Güncellemeler
1 yıl
Odasının duvarında benim ismimi yapıştırmış ismime aşıkmış. Çerçevesinde benim fotoğrafım ve onunla ilk hasta olduğumda hastaneye gittiğim barkodum var. Ona mesela ilk aldığım çikolata paketini bile saklıyor
Sevgilim izin vermiyor kursa gitmeme mesela hocaların kadın olduğu bir kursa gidiyordum spora ona uzak diye gitme dedi tamam dedim bu sefer de eve yakın sadece kadınların olduğu dans kursuna gitcektim seni deliler gibi kıskanıyorum hayatında deliler gibi kıskanan biri var artık o yüzden izin veremem dedi. Peki ya evlenince izin verir misin diye sordum evlenince 1 tane kursa gitme hakkın olur dedi tamam dedim bende. Deli gibi kıskanıyor mesela çok güzel güldüğümü söylüyor. Gülüşümü kıskanıyormuş. Mesela bakkalda bir abi vardı komik bişi anlattı istemsizce bende gülmüştüm. Sevgilim de beni kıskanmıştı başka erkeklere gülme kıskanıyorum demişti. Hatta şey demişti bir ara beni kıskanmıştı sevgilim o ara da bana aklıma rahmetli Bergen geldi oda çok güzel diye onunda kocası onu çok kıskanıyordu demişti. Neyse çok uzun anlattım sizce şu an izin vermeyen evlenince ben bırakırım seni arabayla diye kursa gitmeme izin verir mi? Ayriyetten evlenince onsuz dışarı çıkamazmışım. Ama ne kadar kıskansada çok seviyorum çünkü oda beni çok seviyor görseniz öyle ilgili öyle sahipleniciki her zaman bana hediyeler alır bizim eve anneme bir şeyler alır falan. (Annem bu kadar kıskanç olduğunu bilmiyor tabi söylemedim.)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır seni evden çıkarmaz daha öncede söyledim ama sana ne kadar söylesek boş, zihnin algılamıyor
o kimki karışıyor. ailen yokmu senin? kendi donuna karışabilir ancak o
Ne kadar canımsın bir insan
O ne demek
Bu kişi senin erkek arkadaşın sevgilini gelecekte kocan olamaz senin sadece sahibin olabilir eğer köle olmak istiyorsan bu kişiyle devam et
Köle mi? Köle olarak görmüyor ki beni niye öyle geldin çok kıskanç diye mi
Bu insan kıskanç değil sana saygısı olmayan bir insan senin gelişmeni istemeyen bir insansın yani. Köle olsan daha onurlu olurdun bunun gözünde
Evet gelişmemi istemiyor sanırım çünkü kurslara gitmemi istemiyor gezmemi falan istemiyor hatta evde kalmaya alış ilerde çünkü evde olcaksin bensiz cikmayacaksin demisti
Yani bunu diyen bir erkeği nasıl aşık olabilirsin? Nasıl onun kadın olabilirsin? Yani seni evcil bir hayvan gibi eve hapsedip sadece işini görecek bir erkek sence Seni mutlu edebilir mi
Beraber gezicez dedi o yüzden
İstediğim herşeyi alıyor yapıyor götürüyor çünkü o yüzden sevdiğini düşünüyorum sadece kıskanç ve bende seviyorum ama evet haklısın biraz köle istermis gibi söyledikleri istedikleri
Seni mutlu eden şey sana istediğini alması seni gezdirmesi mi? Bir insan olarak senin özgürlüğünü umursamayan bir insan sence sana ne gözle bakabilir senin yerine başka bir kadın da olabilir onun için yani onun için önemli olan şu an bir kadın olması senin özbenliğinin ruhunu umursamıyor.. şöyle söyleyeyim bu tip bir erkekle olan bir kadına başka bir erkek de sadece kadın gözüyle bakar yani affedersin ama yemek yapsın bulaşık yıkasın ihtiyaçlarını gidersin özel yani senin hiçbir şekilde bir kimliğin olamaz bu tip bir erkekle olduğum sürece
Yani evlenince 1 kursa gitme hakkın olcak dedi kendim bırakırım evlenince dedi ona izin verir mi peki kendi arabayla birakcak diye
Birincisi bu seninle evlenmez... Yani bu tip bir insanla evlenmeyi kabul eden bir insana da ben bir şey diyemem kusura bakma yani bu tip bir insanla evlenmek isteyen bir insana ben saygı duymuyorum
Niye evlenmezmiž
Ş
Aileler biliyor
Ve sırf ciddiyiz diye sırf helali olmamı istediği için dudağımdan bile öpmedi şimdiye kadar
Dudağından öpmemesi onun böyle saygısızca düşünmesini meşrulaştırmaz... Adam senin sadece bacak aranın varlığından haberdar senin insanlığından haberdar değil
Dudagimi öpmek istiyor ama işte evlenmeden yapmayacam bekleyecem dedi
Sana o kadar aşağılayıcı bir şey demişsin yani bu söylediği şey bir önemi yok
Hangisi aşağılayıcı bir sürü şey dedi ondan sordum
Şu an seni kısıtlaması sana böyle yapması yani köle gibi davranması bunların hepsi bu adamdan sadece yatakta erkek olur başka bir şey olmaz