap sormam onun ne suçu var ki hayatım da ki yapşak :)
Yüzleşmem, nasıl aldatıldığımın hikayesini dinleyecek değilim.
Ben yüzleşirimde o benle yuzlesemez abla dediğim biriydi kötü gününde yanında olup teselli etmisligim var alnım ak çok şükür
Aman salla 😃
Yırtarım onu yüzsüz shshs
sdgffsd
Ne konuda sohbet için mi yoksa yüz yüze bakma mı
Fark eder mi?
Görmesek daha iyi
İşim olmaz bitti mi bitiyor!!
Şeytan görsün yüzünü😀
Elimden bir kaza çıkar. O kadar geniş degilim
Tanıdığım olduğu için evwt
Yüzleştim suratıma tokat gibi geldi
Yüzleşmem gerek yok değmez