Ksde tanıştık fotoğraf istedi. Attım engelledi insanlar neden bu kadar acımasız?

Kendi de bi booka benzeseydi bari beğenmeyebilirsin engel ne ya çok moralim bozuldu insanlar neden bu kadar acımasız doğal halimi attım makyajlı halim de vardı. Bi rimel b8 ruj sürüyorum zaten sinirime aglicam simdi.
Güncellemeler
1 yıl
Daha fazla dayanamadım Ağladım. 3 gündür konuşuyoruz o avukatmis ben cobanim olmaz dedim. O da dış görünüş benim için o kadar da önemli değil yasantin da önemli değil dedi neyse iş foto geldi önce o atti. Size yemin ederim tip olarak benden farkı yok hatta tip olarak birsey hissetmedim sohbeti güzeldi. Bende ona attım özür dilerim ben farklı bekliyorduk diyip daha a bile demeden engellemiş beni.
Güncellemeler
1 yıl
Beğenmeyebilir anlarım ama engellemek ne demek kaç yaşında insanlarız ya ergen miyiz bende birseyler deseydim ya ayıp değil mi çok zoruma gitti. Bakım yapamıyorum hayvancılık yapıyoruz kendime vakit bile ayırmıyorum belkide gerçekten çirkinim kendimi kandırıyorum ne yapayım ne yapabilirim hayat zaten zor insanlar da çok acımasız benim de beğenmediklerim olmustur ama böyle birsey yapmadım yapmam ayıp
Ksde tanıştık fotoğraf istedi. Attım engelledi insanlar neden bu kadar acımasız?