Arkadaşım galiba fake birisi konuşuyor görüntülü konuştular aynı kişi çok takipçisi olan kapanmış hesabı varmış?

Şimdi bir haftadır konuşuyor adam numarası verdi getcontact başka isim çıkıyor onu sorunca tartışma çıkardı. hat benim üstüme değil dedi. sonra telefon numarası baktırdık bir yerden getcontactkinden başka birinin ismi çıktı ama öyle çocuğu yok. çocuğa yalan söylüyorsan söyle her şey orta diyoruz yok diyor kızıyor. getcontanct ismi araştırdık çocuğun verdiği her şey tutuyor doğum gününe ama bekar bu arada arkadaş baktık. fotolardaki ile görüntülüdeki aynı kişi bu arkadaşın ya sevgilisi var ya da başka bir şey saklıyor. Önceden çok takipçili hesapı varmış şifre kaybetmiş demiş arkadaşıma. önceki günlerde bu arada arkadaşıma sen beni dolandırmıyorsun demi benim hasımlarımın oyunu değilsin demi falan beni önce böyle dolandırdılar falan demiş. Bir erkek bir şey çok şüpheleniyorsa kesin yapıyordur tercübe sabit sizce fake mi

Arkadaşım galiba fake birisi konuşuyor görüntülü konuştular aynı kişi çok takipçisi olan kapanmış hesabı varmış?