Belli bir kısmı saymazsak hemen hemen herkesin yetenekli olduğu bir yönü muhakkak vardır. Peki, birinden hoşlanırken veya yeni tanıma aşamasındayken hangi yeteneği sizin için daha da ön planda yer alır ve bir artı yaratır?
Bir sevgili adayının hangi yeteneği veya yetenekleri sizin için daha ön planda yer alır?
20li yaşlarımda etkilendiğim şeylerle bu yaşlarda etkilendiğim şeyler çok farklı. Şu an tanıştığım insanın etkileneceğim yönü, işini gücünü oturtmuş temiz bir zemin üzerine inşa edilmiş kariyeri olur daha çok. Belli bir yaşa gelince beğeniler çok değişiyor
Bu tamamen kişisel bir şey ama bence en önemli yetenek, anlayabilme ve hissedebilme yeteneği. Yetenek diyorum çünkü ne yazık ki anlayabilmek ve hissedebilmek artık çoğu insanın umrunda değil. Bir insan ne kadar yetenekli olursa olsun, eğer beni anlayamıyorsa, anlamaya çalışmıyorsa duymuyorsa o yeteneklerinin hiçbir bir anlamı yok. (Anlamaya çalışması derken ben susayım da beni anlasın değil çok şükür kendimi net olarak ifade edebiliyorum)
Diyelim ki anlıyor ve hissediyor o zaman iletişim kurabiliyoruz demektir. Dünyaya farklı bir gözle bakması, duygularını net bir şekilde ifade etmesi tuzu biberi olur. 😁 (yapmadığım hiçbir şeyi başkasından beklemem)
Bende meziyet olmadığı için hep anlamaya odaklandım da hani şöyle doğada vakit geçirdiğimizde çerden çöpten bir şeyler üretse fena olmazdı 😂 mağara kadını gibi hissettim kendimi.
Yeteneğinden çok adam gibi adamm olması ilgimi çeker.. Bir adamm yeteneğinden çok duruşuyla, konuşmasıyla, bilgisiyle, karekteriyle dikkat çekebilmelidir..