Sevgilim seni deliler gibi kıskanıyorum o yüzden kursa gitmene izin veremem ama biz evlenince gidebilirsin diyen doğru mu diyordun?

Sevgilim izin vermiyor kursa gitmeme mesela hocaların kadın olduğu bir kursa gidiyordum spora ona uzak diye gitme dedi tamam dedim bu sefer de eve yakın sadece kadınların olduğu dans kursuna gitcektim seni deliler gibi kıskanıyorum hayatında deliler gibi kıskanan biri var artık o yüzden izin veremem dedi. Peki ya evlenince izin verir misin diye sordum evlenince 1 tane kursa gitme hakkın olur dedi tamam dedim bende. Deli gibi kıskanıyor mesela çok güzel güldüğümü söylüyor. Gülüşümü kıskanıyormuş. Mesela bakkalda bir abi vardı komik bişi anlattı istemsizce bende gülmüştüm. Sevgilim de beni kıskanmıştı başka erkeklere gülme kıskanıyorum demişti. Hatta şey demişti bir ara beni kıskanmıştı sevgilim o ara da bana aklıma rahmetli Bergen geldi oda çok güzel diye onunda kocası onu çok kıskanıyordu demişti. Neyse çok uzun anlattım sizce şu an izin vermeyen evlenince ben bırakırım seni arabayla diye kursa gitmeme izin verir mi? Ayriyetten evlenince onsuz dışarı çıkamazmışım. Ama ne kadar kıskansada çok seviyorum çünkü oda beni çok seviyor görseniz öyle ilgili öyle sahipleniciki her zaman bana hediyeler alır bizim eve anneme bir şeyler alır falan. (Annem bu kadar kıskanç olduğunu bilmiyor tabi söylemedim.)

Güncellemeler
1 yıl
Odasının duvarında benim ismimi yapıştırmış ismime aşıkmış. Çerçevesinde benim fotoğrafım ve onunla ilk hasta olduğumda hastaneye gittiğim barkodum var. Ona mesela ilk aldığım çikolata paketini bile saklıyor
Sevgilim seni deliler gibi kıskanıyorum o yüzden kursa gitmene izin veremem ama biz evlenince gidebilirsin diyen doğru mu diyordun?