Hoşlandığım çocuğun arkadaşları biraz edep dışı takılıyor bende öyle değilim ama çocuğa yakın olmam lazım napıcamm?

O çocukta edepli sınırını çiziyor vs amaa neyse okuyun bir bakalım. Benim ilk iş yerim ve daha 1 sene dolmadı neysee gruplar vs oturmaya başladı. Bir grup var kız erkek karışık ama espiriler vs bel altı hatta kızlar yapıyor böyle esprileri. Evli büyük bir abi bar ona arabayla giderken abi yavaş tikişe gitmiyon diye bapırıyor ama kız baya konuşkan neşeli bir tip enerjisi yüksek bende eğlenmeyi severim ama bel altı konuşma yapmam pek öyle ortalıkta. O grupta da bi çocuk var ben etkileniyorum onun da benden etkilendipini düşünüyorum şahsenn. O bel altı yapmasada bir şekilde grupta arada takılıyor bu bel altı konuşan kızda bu hoşlandığıma yürüyor bariz açık açık yakınlaşmaya çalışıyor ama o çok yüz vermiyor. Öyle espriler yapmayı sevmiyorum. Ama sessiz kalmayı muhafazakar görünmeyince sevmiyorum ne yapcam bilmiyorum yaani bende öyle bel altı mı konuşsam neşeli dikkat çeken biri olmak istiyorum ama bel altı olmasa olmaz mı. Siz öyle edepsiz şaka yapan konuşan kızlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Arada kaldım o çocukla yakın olmak istiyorum ama nasıl?

Hoşlandığım çocuğun arkadaşları biraz edep dışı takılıyor bende öyle değilim ama çocuğa yakın olmam lazım napıcamm?