Öncelikle hiç yalan soylemesın bana neyse o olsun içi dışı bir olsun bırbirimize karsı dürüst olalım sevgi saygı sadaket çok önemli arkadaşlar ama türk kızları aradığı adayı bulamıyor neden dıyeyımmı bı örneğini anlatacam ama lütfen herkes okusun ben elazıglıyım 26 yaşındayım 2 sene önce askerden geldim sevdiğim bı kız vardı ismi Bhr dı benden 1 yas büyük ıkımız bırbırımızı sevıyorduk ve bu kızla 2 sene konuştuk sadece telefonla benim le ewlenmek istiyordu önceliği ewımız olsun tamam dedim ama öncelik benmıyım ewmı dedim söylediği kelime bana sensin ama ilk ewimiz olsun fakat aılemın bulunduğu şehirde olsun bende kabul etmedim insanın en güzel yanı sevdiği kişinin ynı degılmıdır arkadaşlar. Askerliğimin bitimine yakın beni istemeye gel söyledi söz verdi bana. Askerlıgım bitti mersine gelicem dedim yüz yüze konusuruz senle herşeyi sonrasın da bizimkiler senı istemeye gelirler ama nerde bizim kızın niyeti ewlenmek değilmiş gönül eglendırmekmiş soylesenıze arkadaşlar kime guveneyım ben artık hangi kıza Allah için yıkıldım bir daha yıkılmak ıstemıyom lütfen tüm kızlar üzerine alınmasın ama eden bulur etme bulma dünyası tam 2 seneden fazla oldu pesimden çok kız gezdi. Ama bu olaydan sonra hıc birini kabul etmedim bu gidişle ewde kalacağız ne yapalım hoşçakalın arkadaşlar
Dolgun dik memeleri ve poposu, ince beli, uzun ve pürüzsüz bacakları, ince kolları ve parmakları, pürüzsüz bir sırtı, narin ve bakımlı ayakları olan azcık da uzun boylu, kılsız, kadındır. İdeal kadın bence budur kimse hayır diyemez😅
bunları isteyen erkeğin 1.85 boyunda kaslı, kılsız, büyük penisli, kumral, buğday tenli, bakımlı yumuşak sakallı, gür saçlı, bembeyaz dişli, güzel gülüşlü, kışkırtıcı bakışlı olması gerekir :D
@womaninblack09 boy 1 80, Türk Kasım var😅 kıl sıkıntı değil alırız, penis boyum hakkında bilgi vermiyorum Hatta Boxerımda ufak not var "bunu okuyacak kadar yaklaştı insan artık çok geç diye" sakal bırakmıyorum. Bakışların çok kışkırtıcı bazen niye yan baktın diye kavga bile çıkıyor😅 neyse Ben neden açıklama yaptıysam😄 Ben büyük oynamayı seviyorum, Ne yapayım tabiatın böyle Olursa olur olmazsa canı sağ olsun.
@Hatunazra şu konuya açıklık getirmeni zamanı geldi😊 yukarıda çizmiş olduğum kadın profilini bu kadar çok kıskanacağınızı bilseydim ağzımı açmazdım. soruyu soran arkadaş zaten bir sevgilide olması gereken öznitelikleri saymış Ben soruya farklı Pencereden bakarak kadında ideal olan hiçbir erkeğin kayıtsız kalamayacağı fiziksel özellikler saydım. Sonuç olarak kimse edebiyat yapmasın Biz dış görünüşle yargılayan ve yargılan insanlarız. sevgili adayının dış görünüşü içimize sindikten sonra iç güzelliklerini keşfetmeye çıkarız. Yani tek başına ne iç güzellik yeterli olur nede dış güzellik İkisi de birbirini tamamlamalı kıyısından köşesinden.
Benim adım Hıdır söyleyeceğim budur Herkese iyi akşamlar dilerim Saygılarımla😊
Çocuk ruhlu olmasını isterdim. Yeri gelince beraber eğleneceğimiz, yeri gelince beraber üzüleceğimiz biri olsa iyi olurdu. Ayriyeten sadakat ve dürüstlük de önemli tabii :)
165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
Dürüst güvenilir karahter sahibi olmalı çıkarı için dolaşmamalı yani adam gibi adam olmalı sevip sahiplenmeli karşısındakine saygılı ve anlaşlı olamlı aslında bunlar iki taraf içinde geçerli insanlar artık hep heveslerini gidermek için birbirine yaklaşıyor arkanı döndünde bin türlü iş yapıyorlar konuştukları ile düşünceleri farklı çalışıyor yani yani artık kimsede birbirine karşı saygı ve sevgi yok çıkar var bu yüzden hiç bir özelliğe sahip olmasın hepsi yalan en iyisi tek olamak ve rahat yaşamak
- bakımlı olacak kollarını bacaklarını alacak pürüzsüz yumoş gibi bir teni olacak 2- fiziği ve yüzü güzel olacak ne çok zayıf ne çok kilolu 3- kesinlikle uzun saçlı olacak 4- Hem eğlenceli olacak hem de ciddiyetini koruyacak 5- Yalan konuşmayacak güven verecek ve dürüst olacak her şeyini bana anlatacağını iyi bilecek yani demek istediğim benden çekinmeyecek 6-Yatakta bana karşı baya istekli arzulu ateşli olacak fantezileri olacak yeri geldiğinde beni yönetecek (yatak lafın gelişi her yerde olsun benim olsun ve 5 istek daha) Tripsiz, egosuz olacak 7-Sigara kullanmayacak, alkolde kullanmasa iyi olur 8-Yemek yapmasını bilecek hatta birlikte yapacağız ve temiz olacak 9- Zıt görüşlerimiz pek olmayacak hobilerimiz aynı olacak gezmeyi sevecek 10-Eğitimi yerinde maaşı olan parası olan biri olacak 11-Kesinlikle giyinmesini bilecek yeri geldiğinde beni çıldırtacak bakımlı olacak temiz olacak ve aileme saygı gösterecek
E Hepsi lütfen. Hepimize bütün bu özellikleri içinde kapsayan, renkten renge giren, aynı zamanda bizim de bütün renklerimize izin veren bir sevgili lütfen.
Sadakat bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli unsur bence. Eğer sadakat sahibiyse ve biraz anlayışlı ve birazda hoşgörülüyse el ele sonsuza uzanır aşk yolculuğu.
İnsanlık değerleri ve adamlığı yerinde olsun da öncelikle anlaşmak istedikten sonra anlaşırız bir şekilde... diğer saydıklarım olursa daha kolay olur ayrı... ama bana eş lazım sevgili istemiyorum...
Sevgisini saygısını ilgisini esirgemesin... merhametli biri olsun... az çok denk olabilelim hatta bir çok konuda benden üstün Vasıflara sahip de olabilir daha çok hoşuma gider gurur duyarım... ❣️
Saçları üç numara olucak sakalları olmayacak güzel gülüşlü bebek yüzlü fiziği 1.85 boy kadar olucak fazla kaslı değil yeteri kadar kaslı olucak güzel ve sportif giyinmeli eğlenmeyi bilmeli, komik ve zeki olmalı onun dışında ağırbaşlı, olgun ve tek bana sadık olmalı ve beni çok kıskanmalı, sevgisini hissettirmeli ve saygı göstermeli bkz eski sevgilim :)
Uzun boylu, kirli sakallı, atletik vücutlu, hafif kavruk tenli, mütevazi, zeki, espirili, sakin, maço, oturmasını kalkmasını bilen, saygın, sözü geçen, iyi bir meslek sahibi,27yaş üstü, dişleri düzgün, elleri bakımlı, kendine bakan bir erkek varsa ben bir adet alırım.🙈🙈
Güven konusunu ciddiye almalı ve güvensizlik diye bişey olmuyacak tabi zamanla tanışarak vb. Kıskancımdır oda öyle olmalı. Sabırlı olsun ama ona edilen lafların altında kalmasın vb. Duygusallığa fazla uğramayalım isterim. Sonra kötü etki yapıyor bende. ALDATMASIN BENİ YARI YOLDA BIRAKMASIN YANİ YA HİÇ ya da HEP.
Eğer bir ömür geçirmeyi düşünüyorsan bunların hepsi olması gerekli gerçekçi doğrucu yalansız sakin ve sabırlı,
Yerine göre nazlı ilgi bekleyen bir çiçek, yerine göre kol kanat geren cesur bir yırtıcı kuş, yerine göre duygusal yerine göre kıpır kıpır deli fişek bir genç kız :)
Süper güçlere sahip olsun gözlerinden ateş cıkardın milti milyoner olsun agzıyla kuş tutsun bir dediğimi iki etmesin uysal kedi gibi bişey olsun sadık olsun neyse aklıma bukadar geldi
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayvanları çok seven, tutkulu, kadın ruhundan ve bedeninden anlayan bir erkek.
Ya akşama kadar dıdır kavga huzursuzluk olursa ne yapıcan o sayılarına bakıp huzurla mı dolacaksın ideal kadın anlayışlı işini bilen sabırlı saygılı ve fedakar olandır tipi tipine göre olsun yeter benceeeee!!!
Anlayışlı, merhametli, kafa dengi ve eğlenceli biri olmalı... Yeri geldiğinde benimle kahkaha atarken yeri geldiğinde benimle ağlamalı. Sevgi budur bence.
Benim seçeneğim yok burda. Ben yazayım dinine bağlı Allah için yaşayan elleri semaya yükselen, art niyetli olmayan. Bugün tok ise yarın aç olunca isyan etmeyen bir eş
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konyalı gay arkadaş vardı sarı mikrofon da nefes alsın yeter erkeklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin demişti nerden aklıma geldi bu.😂
kadınlar enerji dolu, birazcık sabırsız ve hayal gücü yüksek olabiliyor. Karşı cinste biraz zıt olarak sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişki için ideal. Çünkü kadın onunla hayatın onun için tozpembe olan şeylerin gerçekliliğini görüyor ve erkek de tam tersi bu kadar kasmamak gerektiğini öğreniyor sevdiği kadınla
Duygusal olursa karşısın dakini de incitmez. Empati kuran insan dada korkulmaz bencil olmaz can güvenliğin olur. sezgisellik de iyi herşeyi çabuk kavrar zeki olur
Herkese başarılar diliyorum yolunuz açık olsun seven her şeye katlanır diyorum. hayat bu bazan iniş çıkışlar var yapacak çok iş var kimseyi kırmayın üzmeyin güzel yaşamaya çalışalım başka dünya ve başka hayat yok.
Saygılı, güvenilir ve sadakat sahibiyse o zaman öyle 1 aday olmaya hak kazanabilir. Ama ne kadar çok sadık kalırsa bunlara o kadar güzel geçer. Diye düşünüyorum.
Sigara icmesin alkol kullanmasin kufur etmesin kavgaci olmasin nazik kibar beyfendi olsun silah meraklisi biri olmasin bazilari silah kullanmayi erkeklik saniyo
Zekali sakin ne istedigini bilen akilli erkek gibi erkek olmali yalansiz yaptigi hatayi kabul ede bilecek kadar durust biri olmali pozitiv enerjili edepli
- Mutlak Gamer Kadını olmalı. Oyun konsolu sahibi olacak ve oyunlardan anlayacak. Oyunu hayatın eğlencesi ve felsefesinde hakim olacak. Sadece Cs Go, Pubg veya lol oynamayacak.
Sabirli olsun kimseye birden patlayip zarar vermesin dusunerek adaletle cozsun sorununu gercekci olsun bos seylerin pesinden kosup zaman oldurmesin sakin olsun ama gulmesini de bilsin Vefakar ve sadik olsun ask bitsede saygili olsun