+1 yılRedin kibarlığı olmuyor sanırım be her türlü ciddiyeti koruyup net bir dille söylemek gerekiyor ki karşıdaki çok kırılır beğ birini kırmaktansa kabul etmeyi tercih edecek kadar manyağım allam napcam ben asdjajdk
Kaba mı olsam acaba tanıdığı şizoyu göremez kendisi kaçar sndjsk
ya da birini seviyorum falan sjdkdmf23 Yorumla- +1 yıl
Ben genel olarak seffgilim var diyorum oyle olunca😂
- +1 yıl
Hoşlanan kişi tanımadan hoşlanmaz heralde beğ
Üff ölü taklidi yapalım sjfjsk - +1 yıl
En güzeli 😂😂
En İyi Cevaplar
"Her konuda okadar uyumluyuz ki birbirimizi nasil tamamlayacağımiz konusunda endiseleniyorum"
Der ve bitiririm.41 Yorumla- +1 yıl
Ahaha yılın ekmesi bu😂
+1 yılBenden hoşlanan birini niye reddedeyim?
Ben eğer hoşlanmıyorsam neden hoşlanmadığımı söylerim. Kırılması veya kırılmaması umrumda değil. Bardak gibi yüreği olan da sevmesin bir zahmet. Ayrıca bardak gibi yüreği olanın kalbi ha biraz kırılmış , ha paramparça olmuş. Ne fark eder?20 Yorumla
Biz ne kadar kırmamak için kibar bir dil kullansakta kırılmak için elinden geleni yapan, beni nasıl istemiyorsun? gibi sorular soran, hatta "evet evet kır beni kırılmak istiyorum" dercesinde bu sebepleri öğrenmek için yırtınan kadınlarda mevcut ne yazık ki.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. "Seni kibarca reddediyorum" diyerek.😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılKapı orda de gadası
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Reddetmem acikca.. ruhsuz duygusuz bir odun kisvesine burunurum.. bir sure sonra kendisi der ki ya bu öküzü mü secmisim sece sece.. ve kendiliginden sogur.. bana uyar acikcasi.. kimse reddedilme uzuntusunu yasamasin yeter ki..
10 YorumlaBunu zaten çok zor atlatıyorum ki bu zamana kadar öyle birşey olmadı😊
118 Yorumla- +1 yıl
Olsa ne dersin😂
- +1 yıl
Bana gel ben yardım ederim😀
- +1 yıl
Doferim 😂😂
- +1 yıl
Mazlum benim bikere😂
- +1 yıl
Olan bu idare et😂
- +1 yıl
Korkma be😂😂😂
- +1 yıl
Doktor degilim ama hasatam cok😂
- +1 yıl
Korkma ben korurum seni😂
- +1 yıl
Öyle olsun 😀
+1 yılKalplerimiz aynı alanda yaşamıyor ki senin duyguların oyuncak değil üzgünüm ama biz seninle öğretmen ve öğrenci oluruz bana her şeyi sen öğretirken ben sadece dinlerim senin sinirini bozacak haraketlerde bulunurum ve bana ne kadar iyi davansanda sana hep saygısızlık yaparım.
10 Yorumla
+1 yılGorustugum var demek ise yaramiyor. Yani olmasa sansim olurdu diye algilayip; "Ayrilmayi dusunuyor musun?" diye soruyorlar bir de. 😂 Evli kadinlarla da iliski kurma cabasinda olan erkek sayisi git gide artiyor. En iyisi umit vermeden direkt soylemek.
10 Yorumla
+1 yılİstirham ediyorum, lütfen duymamış olayım.😄
91 Yorumla- +1 yıl
Ahaha kibarliktan kız ölür😂
Git be işine. Ben sevmiyorum kendimi sen seviyon. Eksik mi senin tahtalar. Yollan hadi. Derim ki ümitlenmesin.
20 Yorumla
+1 yılEn son geçen iki hafta önce şu an 19 yaşındayım ama ben 22 bitene kadar düşünmüyorum dedim oda beklerim dedi.
Bekler bekler unutur herhalde.
En mantıklısı27 Yorumla- +1 yıl
Belkide unutmaz
- +1 yıl
Rüyamda seni gördüm sevişiyorduk seni bu yüzden istiyorum diyor😃sence unutmaz mı
- +1 yıl
En fazla 2 gune unutur😀
- +1 yıl
Bir daha da aramadı zaten😃gerçi engelledim skdbskd
- +1 yıl
Bosver ya😂😂
- +1 yıl
Saldım gitti😏😏
- +1 yıl
Aferin 😀
+1 yılAçıkçası ben kibarca reddedilsem daha çok kalbim kırıldı. Karşındaki seni seven biri olduğu için, kibarlığın dozunu kaçırdığında bile umutlanabilir. En güzeli soğuk bir şekilde karşıdaki kişiye durumu açıklayıp, her zaman yolu tamamen kapatmaktır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılİçimden gelmiyo ya konuşamıyorum cidden sorun tamamen benim üzerine alınma falan derim napıyım naif ruhum batsın😂
214 Yorumla- +1 yıl
Naifligine kurban öküz erkekler😂
- +1 yıl
😂 😂 Aynen hepsi öküzcük sakallı aşkım hariç
- +1 yıl
Aşkınla mutluluklar😂😂😂
- +1 yıl
Olunca artık😂😂
- +1 yıl
Kısmet işleri😂
- +1 yıl
Tabiki de 3 yıl daha umutla bekliycem😂 baktım yine ortada yok öyle biri son kalan umut parçamı da kaybetcem yani😂
- +1 yıl
Ayyy ayni ben😂30 kadar oldu oldu olmadi kedi köpek ve huzur evi😂
- +1 yıl
Kedi alcam ya çok istiyorum çok tatlılar 😻
- +1 yıl
Kalk gel kiz birlikte yaslaniriz😂umutsuz vakayiz😂
- +1 yıl
@Düşünenpembe ne yani babandamı?
- +1 yıl
Babamı karıştırma o ayrı zamanında yaptığı şeyler yüzünden çoğu zaman kızıyorum ona neyse şimdi konumuz bu değil bana baba konusu açmayın 🙋
- +1 yıl
Bizi de karıştırma o zaman ayıp
- +1 yıl
Ok.
- +1 yıl
tamam
Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Ben bir kıza ben senin abin sayılırım demiştim şakayla karışık, kız o gün iletişimi kesti tabi 😂😅 ama bu gençlik yillarımdaydı...
11 Yorumla- +1 yıl
Millet yılın yontemi bu😀yazin bu adami bir kenara😀
+1 yıl"Aşka inanmıyorum ben doğru kişi değilim" derim. :-)
27 Yorumla- +1 yıl
Geldi yine aşka inanmayan zat😀
- +1 yıl
O değilde üye ismi yarışmasında en çok like bende şu an. Şaşkınlık içindeyim. Hsjsjdj
- +1 yıl
Bencede nikin tatli 😊
- +1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim. O kadar kötü eleştiri yapanlar oldu ki. Ben çok üzülüyordum bu konuda hatta hesabımı kapatmak bile gelmişti aklıma :-)
- +1 yıl
Niye bee bence çok havalı. Takma milleti arkadaşlarin olarak yanindayiz😊
- +1 yıl
Biliyorum çok teşekkür ederim tekrardan :-)
- +1 yıl
Ricalar😊
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yolu rastgele yürürsen ömür olur,
Denginle yürürsen şiir olur...
Bu yüzden şiirim değilsin, diye reddederim.17 Yorumla- +1 yıl
Böyle soylersen gitmez😀
- +1 yıl
Şiir yazdin kim gider be😂
- +1 yıl
Ezbere yaşıyoruz sevmeleri... Yüreğimizin en kuytu yerlerine kitliyoruz... Bir kez sevdadan canımız yandı diye, aşkı yargısız infaz ediyoruz... kirletiyoruz tertemiz sevgileri... Zulamızda terkedişler gizliyoruz... Bir sitem, bir kahır ediyoruz da... Biz sevmelere hep geç kalıyoruz!!!
- +1 yıl
Gec kaldik be mahmut
- +1 yıl
- Gitme vakti geldi olric.
+ Nereden gitme vakti geldi efendimiz?
- kalbinden olric kalbinden.
+ Hiç gelmemiştiniz ki efendim.
- O zaman neden bu kadar canım acıyor olric?
+ Çünkü hep kalbindesiniz sanmıştınız oysa bir kere bile sizi kalbine almamıştı efendim.
- Beni neden uyarmadın olric?
+ Aşkından sağır olmuştunuz efendim.
- anladım olric... - +1 yıl
Kısmet bu mahmut uyarsa ne fayda
Gerçekten iyi bir insansın... Bana karşı olan ilgin, sevgin ve benimle bir ilişki yaşamak isteyişin beni gerçekten çok mutlu ediyor ama ben şu zamanlarda bir ilişki içine girebilecek, bir ilişki yürütebilecek psikolojide ve moralde değilim... Lütfen anla beni ve kırılma, üzülme olur mu? İnan bu durumun senle hiç bir alakası yok.
00 Yorumla"Sevgililik pek bana göre değil."
dediğim anda kaçıyor zaten. :)
ya da gerçek yüzünü gösterip
tek gecelik ilişki teklif ediyor ki o zaman da
"Hem karakterine hem performansına güvendiğim bir adam var hayatımda, teşekkürler." diyorum. :)10 Yorumla
+1 yılHoşlanmadığımı gözlerimden anlar😂tabana kuvvet kaçar😂vbnkjgddyy
14 Yorumla- +1 yıl
Ah vah etmiş ağlamıştır kesin 😁kklşputdf
- +1 yıl
Aynen😂
- +1 yıl
☺️hayırlı geceler peri şşkjhytdf
- +1 yıl
Sana da😊
+1 yılSeni sevmiyorum derim ama benim bir arkadaşım sevdigi çocuga açılmıştı adı nazlı sevdigi kişi banane senin beni sevmende diyip gitmişti nazlıda herkese anlattı çocuk birine açıldı sonra o kişide banane dedi aynı şekilde şu an nazlıyla mutlular
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. kibarca ayrılsanızda ya da başka bir şekilde farkeden ne olacak diyelim kibarca ayrıldınız seni seven insan her halükadar dünyası yıkılcak ve üzülecek
20 Yorumla
+1 yılSen cok iyi birisin ama ben senı öyle gormuyorum cidden cok ıyısın benden daha ıyı ınsanlar da cıkar ama senınle olursak bız mutlu olamayız ben senı arkadas olarak goruyorum derdim
10 Yorumla
+1 yılBurda ki gibi buluşup yüz yüze göz göze el ele olup da reddetmek biraz zor olsa gerek.
Bu aşamaya gelmeden, bana karşı tavırlarından durumu anlayınca gerekeni söylemek gerek.10 Yorumla
+1 yılBen, beni neden sevdiğini soruyorum neyimi seviyorsa ona göre davranışımı değiştirip kendimden soğutuyorum. Bu cidden iyi taktik 4-5 kişiye uyguladım işe yaradı.
10 Yorumla
+1 yılGülümserim ve olabilir derim o da anlar zaten pek istemediğimi, bunlar basit ve etkili hareketler ince detaylara derin açıklamalara gerek yok bana göre
10 YorumlaTaninan birisi ise: "Ilgisi icin onore oldugumu ama arkadaslik duygularin disinda baska birsey hissetmedigimi söylerdim." Karsi tarafa iyilik edersin gercekci cevap verirsen. Cünkü o kisi nekadar net bir sekilde cevabini alirsa bir okadar ona yardim etmis ve yeni birini bulmasinda daha cabuk yardim etmis olursun.
Taninmayan birisi ise pembe yalan olabilir. Cünkü ilgim yok deyip anlamayan bircok arkadas var. Evliyim veya beraber oldugum biri var demek, olabilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde mesajlarına çok geç dönüyorum ve davetlerine de başka bir plan yaptım, yemeğe davetliyim, şu an veya o gün misafir davet etmiştim başka zaman yapalım olmaz mı? deyip sürekli erteliyorum.
10 Yorumla Bizi çok sert reddettikleri için karşı tarafın üzülmesine özen göstererek "karşına benden daha iyileri çıkacaktır eminim ki benim yüzümden kendini üzmeye gerek yok yoksa ben üzülürüm"derdim ama aslında seni seveni seveceksin başkası hayal diye bir şey okumuştum kararsızım...
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bir gün bir bana açıldığında şaşırmıştım. Aslında bende onu sevmeme rağmen ‘hiç utanmıyorsun dimi? Yaşına başına bak, konuştuğun cümleye bak’ demiştim.
İstemeyerek kıza hayatının şamarını atmıştım.10 Yorumla
+1 yılBak ben senin için yanına oturabileceğğn biri değilde karşılıklı oturup kahve içip bir kahvenin kırk yıl hatrı var diyeceğin bir arkadaşınım sadece derim )
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olarak görüyosam bunu söylerim, ilişki düşünmüyosam bunu dile getiririm. Çok zorluyo konuşmayı keserim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Sakın kendini çirkin flan görme karşı konulamıycak kadar güzelsin ama ben başkasını seviyorum ya da kalbim başkasına ait vs. Son kelimem değişir genelde.
10 YorumlaBunun yolu yok istedigin edebiyati yap sonunda birinin duygularina karsilik vermemis oluyorsun. Ayrica evliyim sevgilim var gibi yanitlar bizim kulturumuzde olumsuz algilanmiyor onermiyorum.
10 YorumlaGenelde "Teşekkürler ama birbirimizi tamamlayabilecek kişiler değiliz" diyorum ve arkama bakmadan kaçmaya başlıyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Değil mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yıl💁♂️
20 Yorumla Şu an düşündüğüm tek şey okulum ve derslerim :D çok etkili bir yöntemdir gfjhdg
29 Yorumla- +1 yıl
Derslerine biz ayrı dünyaların insanlarıyız de😂
- +1 yıl
Evlenin😂😂
- +1 yıl
Nikah memurunuz benim😂
- +1 yıl
Unutma tabi😂herkese yapmam 😂😂
- +1 yıl
Estagfurullah 😍❤
Benim istediğim kriterler sende mevcut değil derim. Bazen açık sözlü olmak gerek ama kırmadan.
30 Yorumla
+1 yılKonuşmaya devam ederim çaktırmadan araya soğukluk sokarım zamanla kendi yazmamaya baslar
22 Yorumla- +1 yıl
@Emos343 kullanmak? Kalbi kırılmasından ise kendinin soğumasını beklemek daha insanca bir davranış, ben yüzüne çirkinsin diyemem
Yani bayanlar reddedebiliyor eyvallah da bizim erkekler öyle bir durumda reddetmez sanırım... nefes alsın yeter mantığı...
10 Yorumla
+1 yılHazır değilim. Sorumluluk altına giremiyorum. Seni iyi hatırlamam için nolur ısrar etme. Kalbin hep böyle temiz kalsın. Hoşçakal.
10 Yorumla
+1 yılUzgunum sen dahil Şu an yeni bir ılıskı dusundurebılecek bırı yok hayatımda, sımdılık kimse olmadan devam etmem daha dogru.
10 YorumlaBirini reddderken empati kurmak önemli. Yani aynısı sana yapıldığı zaman ne söylenirse daha az üzlürdün?
10 Yorumlasıkılmıyor musun ya bu kadar güzellikle? her gün her gün o kadar adam gelip sana teklif ediyor. ben olsam sıkılırım
10 Yorumla
+1 yılBana olan hislerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim fakat ben sana karşı birşeyler hissetmiyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. Bu ilişkinin ikimiz içinde sağlıklı olmayacağı için bence hiç başlamayalım.
Defalarca kullandım işe yarıyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Açık ca yapı olarak farklı olduğunuzu tek taraflı ilişkinin olamayacağını anlatıp müsaade isterim, bu kadar basit..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlantının gececeğini ama anıların yaşayacağını söylerim. Ve ben anılarla doluyum diyip mutlu olmasını dilerim. Ve sahne biter
10 Yorumla
+1 yılÜzgüm ama sana karşı birşey hissetmiyorum seni umutlandırıp sonra da üzmek istemem hoşçakal
20 Yorumladefol defol defol benim kibarlık anlayışım asjhkfkf
20 Yorumla"Aa yoh senlen biz gardaşız" derim şaka bir yana maalesef aynı düşünceye sahip değilim olmaz cevabını veririm.
10 Yorumla
+1 yılBen sırf benden hoşlanmasınlar diye başta birisiyle konuşurken benden hoşlanma bu işlerle işim olmaz diyorum
20 Yorumla
+1 yılBen sana ilgi duymuyorum demek insan olanda işe yarıyor
20 Yorumla
+1 yılkibarca reddetmiycen bodoslama reddetcen. anca o zaman anlaşılır mevzu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılKendisine teşekkür eder, birliktelik düşünmediğimi söylerim. Yeterli olacaktır
20 Yorumla Sacini kazitmasini isterm yeternce fedakarsa reddetmem.
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın, herhangi bir arkadaşlık düşünmüyorum, sizinle bir ilgisi yok, gücenmeyin. 😌
10 Yorumla
+1 yılüzgünüm ama şuanda yeni bir ilişki istemiyorum kesinlikle
10 YorumlaNnayır Neriman istirham ederim, biz nayrı dünyaların insanlarıyız, kaderimiz bu :P
10 YorumlaBen de aynen herkese bahane uydur hayir de sonra aman tonrim niye yalnizimmi ben.😅
10 YorumlaBak cidden ben gordugun gibi birisi degilim gercegi bilsen sevmezsin falan diyip basimdan saviyorum.
10 Yorumlazor ne kadar anlayışlı anlatsanda, basit bir hayır bile yıkıcı olabilir.
10 Yorumla- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar