Nişanlımı kendime yakıştıramıyorum?

Pazar günü nişanım olacak ama içim huzursuz zerre mutlu değilim nişanlanacağım insanı sanki yeniden tanımış gibi oldum ne istesem gerek yok diye beni geçiştiriyor kendime elbise aldım parasını ben ödedim gidip takım elbise aldı kendisine evdeki gömleği giyicem dedi gömleği görseniz seye silme bezi yaparsınız hani herşeyden çok kısıyor kendisi okumuş ama mesleğini icra etmiyor küçük bir dükkanı var akşamları da taksiye çıkıyor sigortası da yok bende bir firmada muhasebe işi yapıyorum olaylara hiç bu boyutundan bakmamıştım ama kendime ve aileme uygun insanlar olduğunu düşünmüyorum bu süreçte kimin ne olduğunu görmüş oldum bu arada ben Karadeniz o Kürt

Güncellemeler
1 yıl
En basitinden nişanlık abiye bakmaya gittik annesi kardeşleri benim annemde geldi inanın curcuna gibiydi gittiğimiz mağazada annem geçip bir kenara oturdu onun annesi peşimde dolandı daha nişan olmadan kolye set alacaktı (almadı) satmak istesen para etmez diyo mobilya bakmadık bile size L koltuk düşündüm diyo herşeye bu kadar karışması korkutuyo abiyenin üstüne alt tarafı kürk ceket alıcam gerek var mı diyo babam arabasını sattı baban versin diyo 3 tane kira giriyor eve maaş giriyor
Güncellemeler
1 yıl
İnanın heves kalmadı bende geçende tartıştık benim gibi adam bulamazsın diyo benim önümde babam var başımı sokacak bir ev bıraktı şükür kimseye mecbur değilim dedim ailemin yanında otururken sessiz sakin ama sonra herşeye laf ediyor
Nişanlımı kendime yakıştıramıyorum?