Kızsızlıktan olamaz çünkü kadın ve erkek nüfusu hemen hemen eşit. Niye bu kadar sapık var?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
nüfus eşitse kızlar pas veriyor mu erkeklere peki , her erkeğin hayatında birisi var mı cinsel düzeni var mı diyorsun?
Yani olmayan vardır ama erkek ve kadın nüfusu türkiyede hemen hemen aynı, neden böyle oluyor ki
Kız varda faydası yok başka şeylerden sadece oyle kıyaslayamassın neye göre kıyasladın konu uzun
kizlarin sunduğu dolu kriteri sağlayamamanin getirdigi kizsizligin abazanligi
Evli erkekler yüzünden sanırım. Onlar bekarların da hakkını yiyor. Evli olup 2-3 tane de sevgilisi olan var 😂
evli erkeklerde ne para varmis abi hem evine hem karisina hem 2 metresine hem de kendine gelecege yatirim derken aylik 200 300 binden asagi kazanmiyorlar heralde. ben de diyorum niye az kazanıyorum. acilen evlenmeliyim. zengin milfler dm
Çok güldüm ya of 😂
allah daha cok güldürsün. ben nasil aylik 50 bin 100 bin kazanirim derken her buyuk kazanc arttiriminda kadinlardan uzaklaşiyorum. vakit bile kalmiyo öyle işlere. ondan bu olaya bile maddi olarak bakıyorum. şakasını bırakırsak boyle bir adama denk geldim. annemin arkadaşi bu kadin. eşi unili esc vslerle takılıyor. altina bmw cekmeyi düşünürken en son icralik olmuslar. esiyle falan da bosaniyolardi
Yaa boşuna tek eşlilik iyi demiyoruz işte bir kadınla anca baş edersiniz 😄
unide 4-5 i denedim. her kadin ilgi sevgi istiyor. eger ki erkek hepsiyle ilgilenip düzgün iliski yasiyorsa hafiza diye bir sey kalmiyo. bir kadinin gunluk anlattigi seyi karistirip digerlerinin saniyorsun. isimler bile gidiyor. adam akilli iliski yasiyorsan ondan 1 den fazlasi iyi degil. ama iste hakkini vermek gerekiyor. o kadin hayatindan ayrilinca arayacagin biri olmali yoksa 10-15 tane boş vasat kadinla da takilirsin. kadin da aynisini yapar. zor is değil bunlar. ama dedigim gibi bir iliskiye denk gelmek bu devirde zorlasti gibi
o 4-5 i de ovunmek icin anlatmam. utanc kaynağım bu arada. unide zaman bol, kizlar da paraya bakmiyo. 25 sonraki iliskilerde para daha cok hakim oluyo. ah evli abilerim ah :))
Yok anladım sorun yok 😄 doğru ama cidden şu an hadi parayı da geçtim birine güvenmek çok zor
Zaten sandığın an da yakalandın demektir kshsa
ben salagim kolay güveniyorum aşıkta oluyom. o kadar iliskiye ragmen kendimi bozmayip ayni sekilde devam edebilmek takdire şayan jdhdjskks tabi her kadınla kolay uyusamiyor olmam. zor birisi olmamla da alakali olabilir. cogu kadin beni cekemez. istedigim ilgiyi gosterip tatmin edemez. edeni çıkınca benden iyi good boy u çıkmıyor 🤣🤣🤣
Ahaha en azından kendini biliyor 😂
o kadar senede kendimi taniyayim dimi :) yaşlanınca da eksisi gibi giderim olmayınca pamelanin İstanbul sarkilarindaki 30 yasindaki dayilara da benzemeye basladim 🤣🤣🤣 kellik eksik o da yakinda olucak ins
Gece gece dert sahibi yapma beni 😂
derdi= pamelanin şarkısındaki adamlarin peşinde koşması
daha bunun 40 yas ustu dayi versiyonu var bence pekte kotu bir dert değil 🤣
vermiyorsunuz ki , eşit olsa nolcak
Evli olmadığımız biriyle niye olalım ki
işte bu diğer milletlerde öyle değil, kiz erkek istediğinde ilşkiye giriyorlar evlilik şart değil
Biz yapsak yollu oluruz daha bu sitede vardı geçen gün , kız sevgilisiyle ilişkiye girdi diye kızı patlak ilan ettiler bir daha kimse seni almaz dediler
nie almasin, erkekte ilşkiye giriyor, erkeği de almasın o zaman kızlar.
Çoğu erkek senin gibi düşünmüyor
düşünmeli, madem eşitiz. her konu da saygı duyulmalı erkek ilşkiye giriyorsa kız da girebilir yadırganmamalı
eğer bu süreç normalleşşirse artık toplumda tecavüz taciz olayları olmaz.
Aslında hayır. Sapıklık bakanın gözündedir.
boş ver sen