Aşk İlişkileri Ev var araba var 40.000 gelir var evlilik için yeterli mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sizce Ev var araba var 40.000 gelir var evlilik için yeterli mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eş adayı minimuma 60 alıyorsa yeterli asgarî şartlarda. Tabi sehir de önemli. 0 5 Yorumla uu4uj3hko 1 yıl Ev araba var diyor soran.. Yorumla YamtarPars 1 yıl Eee? 40.000 para mi bu devirde. Yorumla uu4uj3hko 1 yıl Ev araba varsa neden yetmesin ;) Yorumla YamtarPars 1 yıl Peki. Öyle diyorsan. Yorumla Soran 1 yıl @uu4uj3hko yetmez be Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Benim 5 6 sene sonraki halimsin gerçekten. Yeterli bence ya 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 5 6 seneki halımsın derken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani ben şu an okuyorum 5 sene sonra filan 40.000 42.000 TL kazanabilirim bende o zaman ev araba alırım inşallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani o anlamda dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu arada gayet iyi daha ne olsun Yorumla Soran 1 yıl Turkıyede kırk bın neye yeter Allahıcın Yorumla
gokhanbaspinar Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeter daha ne istiyor bir koca kaldi 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Türkiye ekonomisınde kırk bın neye yeterkı Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Yeter merak etme az matematik ile her şey mümkündür eşinde çalişıcsk hesap etmeidn sanirim Yorumla Soran 1 yıl Ben çalışmıyorum sadece kırk bın aylık Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl İyi işte sende benimi yiyon arkadaş daha ne istiyor belanı mi benim giderim aylık 5.800 tl Yorumla Soran 1 yıl Yahu nasıl oluyo gıda giyim gezme fatura arada bır dısarda ye iç benzın Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Hepsi zaten Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Sen nerde yasiyon arkadaş uzaydamı altın kahvemi iciyon Yorumla Soran 1 yıl Sen nerde yaşıyon acaba iki bın doğalgaz faturası gelen bir ülkede gıderın nasıl bu anlamadım😄 Yorumla Soran 1 yıl 6000bıle degıl 5800 cımrııı Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Antalya da kendi evimde Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Tek yaşıyorum gayet ne normal Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Sensin cimri doğru konuş tutumlu denir ona Yorumla Soran 1 yıl Senın aclıktan nefesin kokuodur Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Senin de gtün kokuyorsun slk defol git ya Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Dengesizlerin hepsini buraya almışlar Yorumla Soran 1 yıl Mis Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Hemen evlenmelisin 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla TheMedeni 1 yıl Her şeyin var Daha neyi bekliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ne var Allahaskına 40bın ne kı az Yorumla TheMedeni 1 yıl Ev var araba var 40.000 var Eşin de geliri vardırİşlem tamam Yorumla TheMedeni 1 yıl Siz de kendinizi Ona göre ayarlarsınız artık Yorumla Soran 1 yıl Elimi neye atarsam almalıyım Yorumla TheMedeni 1 yıl Kıymet bilen biri olmalı ki ömürlük olsun Yorumla Soran 1 yıl Kıymetimı çok bilir sever sayar ama kırk bin Yorumla
batuhanpg Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok az en az 100 bin 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Bencede Yorumla uu4uj3hko 1 yıl Ev araba varmis.. Yorumla batuhanpg 1 yıl Yetersiz benim için mazotuma yetmez Yorumla Soran 1 yıl Çok haklısın Yorumla uu4uj3hko 1 yıl Mazot dediginiz ne ki, ben sabahtan aksama kullaniyorum arabayi aylil 4 binden fazla tutumuyor Yorumla batuhanpg 1 yıl Ben Bugatti kullanıyorum çok yakıyor Yorumla Soran 1 yıl Ben de Yorumla
harpyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeterli 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yetmez Yorumla harpyyy 1 yıl Sen ne istiyon ona göre arttralım? Yorumla Soran 1 yıl Rahat yaşamak Yorumla harpyyy 1 yıl Hmm o zaman biraz daha hayal kur 👍 Yorumla Soran 1 yıl Hayal derken Yorumla harpyyy 1 yıl Sen karşındakinden mi bekliyorsun bu kriterleri? Yorumla Soran 1 yıl He evet Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeterli bence 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yeter daha ne olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Senin mi var 0 29 Yorumla Soran 1 yıl Karsı taraf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin niye yok? Yorumla Soran 1 yıl Sen sor dıye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nolduuu kendin yatacan milletin parasına göz dikcen di mi senin ne vaadin var kadın olmak yok ya Yorumla Soran 1 yıl Yoooo beyinsiz ben de çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ev var mı araba var mı seni özürlü Yorumla Soran 1 yıl Yok beyınsız onu da bı zahmet erkek yapsın bizi evlenınce hizmetçi yapmayı biliyorsunuz bı zahmet evı de al sankı bana alıyon evı de kendine alion geri İİİ. Z Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen elini sıcak sudan soğuk suya sokmazssin aq sen mi hizmetçi Olcan ahahahaha Yorumla Soran 1 yıl Olmıcam sen de Çok yaşa orada havla havahahhav Yorumla Soran 1 yıl Sacını ektir sen ilk once Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ektirmeye gerek kalmadan bence etkiledim seni. Rüyalarına girecem dikkat et😈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İtiraf bekliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hani çalışıyordun yalancı bi de beyinsiz diyo âhmak Yorumla Soran 1 yıl Calısıom mal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olm altta çalışmıyorum diyosun canım mısın acaba Yorumla Soran 1 yıl Sanane kıskanc Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kıskanç mı bu mu yani bu kadar mısın Yorumla Soran 1 yıl Hoşt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi köpek yerine koymamıstin onu da yaptın. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşın kaç senin az de hele Yorumla Soran 1 yıl Onlar arkadan havlarlarhsvhsv😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ergenim diyorsun yani. O saçma şarkıları dinledigine göre Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen para avcısısın kızım kabul et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hoşlanmıyorsan kimseyi rahatsız etme kızım ev araba diye.gel burada sana emek verenlere bak Hadi eyvallah Yorumla Soran 1 yıl Hadı canım ıkıle hıc bakmıyon mu sen tipine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne var tipimde sen kendini açmaya korkuyon konusuyo bi de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse hadi anana selam söyle Yorumla Soran 1 yıl Sie Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya delirtme adamı illa son mesajı sen mi yazcan sus işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eş adayı minimuma 60 alıyorsa yeterli asgarî şartlarda. Tabi sehir de önemli.
Ev araba var diyor soran..
Eee? 40.000 para mi bu devirde.
Ev araba varsa neden yetmesin ;)
Peki. Öyle diyorsan.
@uu4uj3hko yetmez be
Benim 5 6 sene sonraki halimsin gerçekten. Yeterli bence ya
5 6 seneki halımsın derken
Yani ben şu an okuyorum 5 sene sonra filan 40.000 42.000 TL kazanabilirim bende o zaman ev araba alırım inşallah
Yani o anlamda dedim
Bu arada gayet iyi daha ne olsun
Turkıyede kırk bın neye yeter Allahıcın
Yeter daha ne istiyor bir koca kaldi
Türkiye ekonomisınde kırk bın neye yeterkı
Yeter merak etme az matematik ile her şey mümkündür eşinde çalişıcsk hesap etmeidn sanirim
Ben çalışmıyorum sadece kırk bın aylık
İyi işte sende benimi yiyon arkadaş daha ne istiyor belanı mi benim giderim aylık 5.800 tl
Yahu nasıl oluyo gıda giyim gezme fatura arada bır dısarda ye iç benzın
Hepsi zaten
Sen nerde yasiyon arkadaş uzaydamı altın kahvemi iciyon
Sen nerde yaşıyon acaba iki bın doğalgaz faturası gelen bir ülkede gıderın nasıl bu anlamadım😄
6000bıle degıl 5800 cımrııı
Antalya da kendi evimde
Tek yaşıyorum gayet ne normal
Sensin cimri doğru konuş tutumlu denir ona
Senın aclıktan nefesin kokuodur
Senin de gtün kokuyorsun slk defol git ya
Dengesizlerin hepsini buraya almışlar
Mis
Hemen evlenmelisin
Neden
Her şeyin var Daha neyi bekliyorsun
Ne var Allahaskına 40bın ne kı az
Ev var araba var 40.000 var Eşin de geliri vardır
İşlem tamam
Siz de kendinizi Ona göre ayarlarsınız artık
Elimi neye atarsam almalıyım
Kıymet bilen biri olmalı ki ömürlük olsun
Kıymetimı çok bilir sever sayar ama kırk bin
Çok az en az 100 bin
Bencede
Ev araba varmis..
Yetersiz benim için mazotuma yetmez
Çok haklısın
Mazot dediginiz ne ki, ben sabahtan aksama kullaniyorum arabayi aylil 4 binden fazla tutumuyor
Ben Bugatti kullanıyorum çok yakıyor
Ben de
Yeterli
Yetmez
Sen ne istiyon ona göre arttralım?
Rahat yaşamak
Hmm o zaman biraz daha hayal kur 👍
Hayal derken
Sen karşındakinden mi bekliyorsun bu kriterleri?
He evet
hangi şehirde
Kadın mı erkekmi
Yeterli bence
Yeter daha ne olsun
Daha ne olsun
Yeter
Yeter abla
Seni neyin var
Senin mi var
Karsı taraf
Senin niye yok?
Sen sor dıye
Nolduuu kendin yatacan milletin parasına göz dikcen di mi senin ne vaadin var kadın olmak yok ya
Yoooo beyinsiz ben de çalışıyorum
Ev var mı araba var mı seni özürlü
Yok beyınsız onu da bı zahmet erkek yapsın bizi evlenınce hizmetçi yapmayı biliyorsunuz bı zahmet evı de al sankı bana alıyon evı de kendine alion geri İİİ. Z
Sen elini sıcak sudan soğuk suya sokmazssin aq sen mi hizmetçi Olcan ahahahaha
Olmıcam sen de Çok yaşa orada havla havahahhav
Sacını ektir sen ilk once
Ektirmeye gerek kalmadan bence etkiledim seni. Rüyalarına girecem dikkat et😈
İtiraf bekliyorum
Hani çalışıyordun yalancı bi de beyinsiz diyo âhmak
Calısıom mal
Olm altta çalışmıyorum diyosun canım mısın acaba
Sanane kıskanc
Kıskanç mı bu mu yani bu kadar mısın
Hoşt
Bi köpek yerine koymamıstin onu da yaptın.
Yaşın kaç senin az de hele
Onlar arkadan havlarlarhsvhsv😀
Ergenim diyorsun yani. O saçma şarkıları dinledigine göre
Sen para avcısısın kızım kabul et
Hoşlanmıyorsan kimseyi rahatsız etme kızım ev araba diye.
gel burada sana emek verenlere bak Hadi eyvallah
Hadı canım ıkıle hıc bakmıyon mu sen tipine
Ne var tipimde sen kendini açmaya korkuyon konusuyo bi de
Neyse hadi anana selam söyle
Sie
Ya delirtme adamı illa son mesajı sen mi yazcan sus işte
bolbol