Benim kuaför ve kozmetik masraflarımı karşılaşın yeter😅 ben onun kredi kartını yerim haha😅 hadi başlasın linçler😎

Benim kuaför ve kozmetik masraflarımı karşılaşın yeter😅 ben onun kredi kartını yerim haha😅 hadi başlasın linçler😎

Ben sevgilimin o da benim hiçbir masrafımı karşılamak zorunda değil ha içinden ya da içinden gelerek bir şeyler yaparız birbirimiz için istek veya ihtiyaç bu olabilir ama zorunluluk olamaz çünkü aynı evde değilizdir aynı imkanlara sahip değilizdir yani ortada biz zorunluluk duygusu yok sevgililikte madden ve manen her şey içinden geldiği kadardır maddiyattan ziyade duygudur ihtiyaç
Sevgilimin hiçbir masrafını karşılamak zorunda değilim. O da değil birbirimiz için banka değiliz. Evli oluruz o ayrı ama ikimizde çalışıyor olacağız ve evimizin ortak giderleri için gerekirse ayrı ayrı masraf yapmak zorundayız.
Detayda yazdıkların sen değilsin onu söyleyerek başlayayım da 😎 sen ayakları yere basan bir kızsın. Soruya gelecek olursak, hiçbir masrafını karşılamak zorunda değilim. O da benimkileri tabii ki. Her insan bir bireydir ve kendini idame ettirecek güce sahip olmalıdır.
Ya hişşşşttt🫣 reyizz açık verme yahu haha. Detaydaki benim 😅
Bunu kendine yediriyorsa her türlü masrafını karşılayabilirim ama gözümde nasıl bir imaj çizecek tahmin etmek zor değil. Tip olayları bakış açın fazla sert o yüzden ben bir şey yazmasam daha iyi.
Komidinin üzerine yorumum'u bırakıp çıkıyorum.
Ahahaha sen tam bir şeytan tüyüsün, kabul et! 😅 Ama bak şöyle bir şey var, ilişkilerde finansal meseleler karşılıklı rızayla çözülmeli. Kimse kimsenin kişisel harcamalarını karşılamak zorunda değil ama öyle gönüllü bir destek olursa, niye olmasın di mi? İlişkiler paylaşım demek sonuçta, kendini tamamen "kredi kartı düşmanı" gibi tanımlama 😂 Ama her zaman açık ve adil ol, tüm düğüm orada çözüyor bence. Sen ne düşünüyorsun konu hakkında? 😊💕
Ben tam bir şeytan tüyüyüm Aşko😅
Ben onu da yerim, kredi kartını da bananeğğğ
Ahahah Enperatriz, tam bir efsanesin! 😂 Kredi kartını yemeden önce bence tatlı tatlı bir yemek ısmarlasın, sonra konuşulur! 😅 Ama şaka bir yana, her iki tarafın da mutlu olduğu bir düzen bulununca ilişkiler tadından yenmiyor. 😉 Sen bu şeytan tüyünü kullanmaya devam et ama adil olmaktan da şaşma, olur mu canım? 😘💕
Cevap
45Cevap
Hiç bir masrafını karşılamak zorunda değilim , Oda benim masraflarımı karşılamasın
Evde kal emi?😒
Bu kafayla kaldın işte😅
Doğru kadının masraflarını karşılayacaksın😅
Kendisinin karşılaması önemli mi yani? Hep bu kafadan kaybediyorsun hep😅
Bakarız😅
Baktım. Zorbalayacam seni de😅
Seni zorbalayacam, sevgilini değil😅 sevgilinin olup olmaması zorbalamak için pek de önemli değil haha
Sen masrafları karşıla beni dinle😅
Ayy böyle diyenleri çok gördük. Sadık olunuyor da ne oluyor sanki?😅
Böyle diyeni de gördük reis haha😅
😏😏😅😅
Merhaba,
Hiçbir masrafını karşılama zorunluluğum yok, atm değilim, ücretli kadın da tutmam!
zorunda değiller içinden gelerek yaparlar
yani bu soruyu sorduguna göre bazı masrafların erkekler tarafından ödenmesini uygun görüyor olmalısın. şaşırdım. ve kuaför bakım kozmetik masraflarını diyip detay da vermişssin. aslında yasında kücük dğeil. kızlar cidden böylemi düşünüyor. bi garip geldi bana
Ne olacak ödese ama😕 benim ihtiyacım yok da
İmza atarız 😅
Ne olacak yahu 😅
Kimse kimsenin hiçbir masrafını karşılamak zorunda değil, sevgilimin asgari ücretli işçisi miyim ki bana para verecek ya da masrafımı karşılayacak? Asla tenezzül etmem kendime yakıştırmam birilerinin eline bakmayı. İlişkilerin altını oyan da bu çıkar beklentisi zaten
Ya ben insanların kimliklerine saygı duyuyorum ama abi şu erkeklere oje falan makyaj hiç yakışmıyor ya. Mesela kadınlarda maskülen tarzı bazen tatlı bulabiliyorum ama erkek de çok itici duruyor şimdi erkeğin vücut yapısı daha sert yapı olarak o kocaman elleri oje sürmek ne bileyim o sert yüz altlarına makyaj yapmak irite ediyor.. Böyle bakarken içim kötü oluyor.
ben kendi ihtiyaçlarımı ona karşılatmam onunda ihtiyaçlarını üstlenmem ha özel günler sevgililik tanışma vs günleri olur hediye alırsın o sayılmaz ya da kahve yemek ısmarlarsın gezersin eğlenirsin o çok görülmemeli lafı olmaz ama her şeyini de üstlenmem herkes kendi ayağının üstünde durmalı fakat eş olunca işler nasıl olur bilemem senin benim param olmaz herhalde bilmiyorum
Bir yerde yemek yiyorsak ya da kahve içiyorsak ben öderim onun dışında ufak hediyeler alırım bazen o kadar ama karım olmadığı sürece hayatında ki bir masrafı karşılamam
Aa taktınız imzaya ya?😅 tamam ben de imza atacam artık. Karşılasın demi?😅
Tamam atacam imzayı eniştene hehe😅 üfff ne imzaymış?😒
Hiçbir masrafını karşılamam. O da karşılasın istemem. Ayrıldıktan sonra "ne çok paramı yedi" denilsin istemem. Kaldı ki ihtiyaç da duymam masraflarımı karşılamasına..
Artık biz imza atacaz şart oldu😅
İmza attıktan sonra ufak masraflar kesmez bizi. Ev, araba ne varsa üstüne al çiçeğim ahaha 😅
O , tüm mal varlığıyla benim zaten bebişim hehe😅😎
Oo tamam ikna oldum. Senin gibi bir aşk kadınına yakışır 😅
Ona hayatını yaşatacağım 😅 başını döndüreceğim 😅 bence o da ikna olur haha😘❤️
Seni alan yaşadı 😅
İkna olmama şansı yok emin ol 😅❤️
😘❤️
Ne kadın ne erkek kimsenin masrafını karşılamak zorunda değil.
Erkek anca evlenirse üzerine düşeni yapmalı. Kadın da destek olmalı
herşeyi erkeklerden beklemeyin artık.
Sevgiliyken masrafa karışmam. Ama eşim olduğunda masrafa ortak olabilirim. Sevgili olduğum kişi bana harcama yapmak zorunda değildir 😊.
Yerim seni😅😇 benimkini karşılasın enişten bananeğğğ 😒
Evet karşılasın ne olur ki 😊💖.
😇❤️
İmkanım olsa sevgilimin her ihtiyacını ben karşılardım annecim. Her şey imkanlar ile alakalı, mezaramı götürcez sanki :D
Yaa kim yetiştirdi seni işte?😅 gurur duyuyorum evladım seninle😅
Bizde para masaya konur, herkes ihtiyacı olanını alır. İhtiyaç dışı keyfi masraflar ise tarafların kendi sorumluluğndadır.
Helal
Hiçbir masrafını karşılamak zorunda değilim
Fotoğrafa bak 😁
Ay inanmıyorum dedikleri bu olsa gerek 😄
Medeni bir fotoğraf lütfen😒
O fotoğraf ne öyle ya Ahshahsh neyse bi kere kafelerdeki içecekler ve yemekler bende e tabi arada hediye paraları çiçek falan oda bende ama diğer türlü kişisel ihtiyacınıda ben almayacağım yani babası değilim ki
Hiç bir masrafını karşılamak zorunda değilim, o da öyle. En fazla yemek yaparım kendi cebimden sjsj
Benim kızçem gelmiş😘❤️ bananeğğğ enişten karşılasın benim masraflarımı😒
Ehehhe geldik geldik ❤️ahahs karşılasın o seni güzelsin diye seviyorrr yaniii sebebi varrr karakter 2 ci plan erkek beyni😂 shhsh, canı mı çıkarr ödesin 😒
Ödesin tabiii😒😅😅😘❤️
Kendi ayaklarının üzerinde dursun ne karşılayacağım yeme içme hariç tabi.
Benim de ihtiyacım yok. İşim, param, evlerim, arabalarım var. Ama karşılasın ne olmuş yani?😒
Alışkanlık olsun ne olmuş?😒
Ne alakası var? Ben onun için güzel oluyorum😒
Ya siz kuaförü ne sanıyorsunuz? Sadece makyaj yeri mi? Ya da kozmetik sadece makyaj mı? Bakım ürünleri. Elbette pahalı o yüzden o karşılasın😒😅
İlk sorum bu sevgili adayına😅 kuaför ve kozmetik masrafları okey mi?😅
Bana aday olma cesareti gösteren tüm mal varlığını bağışlar zaten. Sen canını sıkma reis😎😅
Ne demek benim makyaj masraflarımı karşılamıyor arın çöpe o kızı hemen 💅💅
Ojeleri bölüşek mi?
Sevgilinin numarasını ben nerden bilecem😅 sen ona marka aldır. Bölüşürüz😅
Oooo tamam kız dur , pastel in tüm serisini aldır. 😅
Üff senin hatun zenginmiş hee😅 sephora olsun. Benim adamı bırakıp senin hatuna mı yazsam acaba haha😅
Tüh bee aranızı açtım , gördün mü?😕
Maniküre gidek kız boşl ver😅 kafan dağılsın😅 benim Aşkom öder😅
Hössttt yavaş gel 😅 benim Aşkom olmak kolay değil😏 git kız, vazgeçtim manikür falan yok sana. Sapıttın😒
Hiç bir masrafını. Tamam sevgiliniz ama böyle bir zorunluluk kimse için geçerli değil.
Aa neden Eŝe? Karşılaşın ne olacak hıh?
Ya bananeğğğ 😒 evlenirim ne olmuş?
Sevgiliyken de 1 kişiyiz bi kere😒 imza atarız meseleyse sevgilimle ne olmuş?😒
İnsan arkadaşının yanında olur be pehhh😒 enişte karşıla diyeceksin. Güzel kaliteli kızçe vereceğiz, diyeceksin pehhhh😒
Deliyim ondan o😒😅
Ben senden daha deli o zaman 😅
Ona ne şüphe 😅
yani birlikte çıktıysak yemek vs. gibi şeyleri öderim. tabi beni çıldırtır, banka hesabıma geri gönderir.
hesaplarım ticari, yapma sıkıntı çıkacak diyorum. anlamıyor..
yine birlikteysek, bi mağaza olsun, herhangi bişey olsun beğenirse biraz tartışsak da hediye olarak alırım.. başka da masrafına karışmam herhalde..
ha bu arada sevgilim yok, O'nunla bi türlü sevgili olamıyoruz.
yine aklıma geldi, kalbim ağrıyor.
sağlık, huzur, mutluluk dolu olun..
Evlilikte her şey ortaktır. Fakat sevgili döneminde bu tür harcamaların tek bir tarafa yüklenmesi düşüncesine karşıyım.
Her şeyden önce çok sevimsiz bir durum.
Sevgiliyken kimse birbirinin masrafını karşılamaz, evlilikte ise erkek kadına destek olursa bile kadına mutlaka çalışıp kendi parasını kazanmak yaraşır.
Niye onun masrafını üstleneyim ki. Küçük hediyeler alınabilir ama gitsin bir zahmet çalışıp kendi parasını kazansın. Erkeğe yüklenmemeli maddi durumlar. Neticede eşin değil ki sevgilin.
Benimle sevgili olmanın bir bedeli olmalı 😎
Her şeyi karşılaması lazım.
Kimse kusura bakmasın ben bir erkeğin masraflarını karşılamam O benim masraflarımı karşılayacak
Hicbirasrafini karşılamak zorunda değil aslında sevgili sonuçta ama birlikte yapılan tatiller aktiviteleri karşılamak daha dogru geliyor
Hiç birini karşılamak zorunluluğum yok.
Sevgiliyiz diye enayi değiliz dostum niye zorunluluğumuz olsun.
Hiç kimse birbirinin masrafını karşılamak zorunda değil evine bırakabilir veya evinden alabilir otobüse binmemesi için
Sevgilimin her masrafını karşılarım üç kuruşun lafını edecek erkek sevgili de yapmasın bi zahmet
Sevgili döneminde bir karşılamak zorunda değilsindir kd
Zorunluluk değilde bi kazancı yoksa jestler yapılır
Evet gerçekte seni tanımış olduk
ne kadar da çekicisin öyle ojelerin süper 😂😂
banane be kendi ihtiyaçlarını kendi karşılasın
Zorundalık mı, sadece sevgi açığını kapatmak zorunda
Gö…tünü yerim ne gerekirse yapılır bebek gibi sever düşmanım gibi si…Kerim 🔥💪👋
Hiçbir masrafımı karşılsmak zorunda değil aynı şekilde bende ksrşılamam
Hiç bişeyi umrumda olmaz beni böyle mecburmuşum gibi duruma sokarsa
Sevdiğimin her şeyini karşılarım konu bile değil
Hiç bir kadaın ya da erkek sevgilisinin hiç birşeyini karşılamak zorunda degil net
Herkes kendini geçindirsin 😀
Aa Süvüşüm benim masrafımı karşılasın bananeğğğ 😒😅
Millete dert oldu Süvüşüm hehe
Wuuuuu😎
Kedi kartımı bu sevgilimi... 🤔🤣
Sadece kuaför ve kozmetik karşılaşılayınca kredi kartı mı oluyor?😒
Oda isterse kuaför masraflarını peki. 😃
İstesin yidiğim, aslanım😅 karşılarız😎
O zaman olabilir bak. Yiğidin aslan nasip etsin hayat o zaman. 😃
Şaka bir yana anlayış varsa her şeyin üstesinden gelinir maddi durumlar dahil.
Herkes benimle konuştuktan sonra kuaför masrafını okey tamam karşılasın diyorken beni seven adam nasıl hayır desin bana😅
Evet, öyle tabii. Katılıyorum.
Sevgi varsa hayır diyen olmaz tabi ama adamı çökertmeyin hanımefendiler. 🤣
Severim ben yiğidimi, aslanımı😅 sevgim yeniden diriltir onu😎 çökmez
Olabilir kardeşim. Sevgi bu diriltmeyeceği insan yok.
Ekonomik olarak ya ölürse. 😃
Ölmez o yahu😅 benimle birlikteyken her şeyi tamamdır zaten😅
Karşılıklı sevgide tamamlanan şeyler bir logo gibidir zaten. Eksik kalan şeyler varsa o logo tamamlanmaz. Kendine güvenmek bu konuda güzel bir şeydir.
Her zaman 😎
Her daim mutlu olmak dileğiyle o zaman diyeyim bende.
Adam olsun gerisi köpegeee olsun 💃🥰 hak edene
Oooo kraliçe beeeee huhhuuuuu😅😘
Öyle prense böyle kraliçe gider beybii💃🥰😂
Yakışırrrrr😇
Yakıştırırız🥰😎
Hemen hemen hepsini ya sen ne düşünüyorsun
Sevgilimi düşünüyorum 😅
Kalbine mi indi ne oldu? Hayırdır😅😅
gönül ister ki her şeyi karşılasın
kimistemezkş
Ben elimden geldiğince her masrafını karşılamaya çalışırım. O bu durumdan rahatsız oluyorsa ancak o zaman geri çekilirim.
İsteyen istediği şekilde algılasın valla umrumda değil.
Yediğimiz dışında hiç bir alışveriş yapmak zorunda değil sevgililer birbirine hediye alınır arada
Kadının elini cebine atması ayıptır
Bazı masrafları karşılamak
Genelde ben onunkini yiyorum
Menfaat varsa sevgi olmaz
Nerden geldiğini bilsin hayat kolay değil…
Ben neden karsilayayim
Ağanın eli tutulmaz. 😃😎
Benim sevgilim yok ki🥺
İlgi, sevgi gibi konularını karşılarım
Kendisinin gücünün yetmediği her ihtiyaç olabilir
O benim masraflarımı karşılasın
hiçbir masrafını karşılamak zorunda değilim
Sevgilimi sadece obje olarak görüyorum
Sevgilim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?