Sizden hoşlanan birini reddetmek?

Ya arkadaşlar bundan birkaç ay önce benden hoşlanan biri vardı o kadar ısrarcıydı ki bir süre onunla konuşmaya devam ettim. Hatta 1 aydan fazla konuştum. Sürekli onu istemediğimi belli ettim ama o anlamadı en sonunda açık açık söyledim. Kırıldı ama uzatmadı ben de rahatlamıştım ne yalan söyleyim üzerimden bir yük kalkmıştı sonra benim Instagram hikayelerime bakıyordu sürekli takipleşmeyi bırakmamıza rağmen şimdi birkaç ay sonra tekrar beni ekledi eski konuları açıyor ben istemediğimi belli etsem de farkındayım o ufacık umut arıyor bana şans ver diyor ama ben onunla görüşmek yan yana gelmek istemiyorum bana bir kötülüğü de dokunmadı ama bana güzel sevgi sözcükleri söylemesini bile istemiyorum. Neyse ben dayanamadım bu sefer sert konuştum seni sevemedim beni heyecanlandıramadın falan dedim. buna sonra pişman oldum çünkü karmaya çok inanırım bende karşılıksız sevmiştim zamanında

ya bende onun beni sevdiği gibi birini seversem o da bana böyle şeyler söylerse aynısını yaşarsam …Çok pişman oldum sizce öyle konuşmamalımıydım?

Sizden hoşlanan birini reddetmek?