Merhabalar,
Güzel görünmenin bir bedeli var. Sevgilim ısrarla kuaför masrafımı ödüyor. Benim için güzel görünüyorsun, diyor. Ahh bu adam 🥳 evlensem mi acaba?

Merhabalar,
Güzel görünmenin bir bedeli var. Sevgilim ısrarla kuaför masrafımı ödüyor. Benim için güzel görünüyorsun, diyor. Ahh bu adam 🥳 evlensem mi acaba?

yani bu tarzz ilişkiler genelde metres hayatında olur. ya da f*ck modern adıyla. normal sartlarda bu odeme karsılıksız olmaz. normalde hiç olmaz. sevgililikte olcak olan arada hediyelesmektir erkek daha cok hediye daha pahalı hediye verir hani ok o kadar olur. mekanlara gider yüzde 50den fazla oranla o oder. vs
ben acıkcası kız olsam erkekten bunu isteyerek aklını baska yere de gark etmezdim. cok iyi ilişkin olur ciddi o zaman ok bi yere kadar uzatmadan. obur turlu sıfır kazancı varsa erkeğin bence onu kullanmak da olur bu.
İlişkinin başlarında ben bunu istemezdim. Sonraki zamanlarda olabilir. Ama kendisinin ağzından cebinden çıkmayan birşeyi asla söylemezdim.
Senin ilişkinin hangi aşamasında olduğuna göre değerlendirilmesi gereken konu. Evlenmek için yetersiz kriter tek başına tatlı kız🌹
Cevap
60Cevap
Evet ben karşılarım
Erkekler “Kılların gelmiş.”demesini biliyorsa bir zahmet ödesin ama ödemez çoğu. Evet, vücudum lazerli değilken henüz bacağımda ince ince ağdaya gelecek uzunlukta uzamamışken geçmişte sevgili olduğum biri demişti çok merak eden olursa da. Diyecekmişim “Parasını ver , gideyim ağdaya.”diye de bende de bir mallık varmış şimdi düşününce kendimi açıklamaya çalışıp “Ağdaya gelecek kadar uzun değiller.”diye kendimi açıklamaya çalıştığım için.
Yaa kıyamam sana
Aman ya ! Kurtulmuşum.😅
Kimsenin saçı başı beni ilgilendirmez parazit gibi yaşayan asalak kadınları da hiç sevmem sözüm meclisten dışarı kendi ayakları üstünde durmayı bilmeyen hiç bir kadın ilgi alanımda değil hele ki böyle saçma teklifleri reddetmeyip tepki koyamayanlarla aynı yolda yüremem yapanlara bir şey demiyorum ama tarzım dışı
Yahu benim param var aa. Onun da var.
Hayal dünyanı yaşamak için en doğru yerdesin neyse uzatmaya gerek yok anlıyorum ben seni arkadaş
Sadece güzel oldukları için, bu güzelliği yeterli sanan. Hayatta hiçbir vasfı olmayan. Sürekli tüketen, bireysel tüketimini bile karşı tarafın ödemesini bekleyen. Dışı silikon içi bomboş kadınlar türedi! Maalesef onların da suçu yok. Arz talep meselesi!
Ben pek sevmem böyle şeyleri ve ısrar etse muhtemelen kavga eder engellerim sjsks
Ama sevgilim diyor ki " Sen yemeyeceksen bu parayı, ben niye kazanıyorum" öyle bi adam işte
Yani ne bileyim pek benim Rahat edeceğim hareketler değil ama sonuç olarak o mutlu sen mutlusun daha ne olsun
Demii. Adam gibi adam ya. Ben de kolay kişiye aşık olmam
Karşılığında kullanmaya çalışıyorsa karşılaşmazdım ve zaten bu tip bir insandan ayrılırım
İlişkinin başında böyle bir durumu kabul etmem çünkü yeterince tanımıyorum
İlişkim belli bir ciddiyete ulaştıysa ve ben bu adamla evlenirim gözüyle bakıyorsam karşılayabilir
Zaten benim için para harcaması çok önemli çünkü erkekler paralarına çok değer veriyorlar beyinleri güç odaklı çalışıyor
Banada değer veriyorsa benim için elini cebine atar benim için neler yaptığına tabiki bakarım
Bize kilitleyecek yeni bir şey buldunuz aferin. Asgari ücretliyle evlenir misiniz sorusuna gelen cevaplardan bile belli kişisel harcamalarınızı ödeteceğiniz ve sırtına bineceğiniz eş-ek aradığınız
İkimiz de zenginiz. Ne yapalım ölelim mi yani paramız var diye?
Helal olsun 👏
İşte böyle güzel yetiştirilmemiş kızlar bir avuç paraya tav oluyor ve anında evlilik düşünüyor maalesef.
Benim param var hwm de 1 avuç değil :) parası için evlenmeme gerek yok.
Muhakkak
Ben şimdiye kadar hiç müsaade etmedim kendim harcamalarıma yetecek parayı kazandım hep
Benim de para sorunum yok ki. Ama o tüm masraflarıma gönüllü.
Ben bir tane bile çiçeği geç ot bile alamadım karşı taraftan helal olsun senin yerinde olsam basardım nikahı
Ahh bee
Benim için güzel görünüyorsun sözüne atar yapar ve ayrılırım ben. Ne demek istiyorsun derim, ben güzel değil miyim derim, dev arıza çıkartırım 😃
Sen arıza çıkarırsın net 😅 korkuyorum senden 😘
Dimi kuzum çok arıza vibeı var bende 😘😘
Yess😘
😌❤️
ama ben ödetmezdim hoşuma gıtmezdi yanı hayırdır kendi kişisel masrafımı da kendım karsılarım
kendıme kendım ıcın bakarım
Bunu ikimiz de kişiye bakmak olarak algılamıyoruz
bılmem nısanlım degıl bır sey degıl hoşuma gıtmezdı
Sevgililikte sen , ben olmaz. Biz oluruz. Diğer türlüsü yaşanmaya değer bir aşk olmaz.
Karşılarım ya nolcak. Bi berber parası ödeyemiceksek neyleyim ben böyle kadını ajmfskfmmec
Demi ya işte bu
Değil kuaför parası hiçbir şekilde bana para harcamasını istemem asla 🙅🏻♀️ müsaade etmem, sevmem de böyle şeyler bana para harcasın diye sevgili olmuyorum ama eşim olsa eşime ödetirim tabii ki de 😏.
Onlar da arabaların masraflarını, telefon faturalarını karşılasın
Karşılasın tabii
Tabii
Böyle adam binde bir vardır helal olsun evlen kız 😂
Evlencem net artık 😅
Her iki taraf için de tabii ki hayır.
Sonuçta adı üstünde sevgilin, eşin değil.
Bana böyle şeyler çok saçma geliyor teklif edilmesi bile hoş değil bence. Bazen pahalı hediyeler bile bana abartılı geliyor bence bu kadarına gerek yok.
evet karşılanmalı çünkü iyilik yaparsan iyilik bulursun yani şöyle mesala diyelim ki birini zor durumdan kurtardın ama o seni kurtarmaz sevgilin öyle değildir seni ya da beni fark etmez her şeyden korur
Erkekler atm mi banka mi mk iyice bkunu cikartman sizde
Bankam o benim.
Üzüldüm adama sonu hiç iyi değil... umarım yaniliyorumdur
Ben zenginim yahu niye üzülüyorsun adama? Bugün işini bıraksa hiç hissettirmem.
Yahu ben sevdiğim adamı pamuklara sararım. Sen merak etme.
He sen adama güvenme diyorsun 😅 orada haklısın be valla.
Doğru. Bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum. Ne yapayım? Adam beni sevmiyorsa ayrılırız be. Bunun için anı yaşamaktan vazgeçemem.
Derin sözler bunlar. Derinlikler her zaman iyi olmuyor.
O da başka bir derinlik değil mi?
Hayır sevgiliden hiç bir şekilde para alınmaz istenmez ayıptır 💁♀️
Para istemiyorum ki ben.. Hem ihtiyacım da yok. O gönüllü.
Sevgilinin kuaför masrafından banane
Esim olmadıkça hiç bir kadının kişisel bakım masraflarını karşılamam !
Hediye almak yemek yemek dışarda olmak tatile gitmek başka ama kişisel bakımınıda bir zahmet kendi üstlensin
O da benim arabamın yakıt masrafını karşılayacak mı?
Karşılasın tabii
:)
Seven ve imkanı olan sevdiğini üzmesin asla
Ben üzmem
En önemlisi bu zaten. Üzme yeterli.
İnsan, kendi kazanır
Kendi kaybeder
Kesinlikle
Ben hep elimden geleni yaptım
Ama hep canım sandılar tahmin et kim kaybetti? :)
Kötülük yapan kıran kaybeder
Hayır,
Sevgilin senin kuaför parasını ödemek istediğinde bu cepte diyerek davranırsan kötülük yapmış olmazsın
Ama o da canım değil, baka seyreder analiz eder.
Cepte olmadığını anladığında çoktan gitmiştir.
Kıymetini bil.
Seviliyorsun ve
Deneniyor olabilirsin
Benim param var. İhtiyacım yok ki onun ödemesine. Ayrıca gitmek istiyorsa gitsin.
İşte olay bu değil
Sonuçta gelelim mi
O seçen çocuğu kaybedeceksin bu kafayla
Çünkü seven gitsin demez seviyorum elimden geleni yapıp birlikte olacağız der
Sana şimdiden geçmiş olsun, sevilmeyi haketmiyorsun
Paran önemli değil, düşüncen önemli
Ve düşüncen güzel değil
Her Türk kadını gibi birlik olmayı değil ben üstünüm demeyi biliyorsun. Geçmiş olsun şimdiden…
Yahu adam sevmiyorsa zorla mı sevdireyim kendimi? Gitmek istiyorsa gider. Asıl sevmeyen adama yapışmak seviyesizlik olur. Ve emin ol o zamana kadar ben elimden geleni yapmışımdır zaten.
Ben sözümü söyledim
Sen düşün
Gayet temiz ve anlaşılır Türkçem olduğunu biliyorum. Sağa sola çekmeye gerek yok,
Beni sevmeyen adama yapışırım ısrarla. Sağ ol tavsiyen için.
Evet sevmeyen adamlara yapışın her zamanki gibi
İyiler yokolsun :)
Yahu niye bu kadar inat ediyorsun bu gece😅 seven adam sevdiğinin elini bırakmaz. Elimi bırakmayanın elini bırakmam. Oldu mu?
Ben zorla aldık ağzından
İnat ederim ben
Sevgiye değer veren ama önce ben diyen bir halin var
Sev o herifi varsa öyle biri
Yoksa salla gştsin 😇
Aramızda öyle biri yok 😅 kasma bu kadar.
Korom beni boşuna mı konuşturuyorsun sabahtan beriiiii
Isırırım bak ciddi ciddi
Seveni bulmak zor
Kaybetmek kolay
Eski evliliğimden biliyorum
Benimsemiyor musun derdi köpek gibi derdim sadece gülerdi
Sonuç boşandık
Hisler karşılıklı olmalı
Bulursan ne güzel
Anladım. Dertliymişsin. Ama unutma tek dertli sen değilsin. Biz burada eğleniyoruz diye derdimiz yok sanma. Sürekli dertle yaşanmaz.
Dertle yaşanmaz kısmı en iyi bildiğim kısım
O işin profu benim
Tanısan bilsen hayran olursun hayata bakışıma ☺️
Eminim kendini çok iyi yetiştirmiş bir insansındır. Hayata bakış açın da aşılmışlıklar vardır. Bundan sonra daha iyi olur her şey umarım.
Benim için hayat güzel
İstediklerimi sevdiklerimi olması gerek
Kenleri bikiyorum
Kendimi ve hayatı iyi tanıyorum
Gençlerde bilsin istiyorum bazen
Herkes tecrübe edinmeli. Bazen 1 musibet 1 nasihatten yeğdir
Kesinlikle
Ama. Usinetten ders almak önemli
Ben boyarımmm daha güzel olur hem. Makyajını da yaparım🫠
Ben hatunumun her şeyini öderim, hediyeler de alırım özel gün olmasa bile
vayyy amcam vay
Ne amcası la 23 yaşındayım 😂
he nebilim 68 yazıyor ppnde 😄
Abdullah Çatlı'nın doğum tarihine göre ayarladım
abdullah çatlı kim? 😂
Ohooo sen daha Abdullah Çatlı'yı tanımıyorsun. Ülkeyi ve dünyayı sallayan kişi. Derin devletin başı. Yani şöyle düşün, adamın şoförü korgeneral gerisi sen hesap et nasıl büyük biri olduğunu.
duymadım bilmiyordum önemli biri anladım pekala
Aferin öğrenmiş oldun. Adam ülkedeyken mafyların gıkı çıkmıyordu kral adamdı rahmetli
aferimmi 😀😀
Allah rahmet eylesin
herkese merhaba , erkekler sevgili ya da esine her daim yardimci olmali olamiyorsa fazla hayaller kurmamali !
👏👏👏
Oha adam gibi bir adam hemde bu devirde şoktayım
@paptya0077 bilmiyorum belki 16 yasindan berli yurt disi ondan , ama olmasi gereken bu , simdi adamin asgari ucret geliri gideri dus , sinanay ! kiz havali bakim ister ve ona yuruyor sonuc !! soluk soluga kalir adam ve bu kizlarrrrrr amma sey istiyor yaaaaaa der , e sen lada samara yerine mercedes zorluyorsun
Sevgilisine yatirim yapan adam gercekten o kadini hayatinda istiyordur, uzun omurluk iliski dusunuyordur
O benden berber parasını istiyor mu? Ne saçma şey. Ayrıca kendi saçımı kesip boyayabilecek kadar yetenekliyim.
Kıl-tüy işlere sevdiceğim karışmasın. Ben neyse parası öderim
Ne münasebet kendi istese bile ben istemem ihtiyaçlarımı kendim karşılayabiliyorum şükür.
Karşılamak istiyorsa hayır demem. Böyle sevgiliye can kurban.
hayır. sevgiliye sponsor muamelesi yapmak asalaklıktır, hiçbir kadın kendine bunu yakıştırmamalı.
Eşim değil ise hayır.
İsraflik ediyor ise yine hayır.
Ama kızlar biye bu kadar kuaföre gidiyo ben 3ayda bir
Ayrılınca başa kalmayacak da sorun yok harca gitsin:))
Evlen tabi kız daha ne istiyorsun düşünceli adam 😌💅
Türkiye ekonomisi mâlum durumu olan karşılayabilir elbette.
Eşinse olurda sevgiliye nie böyle bişi yapılacak onu anlamadım
Nsjxjxjzks komik soru. Bir erkek benim masrafımı neden karşılasın ki?
Merhaba,
Hayır! 😅
Anası babası yok mu! 😅
Parası yoksa gitmesin anasını satiym! 😅
İyi olanları sevmiyorlar üzüyorlar ara sıra ters olayım diyorum 😅
Belki severler anasını satiym 😅
Her şeyi yapanı sevmiyorlar kabul edeni sevmiyorlar 😅
Bu da aşkım için 😅biraz sert olmalıyım 😂
@Kofeebbzz sizin köleniz değiliz
Katılıyorum Emirhana 🫡
O kadar erkeğiz biz erkek sert erkek
youtube.com/shorts/aIUl59K7egU?si=LrRO69NMvrpVk-vD
Günde 1 somun ekmek 5 adet zeytin 1 küp peynirler fazlası yok.
Allah razı olsun
Mizah aman gercek sanarlar da
Biliyorum şhlfs
Yok daha neler
Aa nedenmiş? Sevdiceğim bana jest yapmasın mı?
Jestler iyidir, bil yoksa evde kalırsın 😅
Şöyle ince düşünen adam bulamadık bu da bizim ayıbımız olsun
Sevgilinin bütün masrafları karşılanmalı 😅
Laf söylerim diye mi bu alttan almalar😅 spor salonu ücreti de buna dahil mi?
Nasıl bir pes ediş bu ya 😅
tamam asıl fikrini söyle. Muhalefet olmayacam 😅
Sevgilin için göbüşünden vazgeçmediğin günden beri 😅😅😅😅😅
Tesellilerrrr tesellilerrrrrrrrr😅
Yalan inanma 😅 üzülme diye söylemiyorlar 😅
İnandın yani 😅 sonra terk etti seni işte. Hıhhhh
Kıyamammm sen misin saf? Hohoyyyy duy da inanma 😅
E bana sorsaydın söylerdim 😅
Bugün de bir farkındalık yarattık, çok şükür😅
İnşallah hocam 😅
Hemen de anladı espriyi ya hahaha
hallederiz mutlu olsun yeter
Demi ya
Çiçeğim deme bak, Sevgilim kızar ilhcx
😑😑😑
Isterse karşılar ama kadının bunun için maddi destek beklemesi saçma olur.
Sevgilinin öyle bir beklentisi varsa sevgi olmaz zaten menfat olur bence kimsenin ağzına laf söz vermeye gerek yok
+sigorta+yol+yemek diyorum ben
Mantıklı
kuaför masrafım yok benim karşılayacağı 😃
Heyt bee 👏🥳
ehehe 😌
geçiş olana kadar sonra rutine girince ödenmez
Köprüyü geçene kadar yani şkgjşx
tanidiğim biri vardı satıcım kızın ağda masrafı lazer epilasyonu hatta iş dudak kestirmeye kadar gidiyor ama dövüyordu da. o kızda ne lginç dayakçı kişileri buluyor en sonunkuyla beraber dudak ta kestirmiştir şimdi. Benim uzun yıllar satıcımdı muşteriylee evlendi ya da bearber yaşıyor ses kesildi kıza sattırmıyor da
Kuaföre gitmiyorum ki jdndjsnd
Oh be ne güzel
Ooo bu süper. En sevdiğim 👏
Gereksiz bir hareket.
Ama niye🥲
Lazer parasinı bile veririm 😂
O işine gelir şlkjhf
😂
Karşılansa iyi olur 😂
Bence sevgililer arası para muhabbeti çok saçma
Ne ince bi dusunce imkani olan karsilar ama zorunda da degil
Demek daha güzelini elde edince onu tercih edecek. Şahsen kabul etmem.
Kişisel bakımsa hayır ama saç kesimi saç boyası gibiyse evet karşımalı
Zorunda değil ama sevgilinin yaptığı bir incelik bence şanslısın bu konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?