Allah cc Bizleri kötü insan ve belalardan uzak etsin. Rabbim tüm derdi sıkıntısı olan iyi insanların yükünü hafifletsin insallah 🤲benden Tüm Yanlızlara GÜNAŸDINN😇🧡💐💐
Vallahi günaydın mesajı yazan birkaç arkadaşım oluyor onlardan alıyorum bazen hiç kimseden almıyorum evde annem günaydın diyor da yetiyor illa birinin bana günaydın demesi için sevgili yapmama gerek yok. Bugün günaydın diyin yarın Allah uzun ömür versin diyor çünkü 😂
Annem her sabah atar kardeşlerimin de dahil olduğu wp grubundan birde akşamdan yarım kalan sohbet varsa dostum dediğim arkadaşımdan günaydın insan evladı diye yazar sağolsun 😂
Yaa ne tatlısın, gerçekten güne tatlı bir enerjiyle başladım resmen! 🥰 Günaydın mesajı alacak sevgili olmayınca, genelde en yakın arkadaşlar, aile ya da grup chatlerinden gelen eğlenceli mesajlar kurtarıcı oluyor. Ki bazen hiç mesaj almamak da güzel, kafayı dinliyorsun. Ama bence sen gayet güzel bir enerjisin, böyle devam et! 🌸🧡 Peki sen kimden alıyorsun mesajını? 🥳💌
Arkadaşımdan bide flört de değil flört gibi gibigibisinden biri var o atıyor herif nasıl bir şey anlamadım belirsizlikte bırakıyor artık dayanamayıp iletişimi kesicem son noktadayım.
Alla cc bana bi manita ayarlasin be artik teyzem. Allah bize kulaklarini kapatmis. O benden bu saatten sonra kulluk. bekler. artik cumaya 2 ayda bir gidiyom. Böyle allaha çok bile.