Merhabalar kızlar,
erkek arkadaşım benimle tartıştığında bana "senin seviyene düşmeyeceğim, senin gibi olmayacağım" diyor, bende kızdığım zaman beni neden aşağılıyorsun diye, o da diyor ki bu bir aşağılama değilmiş, çünkü ben ona söylemiş olsaydım o buna alınmazmış. Hep çok alıngaç olduğumu söyleyip duruyor. Bende dedim ki "Peki ben sana demim olsaydım napardın" o da "Sen bana böyle bir şey demiş olsaydın ben derdim ki, sen benim seviyeme zaten ulaşamazsın, benim kadar olamazsın" cevap verdi. Öyle ağzım açık kaldım. Ve hep böyle tür şeyler oluyor aramızda.
Geçen de böyle Kadın ve Erkek konularımı tartışıyorduk, Kadınlar açık giyinmişlerdi instagram'da - evet geçip bakmıyordu ama mevzu açıldı bende dedim ki "Erkekler bakmasa kadınlar sa bunu yapmazlardı. İstek var ki yapıyorlar, başarılı olduğunu da bildikleri için" o da dedi ki "Erkekler sadece ucuz kadını ister ama evlenmezler asla onlarla. Kadınları atıyorlar. erkeklerde beğeniyor işte. Üstelik kadınlar yapmasa zaten erkekler bakmaz. Kadınlar kendini böyle ucuz gösteriyor." benim onları desteklediğimi sandı ve bana dedi ki "Bu kadınlar benim gözümde o***spudur ve bu kadınları destekleyen de benim gözümde o***spudur.
Bazen tartışmalardan sonra bana "S***tir git" diyor.
Başka bir olay'da da bana demişti ki (yatakta birlikte olduktan sonra) konuşmaya başladık. Dedi ki "Erkekler bazen hep aynı kadınla birlikte olmaktan sıkılabiliyorlar. Ondan bence ara versek haftada sadece iki kere yapsak birlikte olsak daha bir heyecanlı olur bence." bende böyle baktım ona, inanamadım. Yani resmen yüzüme vurmak zorunda mı ama bu hissi? Ardından da dedi ki "Niye ki, islam'da belki bu yüzden de bir erkeğe dört kadın veriliyordur". Bunun gibi tür şeyler konuşuyor ve çok kırıyor kalbimi. Sonra da neden kırıldığımı ya da üzüldüğümü ya da özgüvenimin incindiğini anlamıyor.
Ya da bir kere "Ben evin erkegim dimi, ben sana bakiyorum sana harclik da veriyorum, Evi geçindiriyorum, o zaman bende evin her gün her zaman temiz olmasini bekliyorum ve istiyorum."
Arkadaşlar ben mi fazla abartıyorum ama aklıma geşen şimdilik bunlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer