Umurumda değil
iyi ki bitti
omuzlarımdan koca bir yük gitti
çoktan alıştım yokluğuna inan ki
Umurumda değil
iyi ki bitti
omuzlarımdan koca bir yük gitti
çoktan alıştım yokluğuna inan ki
ona bir kelime bile bırakmam ne şarkı sözü
Vay
Cevap
11Cevap
eski ilişkim olmadı hiç
Hiç sevgilin olmadımı yani
Olmadığı için sorun yok zamanimi hiç boş olan kızların peşinden koşmakla olmadı deymezde zaten
Bu dağlar kömürdendir
Geçen gün ömürdendir
Feleğin bir kuşu var
Pençesi demirdendir
Duydumki bensiz yaralı gibisin
Güzelmiş
Tşkler
onlar arkamdan havhahavahvravrav
Lan AHAKSNSIBSAKNSHZSNS
Son bir dileğim var
Mutlu ol yeter
Severekmi ayrılmak en kötüsü
Bence en iyisi
Kötü ayrılmaktan iyidir en azından arkasından dua edeni var
Hayır ya hep aklın onda kalmaz mı. Hayat devam etmez öyle
Benim kalmadı valla gitsin en en en en güzel insanla ilişki kursun cidden o bunu çok hak ediyor
Nasıl yaa ben asla yapamam. Ama buda farklı düşünce tarzı. Galiba mecburiyetten ayrıldınız ki onun için en iyisini istiyorsun. Ama sen devam ede biliyormusun onsuz?
Evet 1 yıllık uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Mecburiyetten ayrıldık. Bi şeyler gitmiyodu. Ben devam ediyorum. Aslında edemiyorum yalnız hissediyorum. Ama yapacak bie şey yok. Aradan aylar geçti. Geri dönemeyiz. Belki beni unutmuştur. Tam unuttu derken bi anda karşısına çıksam kızın bütün çabasını emeğini hiçe saymış olurum hayatınu mahvederim
Uzak mesafe değilmi nasıl çıkıcan karşısına
Mesaj atarak
E tamam da abi senin hayatına nolcak peki
Nasıl yani
Senin hayatın devam ediyor mu yani onu bu kadar severken
Artık sevmeyi bıraktım
Şükür sevindim adına Allah yolunu açık etsin. Karşına kalbi seninki gibi birini çıkarır
Çıkmıyor ama
Çıkar çıkar sabret
Sabredemiyorum olmuyor birine ihtiyaç duyuyorum
Sen böyle beklerken olmaz. Sen takmayacaksın böyle şeyleri. O kişi seni öyle bi zamanda bulur sende hayrete düşersin
Ama bunun garantisi yok ki. Takmayacaksın diyorsun ama herkesi el ele görürken bu mümkün değil. Sarılacak bi sıcaklık, tutacak bir el, bişiler anlatacak yüz, ısınacak ten, huzur bulunacak ruh arıyor insan. Hem de şimdi ve yanında istiyor. Yarın bi gün istemediğim unutttuğum zaman gelirse zaten ne işime yarar? Bana şimdi lazım.
Öyle de olmuyor keşfe çıkar gibi. Belki daha fazla sosyalleşmek işe yaraya bilir. Yeni kişilerle tanışmak falan yeni yerlere gidip
Denedim. Bir tane kızla tanıştık. Arkadaştan öte olmaz dedi. Kimisi de cin görmüş gibi davranıyor tanışmak isteyince.
Ya biri öyle diyince hep öyle olacak diye bise yokki
Ama yok ki ben şimdi gidip sahilde bir kızın yanına otursam ne dicem ki kimse kimseye güvenmek istemiyor bulan ds nasıl buluyor hayret ediyorum ben kimseye kötü de davranmıyorum
Sahilde yanıma oturup konuşmaya çalışsan ben de sapık derim bilmem. Calismiyomusun ya da okumuyomusun orada yokmu arkadaş falan
Mesela sapık nedir kime sapık denir mesela bunu iyice anlamak lazım sahilde birisini yanına oturup konuşmak istemesi niye sapıklık olsun ben bunu anlamıyorum. Çalışıyorum. Yok arkadaş. Yaşadığım yer zaten ücra bi mahalle. Kimse yok. Eskiden yoktu, küçüklüğümde de yoktu.
Her şeye, herkese uzağım. Herkes sosyalleşiyor, arkadaş çevresi ediniyor. Ben yalnız büyüdüğüm için sosyal anksiyete ile mücadele ediyorum. Bir de yalnızlık ile..
İs falan okul yokmu
Çalıştığım yerde kız yok. Okul yeni bitti onu da uzaktan okumuştum.
Bilemiyorum
Instagram desen kimse cevap vermiyor hani burada bana gerçekten diyebilir misin elbet bekle biri gelecek bi zaman sonra? Diyemezsin. Çünkü inancım yok. Olanlara bakar mısın? Yaşadıklarıma, yaşantıma bakar mısın kimse yok.
Kimden tavsiye alsam bilemiyorum cevabını veriyor. Kimse bana çare bulamıyor.
Psikoloğa gitmek istermisin? Belki anksiyeteni yenmeye yardımda buluna bilirler
Düşündüm ama anksiyetemi yensem ne olabilir ki bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum. Sadece daha rahat konuşabiliyor olurum. O da beni etkiler. Yine tanışmak istediğim kişilerden red almaya devam ederim.
Git sen psikoloğa çok güzel olacak. Anksiyeteyle bitmicek tek
Çok pahalı ve süresi sınırlı sanki biriyle sohbet etmek için para ödüyor gibi hissediyorum
Onun da mesleği o
Bazen bir kişinin sarılması, alınan bin terapiye eşdeğer olabiliyor. Para vermek gelmiyor içimden. 1 saatte hangi derdimi anlatayım ben ona?
Cidden Bilemiyorum artık
:///
Gidiyorum sadece
Bir ihanet borcum olsun sana
Elbet öderim azar azar
Son bir sözüm olacak sana
Kul unutur ama Mevla yazar
Pardon değiştiriyorum bu olurdu
https://youtu.be/tpaZYnLnpW4?si=u1grPEaBp3QhuQ1U
Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.
İki gözüm seneler geçiyor
Bırakmaya değmez
Şimdi çatı katında inziva vakti 😎
hiç biri yaşandı ve bitti
Onlar arkadan havlarlar havhavhav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar