böle bişeyin olma olasılılığı çok düşük kaldı ki olsa bile doğru olup olmadığını buraya yazıp sorma olasılığı çok daha az ama neyse... geçiyorsuz bunları görmezlikten gelelim... aranız çok iyi belli hala onu eski sevgili olarak tanıtıyorsun. böle yaşamaya devam edin... ama ileride tekrar eski sevgili olma olasılığınız büyük gibi
01 Yorumla- +1 yıl
aslında biz karar verdik, 2 gündür evlere bakıyoruz; burada soru olarak sormamın nedeni sanırım bilinçaltımın derinliklerindeki teşhircilikten, bastırılmış bir 'bakın millet ben ne yapıyorum' diyorum herkese. senin cevabını okuduktan sonra kendime sorduğumda ancak böyle yanıtlayabildim.
En İyi Cevaplar
Olur tabi ki de ama o evden tekrar sevgili olarak çıkmanız daha olası bence :)
50 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim böyle sorunlarım hiç olmaz çünki ben ne eski sevgilimle eve çıkarım nede yenisiyle :).Ben bu tür ilişkilere sıcak bakmıyorum ama herkesin kendi hayatı dilediği gibi yaşasınlar.Ben yapamam.
İyi paylaşımlar.20 Yorumla
+1 yılOlmaaz evmi yok . Birbirinizi gördükçe eski günleriniz aklınıza gelir . Aynı sofraya oturmak , göz göze gelmek .. Güçlü bi insan bile olsan tehlikeye atma kendini derim (:
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Eski sevgiliden dost da arkadaş da olmaz. (Eskimiş yemekleri yemiyorsan ya da eski kıyafetlere rağbet göstermiyorsan bu da böyle). Ki ev arkadaşı olarak asla düşünemiyorum ben. Fantaziye bak. Düşünsene erkek arkadaşı oluyormuş seninle ev tuttuktan sonra. Nightmare will begin.. :))
00 Yorumlaiki ay tebessümlü suratlar ile yüz kaslarınız acır, daha sonra bı para döngüsü muhabbeti konusulunca artık ayrılık vaktı yakın olup seri ılan vermelere devam edebılırısınız..
10 Yorumla
+1 yılbiz zaten arkadaşız düşüncesi ile kendisine yeni bir sevgili yapana kadar olur!:)
ama sonra olmaz arkadaş?
o sevgili bulana dek ya sevgili ol tekrar yada ondan sonsuza dek uzak dur eve çıkıp arkadaş gibi takılayım diye düşünme bile :)01 Yorumla- +1 yıl
arkadaş gibi takılalım diye düşünmeme gerek yok zaten arkadaşız, ama eski sevgiliyiz. (demek istediğini anladım, deneyip göreceğiz bakalım). :)
Sonrasında ansızın bir akşam elektrikler kesilmiş, mum ışıkları yakılmış ve hoş bir yemek sonrası yerini "ilişkimizi tekrar düşünmeye ne dersin?" cümlesi alır. Sonrası zaten filmlerden biliyoruz efenim.
01 Yorumla- +1 yıl
elektriklerin gitmesini beklemeye gerek yok, şalteri indiriveririm ben :)
kıza bağlı. kız senle tekrar sevgili olmak istemiyorsa korkma bir sorun olmaz.
ama istiyorsa zaten her durumda tavlar seni:)10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Sakıncası olmaz ama kesin tekrar sevgili olursunuz :)
20 Yorumlaolmaz mı olur tabi..eve gelen yeni sevgililerinize danışmanlık hizmeti de verirler her konuda:))))))
10 YorumlaTÜRK gençliğini ne hale getirdiler,yazık,
amerikada doğan her iki çocuktan biri veledi zina yani piç,
bir kızla bir erkeğin nikahsız olarak beraber olmalarında,aynı evde kalmalarında bir mahsur görmeyenler olsa olsa piçliği yaşam tarzı olarak benimsemiş olanlardır,bu benim felsefem12 Yorumla- +1 yıl
zina gibi dini; nikah gibi resmi kavramları türk gençliğinin ayağındaki en büyük prangalardan biri olarak görüyorum, biz bunlardan azad olduk.
- +1 yıl
bu kavramlardan azad olmuş birinin TÜRKLÜKLE alakası yoktur bu bir,
benim bildiğim zina ve nikah gibi kavramlar hayvanların hayatınında yoktur bu iki.
aynı şekilde-ilişki söz konusu olunca- anne ve kız kardeş gibi kavramlarda yokrur hayvanların hayatında-daha azad olman açısından diyorum- bu da üç.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılünv tede kız arkadaşım beraber çıkalım falan dedi de. ben ders çalışamam falan diye istemedim. çünkü evde kaldığımız her an seks yapıyorduk . ayrıca ciddi düşünüyormuş. ben böyle ciddi düşünemem :)
02 Yorumla- +1 yıl
sana da şimdi fantezi yapıyor derler bak benden söylemesi :)
- +1 yıl
onlar hayal dünyasında yaşıyor. yurtdışına çıksınlar görsünler.
ikinizde eve sevgililerinizi getirip 4 lü senfoni yaparsınız...
10 Yorumla
+1 yılSokakta adres sorduğu herhangi bir kadın ile bile aynı eve çıkabilecek bu kadar adamın olduğu bir yerde, böyle densiz bir soru sorman çok abes olmuş.
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın.
+1 yıleski sevgilin eve yeni sevgilisini getirdiğinde normal karşılayabilecek kadar miden varsa neden olmasın..
01 Yorumla- +1 yıl
bende ki mide her şeyi kaldırır :)
Tekrar sevgili olmayın sonra ? Ya da bir çift . Önce düşünceler sonra yataklar birleşir bak demedi deme .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aranız iyi ama sevgili bile olmayı beceremediniz, çok ilginç:)
02 Yorumla- +1 yıl
sevgili olmayı 6 ay becerdik, sonra kavga gürültü olmadan yolları ayırdık, birbirimize kin-nefret-öfke duymuyoruz, aslında o kadar da ilginç değil sanki ha :)
neden doğru olmasın ki.. tekrar büyük aşka yelken açmak yanlış değil.. o seni iyi tanırken sen onu iyi tanırken en büyük aşkı doğurmaya ne mani olabilir ki.. yeter ki ciddi olun..
00 Yorumla
+1 yılolmadı her gün yiyişirsiniz , sex ihtiyacını beleşe getirmiş olursun...
00 YorumlaBir gece ansızın odana gelebilirrr rımrımrım pam pam pam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılOna birseyler hissedebilirmisin tekrar onu düsün..Ve eve sevgilisini getirirse kıskanırmısın onu ? Bence uygun olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
yok ben o konularda rahatım, kıskançlık duymam :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılvideolarını çekcen deemi çakal!
21 Yorumla- +1 yıl
yok, seviyeli bir arkadaşlığımız olacak :)
+1 yılNiyet tekrar birlesmekse olur cunku kesin gibi birsey
02 Yorumla- +1 yıl
öyle bir niyeti yok ama olursa da hayır demem sanırım
- +1 yıl
yaa olur işte bir süre sonra ikinizin de boş bir anına denk gelir kesin aynı evin içinde çok normal bunlar
yoo hiç bi şey olmaz kardeş kardeş geçinirsiniz. (desem de inanma.)
14 Yorumla- +1 yıl
ne olablir ki ya? benim kaybedecek neyim var? en fazla evleri ayırırız bir daha :)
- +1 yıl
he, ben ev arkadaşı olarak davranmaya çalışırım, olur da yakınlaşırsak tekrar, yakınlaşırız, sevişmekten çekinmemek, geri kaçmamak lazım. bundan kadınlara da erkeklere de zarar gelmez ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılFriends with benefits ya da ciddi iliskiye doner o is
12 Yorumla- +1 yıl
friends with benefits sihirli formül gibi ya ağzından bal damlamış
Cevap sahibi+1 yılSonra tekrar iliskiye doner o iiiis ama sonunda
evet kizin niyeti gayet belli..sen bilirsin,ama bu halde hicbir kiz seninle cikmayi kabul etmez
04 Yorumla- +1 yıl
niye ki, yeni çıkacağım kıza söylemem eski sevgilim olduğunu; ama zaten benim çıkacağım bir kız bunları sorun etmez
- +1 yıl
beni adam etmeni istiyorum haykırış :)
biraz sevişirsiniz, sonra ayrılırsınız, zira vakti gelince eski olayları yüzünüze vurursunuz
01 Yorumla- +1 yıl
herkesin aklına sevişme gelmişte, biz 6 aylık beraberliğimizde bile sadece 1 kere yapabildik, acaba kız bu yüzden mi kabul ediyor lan bu nasıl olsa bir şey yapmaz falan gibisinden. bunu bir soru olarak sorup öneri ve düşünceleri alayım bari :)
Aranız çok iyiyse neden ayrıldınız olum ? Bence bir erkekle bir kızın evlilik dışı aynı evde kalması uygun değil. Hem ben bunları niye yazıyorsam birazdan annen gelir hadi olum kalk diye seni uyandırmaya.. Bu arada abdest almayı unutma uyanınca :D
12 Yorumla- +1 yıl
muhaha :) birilerinin rüya olarak gördükleri bizim gerçeğimiz olmuş kızım :)
+1 yılanılarınız canlanır tekrar beraber olursunuz %100 ihtimal :)
10 YorumlaEski sevgilimle eve çıkmam çıkarsam o artık yeni sevgilim olur ;))))
00 Yorumla
+1 yılbaşkasıyla çıkacak nasılsa senle çıksın yabancıya gitmemiş olur
04 Yorumla- +1 yıl
deme hem onun çamaşır makinesi var benim de buzdolabım, evin birçok eşyasını tamamlamış oluyoruz beraber eve çıkınca.biraz rasyonel de düşünmek lazım :)
- +1 yıl
rasyonel masyonel anlamam ben aga sen onun donlarını yıkarsın o da sana soğuk kola viski vs getirir gül gibi geçirip gidersiniz
- +1 yıl
haha kopardın birader :) ben don mon yıkamam oğlum kızların aklına böyle şeyler düşürmemek lazım.
- +1 yıl
hacı don mon hikaye eski sevgiliyle aynı evde olmak şahane
eski sewgili yeni metrese dönüşür işte nolcak yedeklemiş olursun:))
00 Yorumlabunu gerçekten soruyomusun hey allam ya ne günlere kaldık
00 Yorumlaeski sevgilin artık yeni sevgilin olmuştur hayırlı olsun :)
00 Yorumla
+1 yılolur ama kendine sevgili bulamazsın hiç bir kız bu durumu kabul etmez :)
00 Yorumlamuhtemelen ikinci bahar yaşarsınız :)
10 Yorumlaçok uyduruk.eskiden zaten anlaşamadığın için ayrılıyorsun.tiksindiğin yemeği buzdolabına koyup belki yerim diye bekletmek saçma
12 Yorumla- +1 yıl
ayrılmayı benim istediğim pek söylenemez, hayat böyle işte, bazen istemediğin kararlar vermek zorunda kalabiliyorsun.
Gerçek maskeyi görüp ayrılmak olabilir.
06 Yorumla- +1 yıl
'gerçek maskeyi görüp ayrılmak' ile neyi kast ettiğini öğrenebilir miyim?
- +1 yıl
en iyi arkadaşlarda bile bu gibi durumlar söz konusu olduğunu ben de duydum, dolayısıyla bu kızla aynı evde kalmaktan kaygılanmama gerek yok o zaman çünkü çok yakın olsak ta ev içinde yaptığımız şeyler birbirimizin gözüne batabilir. doğru muyum?
- +1 yıl
saolasın sayın çekingen :)
+1 yılDeğil tabi ki. Saçmalık
11 Yorumla- +1 yıl
hiç tanımadığım birisiyle çıkacağıma bununla çıkarım dedim, öyle kavgamız falan olmadı. olmamalı diyebilirsin de saçmalık demek...
güzel günler sizi bekliyor
10 YorumlaSüper olur git git :D kolay gelsin
10 Yorumla
+1 yılaynı odada mı kalcaksınız 1+1 ne iş :D
01 Yorumla- +1 yıl
yok ya ona bir oda bana bir oda, mutfak+wc+banyo ortak. evler çoğunlukla böyle zaten burada, malum öğrenciyiz, parayı idareli kullanmak gerekiyordu. :)
+1 yılO evden çocuk çıkar hocam aman dikkat. :)
02 Yorumla- +1 yıl
yok onun önlemini alırız, bu arada nick muhteşem birader... :)
- +1 yıl
eyvallah hocam :)
+1 yılhayırlı olsun:)
10 Yorumla
+1 yılEski sevgili olur yeni sevgili :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılhalvet olursunuz baska bişi olmaz
00 Yorumla Olur ama olmaz olsun..
01 Yorumla- +1 yıl
anlaşılan sen dertlisin arkadaş :)
artık yenı sevglın olurr:)
00 YorumlaFuck Buddy olursunuz ancak
00 Yorumlaeski sevgiliyle aynı eve çıkılırmı la
00 Yorumla
+1 yıleski sevgilin yeni sevgilin olur daha ne olsun
00 Yorumlakıskanclıklar baslar sende onu arzularsın :)
00 Yorumla
+1 yılolur tabi neden olmasın
04 Yorumla- +1 yıl
fuckbody kavramı da yerini bulur
- +1 yıl
yok lan, fuckbuddy kavramı ile pek alakası olmaz ki bunun.
- +1 yıl
pek alakası olmayabilir.ama işte alakası va uzaktan da olsa
- +1 yıl
ok :)
+1 yılarada sevişirsiniz, eski günlerin hatrına
04 Yorumla- +1 yıl
<3
- +1 yıl
eski günlerde de sevişmiyorduk, onların hatrına sevişir miyiz, pek zannetmiyorum. :) bak ne kadar dürüsttüm birader.
- +1 yıl
dürüstlük var da sevişme olmadıktan sonra neye yarar.
bence olmaz.sence olur mu
10 Yorumla
+1 yılRüyalar
Hayaller
Bizi yemeler:)03 Yorumla- +1 yıl
:) yani
Gelmiş buraya
Fantezi yapıyor
Velet:)
+1 yılsüper olur ;)
10 Yorumlakızın niyeti belli
01 Yorumla- +1 yıl
yok öyle niyetleri olan bir kız değil, en azından sevgili olduğumuz zamanlarda öyleydi, şimdi birden değişir mi bilmem, umarım değişir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli bi' sevişme hali. Bi' yorgunluk falan...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. olmaz bence
10 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yılolmaz :D
05 Yorumla- +1 yıl
olcak olcak :)
- +1 yıl
en iyi cevabında başka bi ışık var :) sevgiliyi geri istiyosun sanırım :)
- +1 yıl
ne istediğimi bilmiyorum, bunla zaten önceden yolları ayırmıştık sevgili olarak tekrar denemeye gerek yok sanki? ben bu konular hakkında düşünüp kafa yormam yakınlaşırsak, tekrar birlikte oluruz :)
- +1 yıl
hayırlısı artık ne diyim darısı başıma :p :D
- +1 yıl
:) her şey istediğin gibi olsun angelofdevil...
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. etik değil bence
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler